Evreii sunt fondatorii marxismului

Fondatorii evrei ai marxismului: comunismul este sionism iar sionismul este dictatură globală teocratică

Evreul Moses Hess a fost unul dintre părinții comunismului evreiesc și a ajutat la scrierea majorității Manifestului Comunist și a fost de asemenea lider în fondarea și promovarea sionismului. Așa cum s-a dezvăluit, sionismul este despre dictatura globală evreiască care trebuie să fie condusă din Israel și nu doar dintr-o țară natală din Levant. Comunismul este simplu mijlocul rasei evreiești de a stabili sionismul. În guvernul evreiesc global Israel este capitala. Nu este nicio greșeală la faptul că evreul Stalin a preluat și condus Israelul și a fost primul care l-a recunoscut în ONU ca națiune. Când Stalin a aterizat în 1936 la aeroportul din Moscova s-a arătat pentru a se pleca în fața lui Otto Kahn, bancherul evreu global care a lucrat pentru familia evreiască Rothschild. Partenerul de afaceri al lui Kahn era evreul Schiff care a finanțat revoluția evreiască bolșevică direct din Wall Street pentru clanul Rothschild, același familie care este răspunzătoare de stabilirea națiunii Israel. Ăsta este motivul pentru care America este deținută de Israel, pentru că elitele evreiești internaționale care conduc America dețin Israelul.

Notați că familia Bush și-a luat startul ca un front pentru a finanța bolșevicii pentru Rothschild-zi. Primul președinte Bush a adoptat legile evreiești noahidice în America:

bush_signs_some_jewish_thing

Pe 5 martie 1991, în casa Reprezentantilor, și 7 martie 1991 în Senatul SUA, fără cunoștința sau contribuirea oamenilor din SUA. Senatorii și congressmanii SUA au adoptat o lege care este atât de scandaloasă – și practic neconstituțională – care forțează omul american de un set de reguli monstruoase, numite ”Legile Noahide”. Pe 20 martie 1991 președintele G. W. Bush a semnat proiectul de lege.

Notați că legile noahide sunt legi evreiești teocratice care stabilesc o dictatură globală evreiască iar violarea acestor legi reprezintă o crimă condamnabilă prin decapitare cu ghilotina.

O notă specială este că rasa evreiască folosește magie neagră, ocultă în agenda construirii unei dictaturi evreiești globale.

(Moses Hess) s- a uitat la magia neagră, ocultismul din Hasidism, care împreună cu sionismul aveau să aducă dictatura evreiască.

Iar declarația lui Moses Hess reprezintă ce sionismul este de fapt:

Preamărirea talmudului și delegarea lui Moise pentru un rol inferior care i s-a dat (pag. 91), întregul strigăt la lui Hess era pentru o conducere evreiască globală din Palestina – între Europa și Asia îndepărtată… drumurile care conduc spre India și China.


Marxismul, socialismul sau comunismul în practică este nimic altceva decât capitalism statal și guvernare a unei minorități privilegiate care exercită un control despotic și total peste majoritate care nu are practic nicio proprietate sau drepturi legale. Așa cum s-a discutat în alte părți pe aici, iudaismul talmudic este strămoșul comunismului modern și colectivismului marxist așa cum este aplicat la un miliard sau mai mult din populația lumii.

Doar prin înțelegerea profundă a ideologiei din care provine acest colectivism, și cei care îl domină și răspândește, poate restul lumii să spere să scape de aceeași soartă. Comunismul a fost creat și dominat de evrei de la început.

Nu există niciun conflict moral, filozofic sau etic între iudaism și colectivismul marxist întrucât ambele există de fapt în practică. Marxismul a fost creat de un evreu, Karl Marx, el însuși un descendent rabinic. Fiecare sursă evreiască din prezent se laudă cu originea sa rabinică iar această ”abilitate dialectică acută” (așa cum probabil s-a manifestat în opera sa abstractă, Das Kapital) se datorează moștenirii sale talmudice.

Marx de fapt nu a creat nimic, ci mai degrabă a ”raționalizat” talmudismul pentru consumul Gentil. Sistemul comunist pe care l-a conceput mai degrabă este despre o metodă practică a unui stat dominat și controlat printr-o minoritate evreiască care conduce printr-o dictatură absolută peste totul și peste toți, un concept care a fost instaurat cu succes în aceste țări ale lumii care au fost aduse sub dictatură marxistă.

Moses Hess – Evreul marxist și strămoșul sionismului

Precum Karl Marx, ”tatăl socialismului modern”, Moses Hess (1812-1875) a fost născut în Germania având o origine rabinică, fiind introdus într-un iudaism ortodox de către bunicul rabin care l-a crescut. El a fost activ cu Marx și Engels în promovarea comunismului care, a susținut el, putea fi cel mai bine realizat pe scară mondială prin hasidism evreiesc și naționalism, sau sionism bazat pe iudaism ortodox. Faptul că el rămâne un stâlp al sionismului modern este ilustrat de faptul că presa evreiască a anunțat recent mutarea corpului său către Israel.

”El a colaborat cu Marx în lucrări scrise, Die Deutsche Ideologie’ (1845)… faptul că el a continuat să publice despre socialismul practicabil în Germania i-a adus o sentință la moarte după revoluția din 1848.” (Universal Jewish Encyclopedia)

Cea mai importantă lucrare a sa, cad de acord autoritățile, a fost “Rome and Jerusalem” (tradusă de Meyer Waxman și publică în SUA în 1945 de Block Publishing Co.). S-a grăbit să ajungă acasă în 1948, spune traducătorul, din Paris, ”luând parte activă la rezistența armată a oamenilor” (pag. 22). ”În 1845, Hess s-a angajat în răspândirea ideii comuniste și în fondarea societăților dedicate realizării sale, o ocupație care l-a făcut pe Arnold Ruge să-l descrie drept ”Rabinul comunism Moses” (pag. 21-22)

Este declarat că ”principiul fundamental de gândire al lui Hess”… era bazat pe învățăturile evreului Spinoza, al cărui discipol devotat era”. Dar el a mers mai departe, spunea translatorul, în expunerea ”unității de bază” a minții și materiei, ”unitatea de bază și variatele sale dezvăluiri.”

Îți recomand să citești și, după ce citești acest articol, articolul despre „situația actuală din România, protestele și cum aruncă evreii și marionetele lor vina pe dușmanii lor pentru ce fac chiar ei.

Hess de asemenea a declarat: ”Iudaismul nu are nicio altă dogmă în afară de învățăturile Unității” (pag. 44). ”Rabinii nu au separat niciodată ideea lumii viitorului de concepția regnului mesiatic. Nachmanides insista asupra identității unei… `lumi care va veni` împreună cu regnul mesiatic.” (pag. 46)

Preamărind talmudul și lăsându-l pe Moses cu rolul inferior care i s-a dat acolo (pag. 91), întregul strigăt al lui Hess a fost pentru guvernarea evreiască din Palestina, ”între Europa și Asia îndepărtată… drumurile ce conduc spre India și China”, iar el a spus evreimii:

”Ați contribuit suficient la cauza civilizației și ați ajutat Europa să realizeze revoluții li să le îndeplinească cu succes.” El le-a cerut evreilor să !înainteze” și a declarat: ”Lumea va da din nou omagiu către strămoșii oamenilor.” (pag. 139-140). ”Talmudul este piatra de temelie a ortodoxismului modern” (pag. 143). El a căutat să se folosească de magie neagră, ocultism, hasidism și, împreună cu sionismul, a încercat să instaureze dictatura comunistă.” ”Cel mai mare bine care va rezulta din combinarea hasidismului cu mișcarea națională este aproape nedeterminabil.” (pag. 218), iar el a adăugat: ”Cu toate că hasidismul nu dispune de organizare socială, acesta trăiește într-o modă socialistă.”

Translatorul l-a numit pe Hess în prefața ediției din 1918 ”crainicul naționalismului și trompeta sionismului”.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5705


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2018 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆