Ființa evreiască

Evreii sunt un sistem dualist cu un singur core. În esență, aceștia sunt un grup genetic, o linie genealogica. E adevărat că cineva se poate converti la iudaism, însă făcând asta, aceștia trebuie să se însoare în grupul genetic, lăsându-și astfel genele să fie absorbite în stup. Acest lucru le permite evreilor să se contopească cu societatea gazda, în timp ce continuă să își păstreze tăria psihogenetică, iar convertitul devine un agent activ al evreilor, cu o față de Arian. Și cu toate acestea, convertitului nu i se va permite niciodată să se adâncească prea mult în rangurile iudaismului.

Din liniile genealogice evreiești, numai aceia cu o puritate genetica ridicată pot fi admiși în rangurile înalte ale iudaismului. În acest fel este asigurat faptul ca numai cei cu sânge pur vor conduce și vor da directive grupului (iudaic/evreiesc).

După propriile lor scrieri și texte, cum este Tora, evreii afirma că ei se trag dintr-o linie genealogica diferita de cea a Gentililor, lucru care – cred ei – îi fac superiori și le dă dreptul asupra planetei și asupra a tot ce este pe ea. Tot ei afirma ca Gentilii sunt animale lăsate pe pământ pentru a fi sclavii și proprietatea lor. Și din moment ce noi nu suntem din același sânge cu ei, implicit nu suntem oameni și deci nu suntem acoperiți de legea lor din Tora – lucru care înseamna că ne pot face tot ceea ce ei doresc, fără nicio mustrare de conștiință. Iudaismul dezumanizează întreaga planetă.

Deasupra evreilor se afla un colectiv de entități negative cu care lucrează și de la care primesc ordine rabinii de top, rabini care sunt adepți ai magiei negre. Evreii poartă în sânge moștenirea spirituală a acestor entități, întrucât acesta este grupul din care ei sunt creați, după cum ei înșiși recunosc. Asta înseamnă că evreii sunt conectați la un nivel profund al sufletului cu astfel de entități inumane și antiumane. Astfel, evreii sunt o fereastră pe pământ pentru aceste creaturi.

Până și evreul de rând are o legătura profunda la nivelul subconștientului cu aceste entități. La nivelul sufletului. De asemenea, evreii sunt legați unii de alții într-o ”minte evreiască comună” sau ”conștiință și inconștiență colectivă” pe care aceștia o împart cu entitățile amintite mai sus. Aceștia împărtășesc împreună același suflet rasial. Natura sufletului lor este întipărită în textele lor religioase, care la rândul lor nu conțin decât ceea ce este în sufletul lor, împreună cu simpla dorință de a face rău, înrobi, masacra și distruge Gentili sub orice formă. Biologia lor este natura lor.

Oamenii mai arată cu degetul spre diferitele facțiuni, dezacorduri și lupte dintre evrei, încercând să dea exemple de motive pentru care să creadă că evreii nu sunt un mono-grup împotriva noastră, a Gentililor. Însă acest lucru nu arata nimic și în cele mai multe cazuri dovedește contrariul. Este în sufletul lor; și până și programele începute de evrei în conflict cu alți evrei, tot agenda evreiasca continuă să o împingă, făcând rău Gentililor. Această încredințare că ”nu toate merele sunt stricate”, creează o percepere falsă și în același timp le permite evreilor să intre și să controleze opoziția și să o transforme în ceva ce le servește scopurilor lor.

Lucru care înseamnă că niciodată nu poți avea încredere în ei. Multi dintre ei fac ceea ce fac, în mod inconștient. Căci ceea ce este în suflet este ceea ce te definește. Și este în sufletul lor să facă ceea ce le afirmă textele religioase.

Nu este deloc despre opoziția la creștinism, islam, comunism, liberalism sau capitalism, sionism, etc. La nivelul profund al conștiinței și a sincerității, este de fapt numai un singur lucru: opoziție la IUDAISM. Toate aceste programe amintite mai sus, au prins viata din sufletul rasei evreiești. Cei mai multi oameni din societatea noastră se află în opoziție puternică cu evreii la un nivel sau altul, fără să realizeze încă acest lucru.

Poți remarca comportamente schizogene puternice în evreii care au în ei un amestec mai mare de sânge Arian. Este un conflict la nivelul sufletului care se manifestă în mintea conștientă. Cazul lui Otto Weininger iese în evidență. Acesta a fost jumătate evreu, însă și-a urat partea evreiasca ca pe o pata hidoasa și infectă a sufletului. Putea simți acest lucru. A trăit o viață plină de zbuciumare cu aceasta, până când în cele din urma s-a sinucis încercând să scape de ea. A fost un exemplu deschis a naturii diferite și conflictuale dintre sufletului Arian și cel de evreu, contopite într-un singur om. Este atestat faptul ca aceia care au sânge evreiesc nu pot înceta niciodată a fi evrei, chiar dacă vor acest lucru în mod conștient. O poartă adânc în suflet. Un evreu întotdeauna va fi un evreu.

Scopul iudaismului este acela de a transforma planeta într-o situație în care entitățile manifestate în evrei să se poată hrăni energetic din oameni, folosindu-i ca sclavi. Evreii nu sunt decât nivelul terestru al acestei agende. Spunând lucrurilor pe nume, evreii sunt o rasă de psihopați. Nu fac parte din Lumea Gentilă/Ariană, ci sunt un război continuu și o ciumă împotriva acesteia.


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Citate din Talmudul Evreiesc

Angela Merkel este EVREICĂ

Evreii forţează marşul spre MICROCIPURI

Adevăraţii stăpâni ai presei din România – evreii

Un exemplu despre cum evreii joacă pe ambele fronturi

Adevărul despre Talmud

Rabinii evrei admit că rasa evreiască este una ce are scop cucerirea şi înrobirea lumii


Articolul este preluat de pe forumul Bucuria lui Satan.

( http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=812 )


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪