Formele mentale rătăcitoare și cum să îți detașezi aura și sufletul de entitățile nedorite

Formele mentale rătăcitoare și entitățile rătăcitoare


Cel mai bun exemplu de formă mentală rătăcitoare, sunt casele “bântuite”. Pentru ca un loc să capete o energiile aparte, acolo trebuie să aibă loc un eveniment foarte emoțional, de regulă o moarte sau o crimă violentă. Frica, furia și energiile distructive sunt atât de puternice încât lasă în urmă o esență pe care majoritatea oamenilor (chiar și persoanele obișnuite) o pot detecta. Nu există o mai mare energie decât cea degajată la momentul morții iar dacă moartea este violentă, întreaga zonă poate ”duhni” timp de secole.

Formele mentale creează un morman de energie. Sunt rezultatul emoțiilor și gândurilor intense. Durata vieții lor este determinate de cât de multă energie este pusă în ele. Stresându-te în mod continuu cu privire la ceva, pentru o perioada extinsă de timp, îi va da gândului/emoției respective îndeajuns de multă energie pentru a prinde viață de una singură. Fiecare individ este diferit în ceea ce ține de puterea aurei și a gândurilor lui/ei. Unii oamenii se nasc cu o minte și o aură puternică în mod natural, datorită vieților anterioare. Cei mai mulți oamenii au atașate forme mentale de aura lor. Visatul cu ochii deschiși, fanteziile, furia, ura, dorințele și așa mai departe, atunci când sunt stresate în mod repetat și cu multă intensitate, dau viață la forme mentale. Formele mentale pot fi pozitive sau negative. Oricare ar fi cazul, acestea pot interfera cu procesele de gândire ale persoanelor de care sunt atașate.

Atunci când medităm, ne sporim energia. Formele mentale se hrănesc cu această energie. Meditația de împuternicire este aidoma unui proces de curățare a casei. Ne putem ocupa de ele și le putem elimina; tot așa putem face și cu persoanele care s-au atașat de sufletele noastre. Îndepărtarea acestora va aduce gânduri mai clare și o pace a minții. Acesta este un proces de vindecare.


Cum să-ți detașezi aura și sufletul de persoane/entități nedorite


Oamenii din viața de zi cu zi, în special cei pentru care simțim ceva sau cei care ne sunt apropiați – fie pozitivi sau negativi – sunt atașați de aura noastră. În mod normal, suntem atașați prin intermediul chakrelor. Aceste atașamente pot dura de-a lungul a mai multor vieți și sunt mai comune în rândul membrilor familiei sau cu cei care ne sunt apropiați și cei care au avut o amprentă majoră în viețile noastre (aici pot fi incluse și animalele).

Există simptome ale atașamentului psihic, cele mai pronunțate fiind gândurile și sentimentele care nu ne aparțin, premonițiile puternice legate de o persoană iubită sau un membru al familiei și alte tipuri de emoții telepatice și sentimente. Dacă vrei să verifici dacă un gând sau sentiment vine de la tine, atunci fa-ți un pic timp pentru a te umple cu eter. Poți face asta vizualizându-te în lumina ultravioletă a elementului eter. „Luminile negre” ale anilor 1970 au culoarea eterului. Dacă sentimentul/emoția dispare aproape imediat, atunci aceasta nu vine de la tine. Dacă rămâne, atunci este a ta.

Pentru a ne detașa de un atașament sau de o influență a unei relații nedorite, trebuie să fim mai întâi conștienți de faptul că există o problemă și să VREM să o rezolvăm. Dacă în subconștientul persoanei care efectuează lucrarea nu există această dorință, acest exercițiu va fi mult mai dificil. În plus, există persoane care au sentimente atât de puternice, în special în cazurile de dragoste obsesivă, astfel încât sentimentele lor devin amestecate cu ale tale, lucru care face detașarea mult mai greoaie.

Lucrarea ar trebui să fie repetată în fiecare zi, începând la 3 zile după Luna Plină, până la Luna Nouă. În cazurile încăpățânate, s-ar putea să trebuiască să repeți lucrarea timp de 40 de zile sau chiar mai mult, în funcție de tăria legăturii.

PENTRU A ÎNDEPĂRTA O PERSOANĂ NEDORITĂ DIN SUFLETUL TĂU:

În timp ce Luna este în descreștere (faza Lunii dinspre Lună Plină spre Lună Nouă), găsește un loc liniștit și în care nu vei fi deranjat.
Întotdeauna lucrează la îndepărtarea unei singure persoane pe ședință și niciodată pe mai multe. Dacă sunt mai multe, atunci lucrează cu fiecare în parte în ședințe diferite, deoarece dacă se lucrează pe mai mult de o persoană pe ședință, energiile îți vor fi dispersate și vor face ca întreaga lucrare să fie efectivă. Această lucrare poate lua foarte mult timp.

Întreabă-te mental unde este legătura/legăturile. Vei observa că există o legătură reciprocă, unde există unul sau mai multe atașamente legate de chakre. Dacă nu poți localiza atașamentul/ atașamentele (cu cât mai puternică este legătura/influența, cu atât mai multe legături există), atunci va trebui să desfaci influența de la nivelul tuturor chakrelor, pentru a te asigura că este complet eliminată.

1. Afirmă: „Eu, în acest moment, rup și elimin toate legăturile de la (numele persoanei) din sufletul meu în mod total, permanent și complet.”

Petrece atâta timp cât este necesar cu acest exercițiu; nu te grăbi deloc. Poți folosi un cuțit *astral*, un ferăstrău sau un laser *astral* sau lucrează cu orice unealtă te simți confortabil; important e să detașezi legăturile în mod complet de la nivelul chakrelor. Lucrează cu fiecare chakră pe rând în timp ce vibrezi mantra „TH” și direcționând această vibrație în locul în care tai legătura. Inspiră, vizualizează unealtă sclipind cu lumină albă/aurie, iar când expiri vibrează „TH”. Vizualizează și „dorește-ți” ca legătura să fie tăiată și îndepărtată în mod complet. (Mantra TH este vibrată cu limba între dinți, precum un bâzâit.)

În acest caz, dorința ta trebuie să fie puternică deoarece este posibil ca cealaltă persoană să nu dorească să dea drumul și le poți simți sentimentele agățate cu disperare, în special în cazurile de iubire obsesivă. Sigilează cu energie/lumină fiecare chakră în locul în care legăturile au fost atașate. Culoarea alb/auriu este cea mai puternică, deoarece de asemenea va bloca orice încercări viitoare de reconectare.

2. Când ai terminat cu eliminarea legăturilor de la nivelul chakrelor, curăță-ți aura

3. Apoi trebuie să-ți sigilezi aura. Asta se poate efectua prin a vizualiza o lumină albă strălucitoare, la fel ca cea a Soarelui (deoarece lumina alba respinge și deviază) și afirmă:
„Aura mea deviază și respinge în mod constant și continuu toate energiile care vin de la (numele persoanei), în toate felurile.”

4. Vibrează mantra Soarelui cu un Rozariu Satanic (108 bile); asta va împuternicii lucrarea și va arde orice încercări noi de reatașare. Poți alege orice mantră a Soarelui dorești și cu care te simți confortabil să lucrezi, însă odată ce începi lucrarea nu schimba mantra.

„SURYA” vibrată SSS-UUU-RRR- III-AAA
sau
„RAUM” vibrată RRR-AAA-UUU-MMM.
(litera R trebuie durigată și accentuată)

„Lumina înseamnă putere” – Lilith

Există un alt fel de atașament care se numește „vampirism psihic”. Vampirismul psihic se petrece atunci când un individ se atașează astral de sufletul altcuiva. Acesta se atașează de obicei la una sau mai multe chakre ale gazdei (în general, inima) și o golește de energie. În toate relațiile apropiate, există un atașament spiritual mutual mai puternic sau mai slab. În cazul vampirilor psihici, relația este aidoma relației parazit/gazdă. Un vampir psihic nici nu trebuie să fie implicat într-o relație deoarece în mod normal, sufletul acestuia se hrănește cu energiile celorlalți.

În cele din urmă, energia gazdei devine epuizată, în special când se află în imediata vecinătate a vampirului psihic. Indiferent că vampirul se află lângă gazdă sau este la distanta, odată ce acesta s-a atașat de cineva, îl/o poate goli de energie oricând.

Vampirii psihici pot fi străini, însă în majoritatea cazurilor aceștia sunt membrii de familie, rude sau persoane apropiate.

De cele mai multe cazuri de vampirism psihic, există o slăbiciune de partea gazdei. Relația parazit/gazdă adesea satisface o dorință neîndeplinită pentru unul sau ambii indivizi implicați. Acest lucru produce energie, din care vampirul energetic se hrănește.

Pentru mai multe informații și explicații detaliate scrise într-un mod școlăresc și educativ, și de asemenea incluzând subiectul vampirilor băutorilor de sânge și explicând legendele vampirilor pe larg, vă recomand să citiți cartea de mai jos. Din păcate am găsit numai varianta în engleză. Dacă cineva are sau a găsit această carte tradusă în limba română, îl/o rog să ne contacteze.Citește și „sexul cu stafii, sexul cu forme mentale și contractele cu forme mentale


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪