Felul în care eşti controlat mental. Terorismul este susţinut chiar de către instituţiile anti-terorism

De ce este terorismul susţinut chiar de către organizaţiile anti-terorism? Imaginează-ţi un porc sau un miel, pe care îl hrăneşti zilnic, până îl sacrifici şi mănânci din el. Sau un coteţ cu găini. Stăpânul le creşte, le hrăneşte, până mănâncă din ele, găinile fiind inconştiente măcar cum au murit, cum au fost sacrificate sau de ce.

Vreau să-ţi deschid ochii minţii şi să te fac să conştientizezi. Aceste lucruri trebuie inversate. Dacă oamenii nu sunt conştienţi, atunci ei [aceia ce doresc controlul populaţional absolut şi comit asemenea crime] modelează opinia publică, profitând de accesul la toată infrastructura  pe care îl deţin şi vor apărea, într-un final, ca eroi, continuându-şi abuzurile. Când nu poţi spune nimic, ei pot modela opinia celorlalţi aşa cum doresc. Libertatea Sufletului este Libertatea de Exprimare şi invers.

O adunătură de familiii bogate îţi joacă familia pe degete. după bunul lor plac şi te controlează. Nu trebuie să-i deranjezi măcar, simplul fapt că, fiica ta sau fiul tău a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu o persoană din aceste grupări teroriste, cu adevărat teroriste, ce fac parte chiar din interiorul departamentului de luptă anti-terorism, te pot transforma într-un cobai pe tine atât şi familia ta. Simpla inteligenţă peste medie te poate transforma într-un sclav, exploatat în diverse scopuri de către aceste organizaţii teroriste şi apoi aruncat. Simplul fapt că ai o afacere sau eşti un om de rând, de asemenea. N-au nevoie de un motiv.


Citeşte cu atenţie articolele:


În interiorul intelligence, secret service – serviciilor secrete, Armatei, Poliţiei corupte din România există sub-divizii corupte. Ce au foarte multă putere. Filmele ataşate mai jos, publicate pe YouTube, sunt doar o demonstraţie minimizată a ceea ce se întâmplă, în majoritatea dintre filme, „terapeutul” (violatorul de suflet şi minte) a primit aprobarea subiectului pentru a publica videoclipul – când mă refer la ceea ce se întâmplă, mă refer la montarea abuzivă de mini-camere, cu susţinere din partea SRI, echipelor formate din para-psihologi, neurologi, Poliţiei şi intelligenceul Poliţiei (DIPI/DGIPI). Familia ta este un film, vizionat de o mână de oameni ce râd de tine şi îşi bat joc.


YouTube:

Mai multe videoclipuri YouTube:

https://www.youtube.com/results?search_query=hipnoza+atacul+reptilian


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪