Femeile care își vopsesc părul, se tund sau poartă pantaloni POT FACE DONAȚII dar NU pot intra în Catedrala Mântuirii Neamului!

deuteronom_lol

Jurnalistul Catalin Prisacariu scrie pe blogul personal că femeile nu vor putea intra  în Catedrala Mântuirii Neamului, după modelul altor lăcașuri de cult ale BOR.

”Într-una din mănăstirile din nordul României se găsește, chiar la intrare, următorul afiș.

Ați citit? “Urâciune”, da? Să rețineți.

Lângă afișul cu pricina, mai e unul, mai impozant.

catedrala_33 catedrala_2

Pe afișul ăla impozant nu se precizează dacă pot dona și “urâciunile înaintea Domnului Dumnezeu”, alea care își tund părul, și-l coafează și vopsesc, bașca se mai îmbracă și-n veșminte bărbătești. Dar îmi imaginez că pot dona, dacă vor să ajungă în rai după ce mor și nu mai contează că s-au tuns, coafat, vopsit și îmbrăcat cu pantaloni. Dar, presupun, asta nu le permite și intrarea în Catedrala Mântuirii Neamului. Noroc că megacatedrala va fi gata prin 2017, așa au și “urâciunile” timp să-și lase părul să crească, să-și ia rochii până la pământ și să nu se mai coafeze și vopsească”, scrie prisacariu pe blog.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2017 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.