Gândirea liberă – predică satanică audio

Gândirea liberă, predică satanică


Varianta audio (YouTube):


Varianta text:

Toată lumea știe că gândirea liberă este abilitatea de a gândi pentru tine însuți. Însă câți oameni aplică asta cu adevărat? Doar atunci când îți poți elibera mintea în mod complet, vei fi în stare să îți vi în fire și să te cunoști pe tine însuți. Cum să gândești, ce să gândești, ce să crezi, ce să îți placă, ce să nu îți placă, conceptele pe care le avem despre corect și greșit, bun și rău, sunt programate în mod constant de către media, de către cei în putere. Cei în putere se pot adresa guvernului, părinților, familiei, instituțiilor educaționale, sistemului, asociațiilor medicale și așa mai departe. Mulți își trăiesc viețile după valorile altora și prin urmare, nu ajung niciodată să se cunoască pe ei înșiși cu adevărat. Oamenilor li se SPUNE cum să gândească și ce să creadă.

Televiziunea este un bun exemplu. Râsetele din fundal, în cazul anumitor comedii, sugerează care faze sunt menite să fie amuzante și pentru care este OK să râzi. Muzica de fundal îi transmite telespectatorului când ar trebui să se sperie sau să anticipeze anumite lucruri. Scenele emoționale îi conduc pe unii oameni la lacrimi. Viața se aseamănă mult cu asta. Se presupune că trebuie să obținem mereu un fel de aprobare pentru fiecare gând pe care îl avem sau acțiune pe care o facem.

Aruncă un ochi la biserica creștină. Fiecăruia i se spune în mod repetat că acest inamic nefast al omenirii, este de fapt ceva ”bun”. În ciuda semnelor care transmit în mod evident contrariul, cei mai mulți oameni cred însă acest lucru. Această biblie creștină este numită ”cartea cea bună”.
Această ”carte bună” este plină de ucideri în masă, sacrificii de animale, tortură, viol în grup, prostituție, canibalism, pruncucidere, mutilări, jertfe de sânge, blesteme, agresivitate, ură și orice alt lucru urât, cunoscut omenirii. A incitat războaie, sclavie, vărsări de sânge și distrugerea vieților și a sănătății mentale a miliarde de oameni.

Atunci când venim la Satan, El deschide ușa coliviei noastre spirituale și ne întinde mâna pentru a ne ajuta să ieșim afară. Restul depinde de noi. El ne stă mereu la dispoziție cu îndrumări şi suport, însă mai mult decât orice, El ne vrea liberi. Satan, care este Zeul Adevărat, este eliberatorul omenirii.

Întreabă-te pe tine însuți: ce cred? ce simt? și NU ce *AR TREBUI* să cred, sau ce ar crede altcineva dacă ar fi în locul meu. Suntem toți diferiți și individuali, cu preferințe și gusturi diferite. Doar pentru că cuiva îi place sau îi displace un anumit lucru, nu înseamnă că tu, ca și individ ar trebui să fi la fel. Ori de câte ori te afli într-o dilemă sau într-o situație nouă, pune-ți întrebările de mai sus. Satanismul este gândire liberă dusă la extreme; cu toate acestea, foarte puțini sunt capabili de a gândi pentru ei înșiși.

Acum, bineînțeles că aceia care sunt în putere, se vor opune până la moarte gândirii libere. Oile sunt ușor de controlat. Testele de personalitate sunt date pentru a îi identifica pe aceia care reprezintă o amenințare (care gândesc pentru ei înșiși și nu se conformează). Cu toate că nu ne dăm seama, ni se trâmbițează felul în care ar trebui să gândim, încă de când ne naștem. Foarte puțini oameni se cunosc cu adevărat, în ciuda faptului că trăiesc cu ei înșiși 24/7. Acest lucru este cu adevărat trist.

Nu este chiar atât de greu. Doar amintește-ți să te întrebi în mod frecvent: ”consider ca acest lucru este corect sau greșit pentru MINE?”, ”Ce cred *eu* despre lucrul respectiv?”, ”Care este opinia *mea*?”. Aici nu exista răspunsuri corecte sau greșite. Începe să te cunoști pe tine însuți. Acest lucru poate lua timp, însă la sfârșit, vei experimenta fericirea de a fi liber.

Începe să îți deprogramezi mintea astăzi. Fiecare dinrte noi este programat la un nivel mai intens sau mai puțin intens, iar cei mai mulți nici nu sunt conștienți de asta.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪