Foarte mulți, dintre cei ce-și dezvoltă abilități psihice, extrasenzoriale și paranormale peste medie sau comunică cu persoanele decedate, spirite sau cu entități din alte dimensiuni, sunt numiți nebuni și ironizați, însă creștinii sunt numiți normali

Nikola Tesla este un exemplu. Tatăl electricității și un geniu absolut, datorită căruia avem toată tehnologia disponibilă astăzi, a afirmat, în repetate rânduri, că el comunică cu *ființe din alte dimensiuni* și că controlează eterul și comandă electricitatea (programează electricitatea cu scopurile lui). Eterul este spiritul tău, spiritul tău este eter, este ca și undele radio sau WiFi, este acolo dar nu îl vezi. Sufletul tău, după moartea ta, va face parte din eter. Este scânteia sufletului tău, chintesența din tine. Dobitocia creștinismului a mers prea departe. Dacă nu exista creștinismul și programele Avraamice asemănătoare, aveam deja remedii pentru majoritatea bolilor, colonizând deja alte planete și evitând foarte multe războaie și bălți de sânge ce au avut loc și au loc în prezent, pentru odiosul Dumnezeul Avraamic (Allah/Iehova). Există roboți sexuali sau roboți cu inteligență artificială ce arată ca și oamenii, poți verifica informația pe Google, există companii ce vând roboți sexuali. Dacă îi vei arată acum, unui creștin, astfel de lucruri, te va ironiza sau va spune că toate aceste lucruri vin de la Diavol, ele trebuie evitate, băgând astfel bețe-n roți dezvoltării și cercetărilor. Peste ani, dacă nu vor reuși să bage bețe-n roți, vor spune că au nevoie de aceste unelte, pentru Dumnezeu, fiind absolut necesare.

Ei bagă bețe-n roate științei cu orice preț, așa cum puteți observa în articolul de mai jos, mai exact la sfârșitul lui. De asemenea, observați cum afirmă că, comunică cu Dumnezeu direct, bucurându-se de faimă și susținere. Dacă eu afirmam așa ceva în public, eram ironizat de toți și discreditat, fiind etichetat ca și nebun. Dacă eu aș afirma, în public, că mi-am dezvoltat abilități extrasenzoriale peste medie, că pot influența dispozitive electrice, că pot comunica telepatic cu aproape orice persoană, doar gândindu-ma la ea sau că pot modifica percepția / gândurile cuiva, aș fi fost teleportat într-un ospiciu pe viața și ironizat de toți.


Un predicator evanghelist vrea ca adepţii lui să-i doneze bani pentru a-şi cumpăra un avion, la porunca lui Dumnezeu: „Nici Iisus n-ar mai umbla călare pe măgar“


Un predicator evanghelist american, vedetă de televiziune, le cere adepţilor lui să îl ajute financiar pentru a-şi cumpăra al patrulea avion, pentru că „în zilele noastre, Iisus nu ar merge călare pe un măgar“, scrie BBC. Jesse Duplantis, în vârstă de 68 de ani, a spus că Dumnezeu i-a transmis să cumpere un Falcoln 7X care costă 54 de milioane de dolari. El a mărturisit că, iniţial, a ezitat privind această achiziţie, însă Dumnezeu l-a convins: „Nu ţi-am cerut să plăteşti pentru el. Ţi-am cerut să crezi pentru el“, i-ar fi spus Dumnezeu, declară evanghelistul, potrivit News.ro. Deşi numeroşi predicatori deţin avioane, acest caz a devenit controversat, după ce numeroşi credincioşi au reclamat pe Twitter că se îndoiesc de cele spuse de Duplantis şi au invocat versete din Biblie care avertizează faţă de „falşii profeţi“. Alţii sunt de părere că banii respectivi pot fi folosiţi pentru ajutorarea săracilor. Într-o înregistrare video publicată pe site-ul lui, Duplantis, explică: „Ştiţi, am deţinut alte trei avioane la viaţa mea şi le-am folosit doar pentru Iisus Hristos. Acum, unii oameni cred că predicatorii nu trebuie să aibă avioane. Eu chiar cred că predicatorii trebuie să se folosească de orice voce disponibilă, orice metodă disponibilă pentru a duce cuvântul Domnului în lume“. În plus, spune Duplantis, dacă Iisus ar trăi astăzi printre noi, cu siguranţă nu ar călători pe un măgar: „Cred cu adevărat că dacă Iisus ar fi fost astăzi fizic pe Pământ, el nu ar fi călătorit pe un măgar. El ar fi într-un avion predicând Evanghelia peste tot în lume“, notează Huffington Post.

notează Huffington Post.

Citeste mai mult: adev.ro/p9r8gy

notează Huffington Post.

Citeste mai mult: adev.ro/p9r8gy

Evanghelia peste tot în lume“, notează Huffington Post.

Citeste mai mult: adev.ro/p9r8gy

notează Huffington Post.

Citeste mai mult: adev.ro/p9r8gy

notează Huffington Post.

Citeste mai mult: adev.ro/p9r8gy

Watch „this Week with Jesse” as Jesse shows the importance of using aviation as an amazing tool for evangelizing the world! Tune in each Monday at https://t.co/hnG6BhPAvH or on our JDM App. Click to watch https://t.co/PLfSYt2A3U pic.twitter.com/sAvKskmokO

— Jesse Duplantis (@jesse_duplantis) May 21, 2018

Într-o fotografie folosită în videoclip, predicatorul apare lângă cele trei aeronave, iar deasupra stă scris: „Nu este vorba despre posesiuni, ci despre priorităţi“.

Duplantis şi-a mai justificat cererea spunând că Iisus le-a spus oamenilor să meargă în lume şi să împartă cuvântul Domnului. „Cum vom face asta? Nu pot trăi suficient de mult ca să călătoresc cu maşina, barca sau trenul, dar pot să o fac cu avionul“. În 2015, Jesse Duplantis a apărut într-o înregistrare video alături de un alt predicator, Kenneth Copeland, în care acesta din urmă compara zborul cu avioanele comerciale cu „un tub lung în care se află nişte demoni“.


Sursa:

http://adevarul.ro/entertainment/celebritati/un-predicator-evanghelist-vrea-adeptii-sa-i-doneze-bani-a-si-cumpara-avion-porunca-dumnezeu-nici-iisus-n-ar-mai-umbla-calare-magar-1_5b140cf2df52022f75bc179b/index.html


Adaug că, așa cum se contrazic singuri se procedează și în prezent, vedeți … avioanele sunt invențiile Diavolului, însă, ei au nevoie de ele și și le doresc, la comanda și porunca lui Dumnezeu și Isus. Același lucru se întâmplă și aplică și în cazul puterile minții și ale sufletului, abilităților extrasenzoriale peste cele medii, abilităților paranormale. Ei le au în raioane întregi, spre exemplu Vaticanul le deține și folosește din plin (și multe le-au obținut de la oameni extrem de puternici ce trebuiau să devina căpetenii și conducători, oameni minunați cu abilități psihice extrem de puternice, ca de exemplu în timpul Inchiziției), însă masa de oameni nu trebuie să știe despre aceste lucruri, altfel ar deveni imposibil de controlat, un om puternic, liber, deschis la minte, ce-și pune întrebări și gândește liber nu poate fi controlat … din acest motiv ei împing ideea că oamenii trebuie să se teamă de aceste lucruri (lucruri naturale) și să se supună în umilință, robie (sclavie) și smerenie, mulțumind pentru fiecare umilință, altfel ei n-ar putea controla oamenii. Ei împing ideea că oamenii trebuie să stea cât mai departe de ele, în timp ce biserica și lideri religioși le folosesc din plin.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2018 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆