Germania lui Merkel: crime, agresiuni sexuale – violuri, tâlhării, scene incredibile de violență ale musulmanillor împotriva germanilor nativi – uneori fac asta doar să se distreze!

*Nota mea:

consider că poporul German trebuie să acționeze în primul rând împotriva Angelei Merkel și evreilor ce conduc Germania, apoi împotriva migranților musulmani.

Nu iau în nici un caz apărarea acestor oameni, când au fost aduși în Europa se cunoaștea foarte bine ce urmează să facă, anume crime, violuri, talharii, atentate teroriste, aceste lucruri le făceau și în țările de unde provin.

În tot acest timp agenda evreiască avansează, ne-evreul ucide ne-evreul (albul îl ucide pe arab/negru și invers), exact cum doresc ei și exact cum scrie în Talmud și Tora.

Chiar daca autoritățile din Germania fac eforturi să mascheze realitatea, adevărul este că Germania se îndreaptă către dezastru și război civil. Politica nebunească de colonizare musulmană a țării, începută cu decenii în urmă și continuată astăzi în mod criminal, este posibil să sfârșească, până la urmă, într-o baie de sânge. Pentru că … să nu vă imaginați că în această țară nu mocnește revolta germanilor foarte supărați de distrugerea culturală la care sunt supuși. Iar când nu o să se mai poată, o să-și facă singuri dreptate.

Dar poate că exact ăsta este scopul acestei nebunii – crearea unei crize care să justifice un Guvern Global!

Privind montajul video de mai jos (care prezintă scene de violență comise de imigranți în Germania dar și în alte părți din Europa), ne putem întreba cum ar fi în România dacă am avea și noi vreun milion de imigranți musulmani? Să sperăm că acest lucru nu se va petrece niciodată. Dar asta depinde și de noi, de cum reacționăm la provocările vremurilor în care trăim.

 În Germania anului 2016 au avut loc aproape 3.000 de agresiuni sexuale săvărșite de imigranții aduși din 2015, asupra germanilor. Dintre acestea, 1.000 au fost comise împotriva unor minori.


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Citate din Talmudul Evreiesc

Evreii forţează marşul spre MICROCIPUR și spre o Noua Ordine Mondială

Angela Merkel este EVREICĂ

Adunarea evreilor din lume (FOTO)

Adevăraţii stăpâni ai presei din România – evreii


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 4 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
 1. OVIDIU VASILESCU M[CIN

  OMENIREA-CU MICI EXCEPȚII- ESTE ARUNCATĂ ÎN HAOS, ARUNCATĂ CU ELEGANȚĂ DE EVREICA MERKEL ÎN DISPERARE NICIODATĂ ÎN ISTORIE, GERMANIA NU A FOST ATÂT DE JOS, ATÂT DE TĂVĂLITĂ, DAR PARTE A ACESTEI BATJOCURI O REPREZINTĂ PARTE DIN GEMANII CARE AU DORIT SĂ SE UNEASCĂ PRIN SÂNGE CU O RASĂ PROLIFICĂ, PRIMITIVĂ ȘI PESTILENȚIALĂ.MĂ ROG, GRAV ESTE CĂ DACĂ NU FAC RĂZBOOAIE, NEMȚII VOR SEX, PRACTICĂ ONANIA ȘI PREFERĂ O SOCIETATE SPRE NICĂIERI ORIENATĂ! ÎNTOTDEAUNA ACEIA CU OBRAJII SCROBIȚI,AU AVUT MOMENTE CÂND S-AU COMPLĂCUT ÎN DESFRÂU, ÎN PRACTICI ORDINARE, SINGURELE SĂ LE ASTÂMPERE UN PARADOXAL APETIT DE DESFRÂNARE TOTALĂ. EI AȘA ȘTIU:ORI DE LOC, ORI DE TOT. UNDE VĂ ESTE MÂNDRIA ARIANĂ DOMNILOR HITLERIȘTI!? NU MAI BATEȚI PAS DE PARADĂ ȘI IN SOMN?!DUȘI SUNT ANII CÂND PRIVEAȚI CU NOSTALGIE LA URGIILE PE CARE LE COMTEAU ACELEAȘI SUFLETE USCATE, DOAR PENTRU PLĂCERILE MAI MARILOR VOȘTRI.NIȘTE MONȘTRI DESTRĂBĂLAȚI.COPILELE VOASTRE SUNT DEFLORATE BRUTAL, LA VÂRSTE CÂND AR TREBUI SĂ SE JOACE CU PĂPUȘILE!VOI, BĂTRÂNI DESCĂRNAȚI ȘI BOLNAVI SEXUAL STRUNIȚI ȘI ATÂȚAȚI SCÂRBAVNICII ORIENTULUI ÎMPOTRIVA SUPRAVIEȚUIRI VOASTRE ÎNSSEȘI!

 2. Dupa razboi ati muncit ca robi si v-ati reconstruit tara Ati demonstrat lumi vaci sunteti capabili sa o faca si alti dar nu an tara voastra Vine vine la voi sa va respecte regulile sau sa plece.Aveti armata ,politie ,trupe speciale favetiva curat an tara si nu lasati pe nimenea sa va anjoseasca .Dati afara pe toti care nu se ancadreaza si nu va respecta legile.

 3. CRISTINA SAILLARD

  „să nu vă imaginați că în această țară, care și-a dovedit în repetate rânduri xenofobia”?
  ce spuneti domn’e aicea?!?!
  germania si-a dovedit in nenumarate randuri xenofobia?!?
  cine v-a spus asta? vreun evreu care a fost la auschwitz? :)))))

  1. Articolul l-am preluat de pe alt site (nationalisti.ro parca, trebuie sa caut, observ ca din cauza neatentiei am omis si sursa si am omis si acel rand).

   Mai mult ca sigur l-am citit in graba. Am corectat articolul acum, iti multumesc pentru observatie Cristina Saillard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.