Francmasoneria / masoneria nu este o ocultă satanistă

Masoneria modernă nu este sub nici o formă o ocultă satanistă.

Satanismul real îşi are originea în timpurile antice şi păgâne ce au precedat creştinismul cu mii şi mii de ani. Există şi unele loji satanice, însă, în opinia mea, nu sunt cu nimic mai bune decât creştinismul sau celelalte loji, întrucât doar întăresc minciunile iudaice. Se face o confuzie îngrijorătoare de către majoritate, iar in vremurile noastre, când ne referim la majoritate, ne referim la turmă şi la cei uşor de controlat.

Francmasoneria modernă îşi are baza în iudaism, Tora, cabala evreiască. Aşa afirmă şi dumnealor. Asemenea creştinismului, care îşi are originea în iudaism, Tora şi este derivat direct din iudaism, fiind o religie Avraamică (a se citi o religie ce îl are la bază pe evreul profet Avraam, informaţia o puteţi verifica chiar şi pe wikipedia.com). Cuvântul Satan, în limba sanscrită, care este cea mai antică limbă a oamenilor, limbă care exista cu mult înaintea apariţiei creştinismului sau iudaismului, înseamnă ADEVĂR şi ZEU CREATOR. În limba evreică înseamnă DUŞMAN sau ADVERSAR. A se citi în limba celor ce au inventat creştinismul, islamul, iudaismul, iudaism în care îşi are originea şi francmasoneria. Trageţi singuri concluzia.


Vă invit să citiţi următorul articol, pentru a vă lămuri în această privinţă:Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪