Francmasoneria / masoneria nu este o ocultă satanistă

Masoneria modernă nu este sub nici o formă o ocultă satanistă.

Satanismul real îşi are originea în timpurile antice şi păgâne ce au precedat creştinismul cu mii şi mii de ani. Există şi unele loji satanice, însă, în opinia mea, nu sunt cu nimic mai bune decât creştinismul sau celelalte loji, întrucât doar întăresc minciunile iudaice. Se face o confuzie îngrijorătoare de către majoritate, iar in vremurile noastre, când ne referim la majoritate, ne referim la turmă şi la cei uşor de controlat.

Francmasoneria modernă îşi are baza în iudaism, Tora, cabala evreiască. Aşa afirmă şi dumnealor. Asemenea creştinismului, care îşi are originea în iudaism, Tora şi este derivat direct din iudaism, fiind o religie Avraamică (a se citi o religie ce îl are la bază pe evreul profet Avraam, informaţia o puteţi verifica chiar şi pe wikipedia.com). Cuvântul Satan, în limba sanscrită, care este cea mai antică limbă a oamenilor, limbă care exista cu mult înaintea apariţiei creştinismului sau iudaismului, înseamnă ADEVĂR şi ZEU CREATOR. În limba evreică înseamnă DUŞMAN sau ADVERSAR. A se citi în limba celor ce au inventat creştinismul, islamul, iudaismul, iudaism în care îşi are originea şi francmasoneria. Trageţi singuri concluzia.


Vă invit să citiţi următorul articol, pentru a vă lămuri în această privinţă:Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2018 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆