Germania lui Merkel: crime, agresiuni sexuale – violuri, tâlhării, scene incredibile de violență ale musulmanillor împotriva germanilor nativi – uneori fac asta doar să se distreze!

*Nota mea:

consider că poporul German trebuie să acționeze în primul rând împotriva Angelei Merkel și evreilor ce conduc Germania, apoi împotriva migranților musulmani.

Nu iau în nici un caz apărarea acestor oameni, când au fost aduși în Europa se cunoaștea foarte bine ce urmează să facă, anume crime, violuri, talharii, atentate teroriste, aceste lucruri le făceau și în țările de unde provin.

În tot acest timp agenda evreiască avansează, ne-evreul ucide ne-evreul (albul îl ucide pe arab/negru și invers), exact cum doresc ei și exact cum scrie în Talmud și Tora.

Chiar daca autoritățile din Germania fac eforturi să mascheze realitatea, adevărul este că Germania se îndreaptă către dezastru și război civil. Politica nebunească de colonizare musulmană a țării, începută cu decenii în urmă și continuată astăzi în mod criminal, este posibil să sfârșească, până la urmă, într-o baie de sânge. Pentru că … să nu vă imaginați că în această țară nu mocnește revolta germanilor foarte supărați de distrugerea culturală la care sunt supuși. Iar când nu o să se mai poată, o să-și facă singuri dreptate.

Dar poate că exact ăsta este scopul acestei nebunii – crearea unei crize care să justifice un Guvern Global!

Privind montajul video de mai jos (care prezintă scene de violență comise de imigranți în Germania dar și în alte părți din Europa), ne putem întreba cum ar fi în România dacă am avea și noi vreun milion de imigranți musulmani? Să sperăm că acest lucru nu se va petrece niciodată. Dar asta depinde și de noi, de cum reacționăm la provocările vremurilor în care trăim.

 În Germania anului 2016 au avut loc aproape 3.000 de agresiuni sexuale săvărșite de imigranții aduși din 2015, asupra germanilor. Dintre acestea, 1.000 au fost comise împotriva unor minori.


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Citate din Talmudul Evreiesc

Evreii forţează marşul spre MICROCIPUR și spre o Noua Ordine Mondială

Angela Merkel este EVREICĂ

Adunarea evreilor din lume (FOTO)

Adevăraţii stăpâni ai presei din România – evreii


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪