Evreii Promovarea și sunt în spatele (((islamismul)))

Generat automat de Google Translate:

josministries.prophpbb.com/topic15546.html

Dupa cum a fost scris înainte, în ((()) islamist lui) lovitură de stat lui Erdogan, punctul întreaga acest lucru a fost să ia, fie în jos Turcia (victorie pentru evrei) și umple Europa cu Immigruntz, sau, împinge pentru o respark de (((islamismul))) pentru ca evreii să impună dominația islamică. Am mers în profunzime în ceea ce privește ambele situații și modul în care acestea se referă la aceste posturi de mai jos. Mare Preot Mageson a contribuit, de asemenea, cu o mulțime de răspunsuri. Evreii se ascund în spatele (((islamismul))), în același mod exact decât ei se ascund în spatele (((Imigrare de criză))), care este susținută de (((stângism))) și JWO.

Pe de o parte, ei împing trupele (Imigrare de criză), pe de altă parte, ei împuternicesc trupele cu (((islamismul))). Sale atât de simplu.

Ambele lucrează împreună ca „imigranți” sau „islamiști” sunt toate esticii cu masiva Agenda Genocidului alb, care este Agenda evreiască. Acest lucru este islamismul. Islamismul, prin definiție, este ștergere, outbreeding și distrugerea alb / poporul european și oricine altcineva care este „împotriva” lor (((Agenda))). „Islamismului” nu este altceva decât o etichetă pentru cei care sunt utilizate la un nivel mai scăzut de evrei. (((Agenda))) aparține evreului. „Primăvară arabă” nu sa întâmplat pe cont propriu. Și, desigur, inamicul este acum folosind oamenii au distrus, în scopul de a obține mai multe și mai multe beneficii.

Așa cum am scris în alt meu post, Erdogan este doar un buton pentru Mossad-ul evreiesc. Acest lucru este bine cunoscut în Turcia, de asemenea. „Agenda islamică” nu este altceva decât Agenda evreiască.

Cu Deschidere Gates: forțată Sinucigașul colectivă a națiunilor europene – Uita-te cu audio (link-ul de mai jos în descriere):
https://youtu.be/44vzMNG2fZc?t=1m20s

-Crypto Evreu Erdogan, islamismul și „lovitura de stat”:
topic15437.html

-Turcia: Șeful islamice (((Califatului))):
topic15434.html

-toate Dovada în lume: „refugiați criza” este tot JEWISH- de Mare Preot Hooded Cobra:
topic15058.html # p75064

Diferențierea doar opiniile atunci când este vorba de evrei, este modul în care acestea vor să impună acest lucru? Umflatã Comunismul prin bastardizarea rasei albe sau islamice preia din interiorul țărilor? Aceasta este o chestiune de dezbatere, deoarece evreii sunt întrebați care unul este cel mai rapid si modul cel mai benefic pentru acest lucru. Ei știu timpul lor în Europa și Occident se apropie de sfârșit, în mod inevitabil, pe măsură ce oamenii educați la ceea ce este evreul.

Evreii sunt împingând islamiștilor, iar stângiști în sol european, pentru a urca și fullfill fiecare capăt al agendei lor. Stângiști și islamiștii sunt cei mai buni prieteni. Stângii fac să păstreze partea din spate a islamiștilor, în timp ce împinge Agenda evreiască. Ei sunt toți agenții în același (((TEAM))). Bastardizarea rasei europene va avea ca rezultat fie în islamificare, sau în comunism, ambele fiind cea mai mare parte a salutat rezultatele pentru evreii care doresc să șteargă poporul european și oricine altcineva de pe planeta.

Acum, cravată în următoarele puncte. Assad admite punct de vedere tehnic aici că Erdogan este doar folosind această lovitură de stat, astfel încât el va face urmatorul (((Islamic Califatului))):

http://www.firstpost.com/world/assad-sl … 07512.html

„Dar ceea ce este mai important decât lovitura de stat în sine, trebuie să ne uităm la procedurile și pașii care sunt luate de către Erdogan și clică său recent”, a spus el, referindu-se la măsuri, inclusiv concedierea în masă a judecătorilor și a profesorilor.

„El (Erdogan) a folosit lovitura de stat, în scopul de a pune în aplicare propria agendă extremist, agenda Frăției Musulmane, și în Turcia, și că este periculos pentru Turcia, cât și pentru țările vecine, inclusiv în Siria”, a spus Assad.

Acest lucru este de la sine înțeles chiar aici. Acest lucru nu se întâmplă numai în Turcia, dar peste tot în lume. Inamicul este folosind ((( „ISIS”))), (((islamismul))) și orice altă armă în arsenalul lor, pentru a șterge opoziția. Același lucru este valabil și pentru Europa, în cazul în care se alimentează cu teroarea islamică prin acceptarea acesteia, și SUA. Mișcarea ((( „Black Locuieste Materia”))) este în alianță deschisă cu ((( „ISIS”))) și (((Radical Islamiștii))). Cu toate acestea, țintele lor sunt toate Neamurile peste tot în lume. Aici, în Bangladesh, presupusele „islamiștilor” sunt din nou uciderea oamenilor, iar ministrul local al Bandladesh pur și simplu, a declarat că sale nu islamici, dar, de fapt, Mossad-ul. El știe ce este în sus, la fel ca și fac mulți oameni din goverments peste tot în lume.

Bangladesh ministru acasă sugerează Israelului în spatele val de asasinate

http://www.bbc.com/news/world-asia-36462026

„Bangladesh Acasă Ministrul Asaduzzaman Khan a sugerat un link israelian la recentele asasinate ale bloggerilor seculare și a minorităților.

El a spus un politician de opoziție a întâlnit un agent de informații israeliene și au existat dovezi ale unei „conspirație internațională” împotriva Bangladesh.

El a dat nici mai multe dovezi. Israelul spune că afirmația este un nonsens.

Criticii spun că guvernul este în negare despre crimele, dintre care cele mai multe au fost puse pe seama sau revendicate de islamiști.

comentariile domnului Khan veni o zi după soția unui ofițer superior de poliție investighează moartea a fost împușcat mortal.

Guvernamant Awami League a căutat în trecut pentru a lega opoziția față de atacurile. Relațiile cu Partidul Național Bangladesh de opoziție (BNP) rămâne plină după 2014 disputată alegerile generale.

Majoritar musulman, dar în mod oficial laic Bangladesh nu are relații diplomatice cu Israelul și sprijină palestinienii.

Ei nu „islamismului”, ei nu „Isis”, ei nu orice alt grup soclu.

Sale evrei.

-mare Priest Hooded Cobra 666


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2017 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.