Ghid pentru a-ţi proteja identitatea/intimitatea pe internet (Windows)

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=4309
SUDNW
Membru
Data înregistrării: 08-Apr-2016
Mesaje: 182
Website

Ghid pentru a-ţi proteja identitatea/intimitatea pe internet (Windows)

Reţine: NU este ilegal să-ţi doreşti intimitate!! Noile legi ne calcă în picioare demnitatea, intimitatea .. cu un tupeu specific evreiesc – doar ei cer aceste legi stupide, ei le împing, ca apoi să-ţi râdă în nas. Au oprit terorismul cu aceste legi? Au rezolvat ceva din N pretextele invocate? Nu! Aceste legi sunt folosite pe oameni NEVINOVAŢI, sunt folosite pe cei consideraţi o ameninţare pentru ei … şi noi suntem ţinta perfectă. Până şi şefa DNA a fost vizată.

Noi trebuie să ne protejăm, indiferent că vizionam filme, citim, ascultăm muzica sau vorbim cu prietena/prietenul/soţul/soţia.

În acest tutorial voi încerca să explic, cât mai pe scurt, cum vă puteţi păstra intimitatea/identitatea pe internet.

Fiţi inventivi … creativi, căutaţi şi pe internet, găsiţi mult mai multe, sunt mult metode, eu voi scrie ce puteţi face pentru un minim de securitate.

(!) TOR BROWSER, proxy şi VPN (!)

1. Foloseşte întotdeauna browserul TOR concomitent cu un VPN şi proxy.

Descarcă TOR.

Ca VPN gratuit vă recomand ZPN (click pe link, faceţi cont, activaţi contul cu adresa de email şi descărcaţi programul) şi ca proxy Identity Cloacker – dacă aveţi o conexiune slabă de internet puteţi renunţa la ZPN sau Identity Cloacker.

2. Dezinstează browserele vechi şi curăţă registrii după dezinstalare, şterge fişierele temporare/activitatea/datele stocate a fiecărei sesiuni înainte de a închide PC-ul – durează 2-2 minute. O unealtă OK pentru stergerea fişierelor temporare (şi pentru curăţarea registrilor) este iObit Toolbox.

Verifică Firewall-ul / instalează un Firewall privat

În Windows Firewall debifaţi toate excepţiile inutile, asiguraţi-vă că Windows Firewall rulează la pornire în cel mai restrictiv mod – pot apărea unele probleme aici, în funcţie de providerul tau de internet, eu la RDS nu am probleme, dacă apar probleme cu internetul reveniţi la setările iniţiale. Cei mai avansaţi îşi pot instala un Firewall privat, de exemplu Zone Alarm Firewall.

Dezactivează serviciile inutile

Dezactivează toate serviciile inutile (în condiţii de siguranţă) ce rulează odată cu Windowsul, sunt zeci de servicii inutile (în funcţie de Windows) cu risc de securitate imens, pe lângă un plus de securitate vei observa şi o îmbunătăţire a calculatorului, mă refer că se va mişca mai repede. Click pe „Start”, în căsuţa de căutare scrie ” msconfig ” (sau „services.msc”) si apasă tasta „Enter” – dacă foloseşti Windows XP click pe „Run” apoi tastezi ” msconfig ” (sau „services.msc”) şi dai „OK”. Se va deschide o fereastră, click pe „Services” şi debifează ce servicii consideri ca fiind inutile, dacă ai tastat „services.msc” click dreapta pe serviciul dorit, click „Properties” si în dreptul „Startup Type” selectezi „Disabled” (pentru serviciile ce doreşti să le opreşti). Voi enumera mai jos câteva servicii ce le poţi debifa/dezactiva în condiţii de siguranţă, pentru Windows XP – pentru mai multe informaţii sau pentru altă versiune de Windows, caută pe Google despre „dezactivarea serviciilor inutile in Windows X” – unde X = Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, etc.

*Nu vă băgaţi aici dacă nu aveţi un minim de cunoştinţe despre Windows, găsiţi tutoriale mai explicite pe internet dacă nu înţelegeţi.

1.. Alerter (Disable) – Anunţă userii de alertele administrative. Nefolositor în condiţii normale.
2.. Application Layer Gateway Service (Manual) – Folosit pentru Assign Publish şi servicii de Remove software.
3.. Automatic Updates (Disable) – Folosit pentru a verifica dacă vreun Update este disponibil pentru download. Puteţi folosi funcţia Windows Update.
4.. Backgroud Intelligent transfer Service (Manual) – Folosit pentru transfer de date asincron cu serverele http1.1.
5.. ClipBook (Disable) – Folosit pentru a stoca informaţii (Cut/Paste) şi a le împărţi cu alte calculatoare.
6.. COM+ Event System (Disable) – Putem seta pe Manual, multe servicii vor apela la el şi va porni. Personal, nu cunosc vreo aplicație care să folosească COM+,
7.. COM+ System Application (Disable) – La fel ca şi COM+ Event System.
8.. Computer Browser (Disable) – Conţine o listă a calculatoarelor din reţea. Acest serviciu nu este necesar unui sistem de sine stătător. Dacă aveţi reţea sau doriţi să daţi share la fişiere pentru reţeaua de acasă, ar trebui să porniţi acest serviciu.
9.. Cryptographic Services (Disable) – În esenţă confirmă semnăturile fişierelor Windows. S-ar putea că odată dezactivat acest serviciu, să vă apară mereu o căsuță de dialog care să se plângă de drivere necertificate.
10. DHCP Client (Disable) – Primeşte o adresă dinamică de IP de la serverul vostru DHCP. Dacă aveţi un IP static (deci, un IP care nu se modifică) puteţi să dezactivaţi acest serviciu. Dacă folosiţi modemul sau aveţi un IP dinamic lăsaţi-l aşa cum este.
11. Distributed Link Tracking (Disable) – Menţine link-uri cu fişierele NTFS în cadrul calculatorului sau în cadrul unui domeniu. Nu cred că mulţi au nevoie de aşa ceva.
12. Distributed Transaction Coordinator (Disable) – Are grijă de tranzacţiile care solicită resurse multiple. Eu am avut-o dezactivată şi a mers fără probleme.
13. DNS Client (Automatic) – Are grijă de numele DNS şi funcţiile de control ale domeniului Active Directory. Am constatat că dacă am dezactivat acest serviciu, navigarea pe Internet este mai greoaie. În principiu îi ia mai mult timp, să caute numele DNS cu acest serviciu setat pe “Off”. Se poate să fi fost doar calculatorul meu de vină, oricum puteţi testa şi voi personal.
14. Error Reporting Service (Disable) – Telefonează acasă la Microsoft când apar erori.
15, Fast User Switching Compatibility (Automatic) – Dacă dezactivaţi, veţi avea surpriza să constataţi că ecranul de logon este cel de la Windows 2000.
16. Fax Service (Disable) – Default, nu este instalat, aşa că nu-l activaţi.
18.FTP Publishing Service (Disable) – Folosit pentru a avea un server FTP pe reţeaua voastră.
19. Help and Suport (Disable) – Foloseşte o grămadă de resurse! De asemenea, se va activa singură, dacă daţi clic pe Help, din Start Menu, sau dacă apăsaţi F1.
20. Human Interface Device Access (Disable) – Dacă vreuna din perifericele dumneavoastră nu mai funcţionează, setaţi pe Automatic.
21. IIS Admin (Disable) – De obicei folosit împreună cu un site de web local sau cu servere FTP.
22. IMAPI CD-Burning COM Service (Disable) – Folosit pentru softul necesar scrierii CD-urilor din Windows XP. Eu însă prefer să folosesc Ashampoo.
23, Indexing Service (Disable) – Mănâncă o grămadă de resurse şi vă va încetini foarte mult calculatorul.
24. ISPEC Services (Disable) – Majoritatea useri-lor nu au nevoie ca această setare să fie activată, dar dacă sunteţi obsedaţi de securitate, setaţi Enable.
25. Logical Disk Manager (Disable) – Vital pentru a rula consola Disk Management MMC, pentru volume dinamice.
26. Logical Disk Manager Administrative Service (Disable) – La fel ca mai sus.
26. Message Queuing (Disable) – Nu este instalat, aşa că lăsaţi-l aşa cum este sau dezactivaţi.
27. Message Queuing Triggers (Disable) – Nu este instalat, aşa că lăsaţi-l aşa cum este sau dezactivaţi.
– Messenger (Disable) – Trimite mesaje între clienţi şi servere.
28. MS Software Shadow Copy Provider (Disable) – Folosit împreună cu Volume Shadow Copy Service
29. Net Login (Disable) – Folosit pentru logon într-un Domain Controller.
30. NetMeeting Remote Desktop Sharing (Disable) – Risc foarte mare de securitate.
31. Network Connections (Automatic) – La mine are nevoie de el. Puteți dezactiva dacă merge conexiunea la internet, dacă nu activați-l.
32. Network DDE (Disable) – Dacă nu folosiţi serviciul Clipbook nu-l activaţi.
33. Network DDE DSDM (Disable) – La fel ca mai sus.
34. Network Location Awareness (NLA) (Manual) – Necesar pentru a fi folosit împreună cu serviciul Internet Connection Sharing.
35. NT LM Security Suport Provider (Disable) – Nu este necesar decât dacă folosiţi Message Queuing sau un server Telnet.
36. Performance Logs and Alerts (Disable) – Strânge informaţii despre performanţă şi le trimite către un log sau declanşează o alertă.
37. Plug and Play (Automatic) – Veţi avea nevoie de el! Dacă faceţi un upgrade sau schimbaţi vreo componentă, acest serviciu o va detecta.
38. Portable Media Serial Number (Disable) – Primeşte numere seriale de la playerele de muzică portabile conectate la calculatorul vostru. Dezactivaţi doar în situaţia în care totul funcţionează corect.
39. Print Spooler (Automatic) – Dacă nu folosiţi o imprimantă puteţi să dezactivaţi.
40. Protected Storage (Disable) – Permite salvarea parolelor locale sau chiar informaţii ale site-urilor web (Autocomplete). Nu-l dezactivaţi dacă folosiţi Autocomplete, altfel dacă doriţi o creştere de performanţă sau extra-securitate, dezactivaţi.
41. QoS RSVP (Disable) – Furnizează control de trafic într-o reţea folosind IPSEC şi pentru aplicaţiile ce suportă QoS, iar în plus are un adaptor ce suportă acest lucru
42. Remote Access Auto Connection Manager (Disable/Manual) – Creează o conexiune către o reţea atunci când un program solicită o adresă. Dacă lucrurile încep să se precipite atunci când dezactivaţi acest serviciu, puneţi-l pe Manual. Am înţeles că acest serviciu împreună cu cel de mai jos sunt folosite pentru conexiuni dial-up şi 56K. Dacă aveţi o conexiune dial-up setaţi-l pe Manual. Dacă aveţi probleme setaţi-l pe Automatic.
43. Remote Access Connection Manager (Disable/Manual) – La fel ca mai sus.
44. Remote Desktop Help Session Manager (Disable) – Risc de securitate!
46. Remote Procedure Call (RPC) (Automatic) – De o importanţă critică! Lăsaţi acest serviciu pe Automatic. Aproape totul depinde de acest serviciu pentru a funcţiona PC-ul.
47. Remote Procedure Call (RPC) Locator (Disable) – Ţine evidenţa bazei de date a serviciului RPC. Eu nu am găsit un motiv pentru a activa acest serviciu. Dacă ceva în cadrul reţelei cedează după ce dezactivaţi acest serviciu, setaţi-l pe Manual sau pe Automatic.
48. Remote Registry Service (Disable) – Risc de securitate! Acest serviciu permite altor useri să aibă acces la registrul vostru.
49. Removable Storage (Disable) – Folosit pentru a ţine evidenţa unităţilor media ce se pot ataşa. Dezactivaţi dacă nu aveţi dispozitive de stocare pe casetă, etc. Dacă unitatea voastră CD-ROM/DVD, începe să se comporte ciudat, puneţi acest serviciu pe Automatic. În mod normal, acest serviciu nu este necesar.
50. Routing and Remote Access (Disable) – Nimeni nu are nevoie de aşa ceva, aşa că dezactivaţi-l în afara situaţiei în care ştiţi la ce foloseşte.
51. Secondary Logon (Disable) – Acest serviciu
52. Security Accounts Manager (Disable) – Risc pentru securitate!
53. Server (Disable) – Dacă aveţi share dat la fişiere, internet sau imprimante în cadrul reţelei, lăsaţi acest serviciu aşa cum este. În caz contrar dezactivaţi-l.
54. Shell Hardware Detection (Disable) – Folosit pentru auto play al dispozitivelor precum carduri de memorie, etc. Unele, au nevoie de acest serviciu pentru staţia de docare.
55. Smart Card (Disable) – Dacă nu aveţi un Smart Card, nu aveţi nevoie de acest serviciu.
56. Smart Card Helper (Disable) – La fel ca mai sus!
57. SSDP Discovery Service (Disable) – Risc de securitate!
58. System Event Notification (Disable) – Folosit împreună cu COM+ Event System, acest serviciu anunţă anumite servicii particulare de evenimentele sistemului, ca de exemplu evenimentele de power sau cele logon.
59. System Restore Service (Disable/Automatic) – Alegerea este a voastră!
60. Task Scheduler (Disable) – Puteți dezactiva, pentru că foloseşte resurse. ATENȚIE! Dacă aveţi programe antivirus, ţineţi cont că depinde de acest serviciu ca să ruleze scanarea automată.
61. TCP/IP NetBIOS Helper Service (Disable) – Suport pentru NetBios peste TCP/IP. Dacă reţeaua voastră nu foloseşte NetBios, dezactivaţi această opţiune. Este un risc de securitate!
61. Telephony (Disable/Automatic) – Dacă aveţi legătură dial-up pentru internet cu modem 86K, lăsaţi setarea aşa cum este. Dacă aveţi cablu, server cu DSL, conexiune LAN, puteți dezactiva.
62, Telnet (Disable) – Risc de securitate!
63. Terminal Services (Automatic) – Acest serviciu este folosit pentru Fast User Switching, Remote Desktop şi Remote Assistance.
64. Uninterruptible Power Supply (Disable) – Eu nu am folosit niciodată UPS.
65. Universal Plug and Play Device Host (Disable) – Folosit împreună cu SSDP Discovery Service, detectează şi configurează dispozitivele UPnP din reţeaua voastră. Puteți să dezactivați, din motive de securitate!
66. Upload Manager (Disable) – Consider inutil, acest serviciu.
67. Volume Shadow Copy (Disable) – Folosit împreună cu MS Software Shadow Copy Provider Service. MS Backup foloseşte de asemenea acest serviciu.
68. Webclient (Disable) – Nu este necesar.
68. Windows Audio (Automatic) – Tot ce ține de sunet, pe calculator. Dacă nu vă place sunetul, dezactivaţi şi astfel economisiţi ceva ram.
70. Windows Image Acquisition (WIA) (Automatic) – Folosit pentru unele scannere şi camere video. Dacă dezactivaţi acest serviciu, scannerul sau camera nu mai funcţionează corect.
71. Windows Installer (Automatic) – Acest serviciu este folosit de aplicaţiile ce se instalează folosind fişierele MSI.
72 Windows Management Instrumentation (Automatic) – Remote Procedure Call (RPC) are nevoie de acest serviciu activat!
73. Windows Management Instrumentation Driver Extension (Automatic) – La fel ca mai sus.
74. Windows Time (Disable) – Setează ceasul automat prin contactarea unui server de pe internet.
75. Wireless Zero Configuration (Disable) – Configurează automat dispozitivele de reţea Wireless. Dacă nu aveţi aşa ceva, dezactivaţi acest serviciu.
76. WMI Performance Adapter (Disable) – Nu am găsit o folosinţă pentru acest serviciu.
77. Workstation (Automatic) – ATENȚIE! Lăsați acest serviciu aşa cum este!

FOTO:

services_msc.png
Services.png
Startup_type_Manual.png

Securizează routerul

Poate sună stupid dar vă recomand să nu folosiţi un router dacă nu este necesar, există vulnerabilităţi pentru multe modele – mai ales dacă este vorba de routere ieftine la 50-60 lei, dacă alegeţi să folosiţi un router, asiguraţi-vă că-l securizaţi corespunzător – un pas este să filtreze MAC-urile ce se conectează la el, introduceţi doar adresele MAC de pe care vă conectaţi voi – ex: telefonul vostru, tableta, laptopul, etc. Diferă de la model la model … nu pot scrie exact paşii ce trebuie urmaţi.

Ce mai poţi face:

Foloseşte o parolă pentru userul tău de Windows, criptează-ţi fişierele/HDD-ul cu un program (recomand DiskCryptor), înlocuieşte Yahoo Messenger cu Pidgin şi instalează pluginul OTR Pidgin Encryption – îţi criptează convorbirile).


Arhivă Joy of Satan – 10 iunie 2016
Versiune offline (nu necesită conexiune internet) a BLS şi a forumului

? Conectat

 • ⛧ Semnalează
 • ⛧ Citează

#2 14-Apr-2016 13:02:44

SUDNW
Membru
Data înregistrării: 08-Apr-2016
Mesaje: 182
Website

⛧ Re: Ghid pentru a-ţi proteja identitatea/intimitatea pe internet (Windows)

Apropo, dacă folosiţi TOR vă recomand să instalaţi şi configuraţi următoarele suplimente:

Ghostery
UserAgent Switcher
RefControl
Close’n Forget
BetterPrivacy
Enable Tracking Protection


Arhivă Joy of Satan – 10 iunie 2016
Versiune offline (nu necesită conexiune internet) a BLS şi a forumului

? Conectat

 • ⛧ Semnalează
 • ⛧ Citează

#3 14-Apr-2016 21:03:59

Cleo
Administrator
Data înregistrării: 31-Oct-2013
Mesaje: 1.698

⛧ Re: Ghid pentru a-ţi proteja identitatea/intimitatea pe internet (Windows)

Multumim pentru sfaturi. Un singur lucru negativ pe care l-am auzit despre tor este ca e posibil ca si el sa fie controlat de jidani. Asa ca nu stiu ce sa mai cred smile


Hail Satan!!

? Deconectat

 • ⛧ Semnalează
 • ⛧ Citează

#4 14-Apr-2016 21:45:20

SUDNW
Membru
Data înregistrării: 08-Apr-2016
Mesaje: 182
Website

⛧ Re: Ghid pentru a-ţi proteja identitatea/intimitatea pe internet (Windows)

Cu placere!

Mai peste tot isi baga evreii coada, Tor-ul este bazat pe Mozilla, decat sa stai cu tot felul de pluginuri pentru Mozilla mai bine iei TOR-ul care este configurat direct, de Opera nu vreau sa aud iar despre IE sau Chrome .. Microsoft, Google … nah.

Ti-l setezi tu cum vrei pentru un + de securitate (TOR-ul), are niste setari default cam varza. Ideea e ca IP-ul real sa fie ascuns (de VPN – de preferat unul care nu pastreaza logurile, proxy). Mai instalezi niste addon-uri pentru mai multa securitate (schimbi referralul, user agentul, etc).

Tor-ul fara VPN si proxy + setari de securitate din Windows e 0, de asta am subliniat ca trebuie VPN si proxy. Daca nu vorbim de servicii de intelligence .. e OK pana la un punct, daca dai de niste incepatori si ai imaginatie treci si de ei big_smile


Arhivă Joy of Satan – 10 iunie 2016
Versiune offline (nu necesită conexiune internet) a BLS şi a forumului

? Conectat

 • ⛧ Semnalează
 • ⛧ Citează

#5 14-Apr-2016 21:52:14

Emma
Membru
Data înregistrării: 04-Feb-2016
Mesaje: 161

⛧ Re: Ghid pentru a-ţi proteja identitatea/intimitatea pe internet (Windows)

Ptr confidentialitatea documentelor si a browser-ului de pe android ce program este bun ? Banuiesc ca daca sunt logata cu acelasi cont de google pe android ca la pc/laptop setarile ptr securitate raman ?


„Everything in the universe has a rhythm” (♍)
Hail Satan !

? Deconectat

 • ⛧ Semnalează
 • ⛧ Citează

#6 14-Apr-2016 22:10:20

SUDNW
Membru
Data înregistrării: 08-Apr-2016
Mesaje: 182
Website

⛧ Re: Ghid pentru a-ţi proteja identitatea/intimitatea pe internet (Windows)

De Google sa nu aud!! Stocheaza pana si locatiile unde te deplasezi, daca esti conectat pe contul Google si ai acces la internet. M-am trezit cu setarea aia activata default, a trebuit sa o dezactivez manual … eu mi-am si dezactivat Google Play, managerul conturi Google si serviciile asociate.

Daca nu ai telefonul rootat iti recomand cateva aplicatii pentru un + de securitate:

1. O aplicatie VPN

2. Browserul Firefox – il folosesti in modul navigare privata sau setezi sa nu stocheze parole/istoricul s.a.m.d sau sa le stearga la fiecare iesire din browser, instalezi pe Firefox si un supliment proxy daca ai net bun.

3. NoRoot Firewall – setat sa ruleze la pornirea sistemului Android. Bifezi sa respinga toate conexiunile de la orice aplicatie – deschizi NoRoot Firewall, apesi pe „Aplicatii” si le iei la rand pe toate, apesi de doua ori la fiecare aplicatie in parte, pana apare X (rosu) si la netul de pe cartela si la WiFi. Cand vrei sa folosesti internetul doar dezactivezi Firewall-ul sau cel mai bine debifezi ce aplicatii folosesti pe internet [ex: Browser, Facebook, etc].

Camera Block Free sau PRO – blocheaza camera telefonului – cand faci poze/flmezi dai pauza la aplicatie 5 minute.

Microphone Block Free sau PRO – blocheaza accesul la microfon, microfonul este activ doar cand vorbesti la telefon. Daca filmezi inregistrezi il poti dezactiva temporar/permanent.

Mai folosesc si CM Security ca antivirus pentru protectia fisierelor dar nu stiu cat de bun e – il setezi sa ceara cod de verificare pentru orice accesare a oricarui fisier/aplicatie.

Daca ai root poti instala si Startup Manager/Assistant PRO pentru a dezactiva serviciile inutile/cu risc de securitate.


Arhivă Joy of Satan – 10 iunie 2016
Versiune offline (nu necesită conexiune internet) a BLS şi a forumului

? Conectat

 • ⛧ Semnalează
 • ⛧ Citează

#7 15-Apr-2016 03:55:01

Emma
Membru
Data înregistrării: 04-Feb-2016
Mesaje: 161

⛧ Re: Ghid pentru a-ţi proteja identitatea/intimitatea pe internet (Windows)

Mersi smile


„Everything in the universe has a rhythm” (♍)
Hail Satan !

? Deconectat

 • ⛧ Semnalează
 • ⛧ Citează

#8 29-Apr-2016 23:25:07

SUDNW
Membru
Data înregistrării: 08-Apr-2016
Mesaje: 182
Website

⛧ Re: Ghid pentru a-ţi proteja identitatea/intimitatea pe internet (Windows)

Am uitat sa menţionez ceva foarte important, vă puteţi schimba MAC-ul la fiecare pornire a Windowsului.

O unealtă gratuită este Technitium MAC Address Changer – https://technitium.com/tmac/


Arhivă Joy of Satan – 10 iunie 2016
Versiune offline (nu necesită conexiune internet) a BLS şi a forumului


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪