Evreul visează la o Noua Ordine Mondială, N.O.M unde evreul devine Dumnezeu iar ne-evreii devin sclavi – SRI, România și Europa sunt destabilizate din interior, toate acestea la ordinele „stăpânilor din Israel”

Acest articol a fost scris pentru a publica captura de ecran de la sfârșitul articolului, postarea ce m-a scârbit groaznic a fost publicată de evreul „Avram Ava (Adrian Tatu)” pe reţeaua de socializare Facebook.

Evreul afirmă că doreşte o Noua Ordine Mondială, o N.O.M unde vitele spurcate (ne-evreii, conform Talmudului) devin sclavii lor cipaţi, o N.O.M unde evreul devine Dumnezeu, o N.O.M unde statele lumii devin unul singur. Acest lucru oribil şi bolnav nu se va realiza niciodată, în ciuda religiilor lor suţinute cu sume colosale şi construite pe minciuni şi crime (INCHIZIŢIA), în ciuda șantajului, abuzurilor și în ciuda oricărei tehnologii avansate.

Cine este „Dumnezeul” evreilor?

„Iehova” (creştini/iudei), „Allah” (islamişti), „M.A.U” („Marele Arhitect al Universului” – masoni) – aceste lucruri au fost recunoscute de rabini și de alți evrei ce au organizații în România, puteți arunca o privire pe Google+ sau alte rețele de socializare (Facebook, Twitter) pentru a vă convinge de acest lucru – observați captura de ecran atașata spre sfârșitul articolului.

(vezi alte nume ale lui Iehova)

Am mai spus că „Dumnezeul” evreiesc („Iehova”) este acelaşi cu „Allah”, am fost contrazis de multe ori, în ciuda faptului că lideri evrei, rabini, și alți experţi în ale religiilor evreiești (creştinism, islam, iudaism ş.a.m.d) afirmă asta.

Adevărul a ieşit într-un final la iveală şi se răspândeşte.

Mulţi oameni înţeleg că au fost pur şi simplu piese de şah pe tabla evreilor, mulţi oameni înţeleg că şi-au distrus copiii, sănătatea psihică/spirituală, în tot acest timp plătind sume colosale pentru acest lucru, toate acestea pentru bunăstarea evreului şi doar a evreului, mulți oameni înțeleg că sunt manipulați pentru a se ucide între ei.

Observați că domnul Adrian Tatu a specificat pe profilul dumnealui că este colaborator la Serviciul Român de Informații.

Ultima lui postare este: „nu vota, este dreptul tău!” – acesta este un tip de manipulare joasnică și specific evreiască.

Majoritatea ştim că Uniunea Europeană este controlată tot de evrei, în tot acest timp evreul joacă pe ambele fronturi (cum a făcut întotdeauna și cum face în prezent, întorcând ne-evreii unul împotriva celuilalt, folosindu-se de programele lor „religioase”).

Se lucrează pe principiul „divide et impera (dezbină și cucerește)”.

(vezi „Adunarea evreilor din lume [FOTO]„)

(vezi „Angela Merkel este EVREICĂ!„)


Capturi de ecran:


lol_evreul_viseaza
Pentru dovezi referitoare la ceea ce am scris mai sus vă recomand să studiaţi articolele de pe acest site, în special cele din secțiunea „Expunerea evreilor și a Noii Ordini Mondiale evreiești„.


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Evreii mărturisindu-și planul de islamizare a Europei și de distrugere a ne-evreilor

Evreii forţează marşul spre MICROCIPURI şi spre o Noua Ordine Mondială

Citate din Talmudul Evreiesc – ură la adresa ne-evreilor, pedofilie, discriminare

Adevăraţii stăpâni ai presei din România – evreii

Adevărul despre Talmud

Rabinii evrei admit că rasa evreiască este una ce are scop cucerirea şi înrobirea lumii


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪