Felul în care scriitori cunoscuţi şi recunoscuţi în lume au lăsat înformaţii în textele lor codate

Unii autori au lăsat mesaje codate în textele lor, mesaje reale – ei au oferit, codat, munca lor, cititorilor lor, din acest motiv au devenit autori, mesaje pe care aceia cu o funcţie cognitivă puternică  şi cunoştinţe despre domeniul la care se face referire în text, le pot descifra.


Despre romanul „Lupul de Stepă” de Hermann Hesse.


Rezumat (sursa: Wikipedia):

Prima jumătate a romanului este construită pe antagonia om-animal (lup) pentru a explica nevroza autorului (identificat cu Harry Haller), și a generației sale în fapt. Ororile războiului trecut și ale celui care va să vie inevitabil, putreziciunea burgheză și promiscuitatea în care se zbat neputincioși oamenii simpli îl deprimă în asemenea măsură încât nu-i rămâne altceva la îndemână decât sinuciderea. Ca un făcut cunoaște pe Hermina, femeie care se dovedește a fi oglinda lui psihologică. Aici romanul capătă accente lirice și încărcături simbolice într-o căutare neîncetată de sensuri ale vieții. Teatrul Magic improvizat de camarazii Herminei are pentru Harry rolul unui purgatoriu, a unei spovedanii în fața oglinzii. Sufletul i se sfărâmă în mii de bucăți ce-i dansează în față, fostele iubiri sunt retrăite laolaltă cu viziuni apocaliptice într-o construcție literară fluidă în care realul și fantasticul devin imposibil de separat. Harry o înjunghie pe Hermina (cu îngăduința ei) în planul ireal proiectat de piesa de teatru în care joacă fără voie. Gestul ar putea avea semnificația unei vindecări pentru că Harry se ucide de fapt pe el. Prin dorința ei, de a fi ucisă de dragostea lui Harry, Hermina îi cere în definitiv să se iubească pe el însuși. Totuși izbăvirea aceasta nu este perfectă iar Harry este mustrat într-un sfârșit pentru vina de a fi luat prea în serios viața.

Autorul, Hermann, se referă în romanul său, „Lupul de Ste Prima jumătate a romanului este construită pe antagonia om-animal (lup) pentru a explica nevroza autorului (identificat cu Harry Haller), și a generației sale în fapt. Ororile războiului trecut și ale celui care va să vie inevitabil, putreziciunea burgheză și promiscuitatea în care se zbat neputincioși oamenii simpli îl deprimă în asemenea măsură încât nu-i rămâne altceva la îndemână decât sinuciderea. Ca un făcut cunoaște pe Hermina, femeie care se dovedește a fi oglinda lui psihologică. Aici romanul capătă accente lirice și încărcături simbolice într-o căutare neîncetată de sensuri ale vieții. Teatrul Magic improvizat de camarazii Herminei are pentru Harry rolul unui purgatoriu, a unei spovedanii în fața oglinzii. Sufletul i se sfărâmă în mii de bucăți ce-i dansează în față, fostele iubiri sunt retrăite laolaltă cu viziuni apocaliptice într-o construcție literară fluidă în care realul și fantasticul devin imposibil de separat. Harry o înjunghie pe Hermina (cu îngăduința ei) în planul ireal proiectat de piesa de teatru în care joacă fără voie. Gestul ar putea avea semnificația unei vindecări pentru că Harry se ucide de fapt pe el. Prin dorința ei, de a fi ucisă de dragostea lui Harry, Hermina îi cere în definitiv să se iubească pe el însuși. Totuși izbăvirea aceasta nu este perfectă iar Harry este mustrat într-un sfârșit pentru vina de a fi luat prea în serios viața.

Autorul, Hermann, se referă în romanul său, „Lupul de Stepă”, la ridicarea Kundalini şi înălţarea sa, aşa cum religiile Avraamice şi iudaice (ca şi creştinism sau iudaism) au copiat şi se referă la înălţarea lui Hristos. Hermina este ca şi partea feminină a sufletului său, ca Yin şi Yang sau ca Albastru şi Roşu. Se referă la încercările grele prin care a trecut, până la ridicarea Şarpelui său Kundalini.


Despre romanul „Domnişoara Christine” de Mircea Eliade.


Este vorba de Egor în rolul principal. Egor este, cunoscut de masoni sau ocultişti, ca şi o formă mentală sau poltergeist. Eliade a lăsat codat, că, „Christine” era un egor sau un poltergeist care a adus ravagii într-un final. Un egor sau formă mentală se poate manifesta prin gândurile celorlalţi. Egorul a fost adus sau re-adus la viaţă prin amintirea sau mintea oamenilor ce sunt încă în viaţă, gândurile umane sunt impulsuri electromagnetice şi energie. Ca şi telepatia. „Egor” a accesat forma mentală a lui Christine prin gândurile celor la care era găzduit. Cel mai probabil, romanul este scris pe baza unor fapte reale, trăiri ale lui Eliade sau amintiri. Egor este, de fapt, forma mentală şi poltergeistul din „Christine” şi romanul este scris, cel mai probabil, pe baza unor întâmplări reale ale lui Mircea Eliade, lăsate codate.

*Forme mentale sau egori, în ziua de astăzi, se creează prin tehnologie avansată. Pachetele de energie psihică ale oamenilor sunt condensate într-un simbol sau nume, altfel se disipă.


Un egor sau un poltergeist poate să fie cândva o entitate existentă fizic sau o formă mentală creată artificial.


O notă la sfârşitul articolului, ce are legătură parţial cu textul din acest articol:

Gândurile umane sunt impulsuri electromagnetice şi energie. Acesta este Matrixul spart sau „Matrix-hacked”. Mintea umană este asemănătoare cu un receptor şi emiţător radio. Tu, ca şi om, îţi poţi blestema fiul şi fiica sau familia, gândindu-te la el în timp ce unii oameni mor sau gândindu-te la copilul tău în timp ce ai aflat că a murit cineva şi îl asociezi – cele mai puternice blesteme vin din familie, ADN-ul tău sau persoanele cu care ai conexiuni puternice. Sau, aminteşte-ţi de experimentele pe cobai (umani sau animale), când un cobai sau animal este torturat şi pus să se gândească la o persoană anume sau la poza cuiva. *Oamenii trebuie să înveţe să-şi controleze gândurile sau emoţiile, altfel, devin unelte şi maşinării exploatate de alţii, inconştiente.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪