Iblis și Djinnii: Zeii Originali

Sunt o mulțime de referințe făcute în coran legate de Iblis și de Djinni, Iblis fiind numele arab pentru Satan, iar Djinnii fiind termenul arab pentru Demoni.

Djinnii, potrivit coranului, sunt ființe puternice care posedă voința liberă, spre deosebire de “îngerii” despre care se spun că nu au avut vreodată o voință liberă, dar rămân pur și simplu în serviciul lui „Allah”. Acest lucru ne spune multe despre islamism, și ce-i învață pe adepții săi să privească și să trăiască până la final. Puterea și independența sunt dezaprobate, unde lipsa totală de gândire, dependența totală și sclavia fără minte sunt puse înainte ca atribute pozitive. Acest lucru, din nou, ne duce înapoi la islamism ca fiind o doctrină de supunere și sclavie.

Este interesant de notat faptul că, coranul afirmă că Djinnii și oamenii sunt singurele ființe care posedă voința liberă, care-i leagă pe Djinni și pe oameni împreună și care pun accentul pe calitățile externe ale așa-numitului „dumnezeu” Allah și roboților angelici fără minte. Islamul lucrează în mod continuu pentru a eradica voința liberă a adepților săi, separându-i de Djinni, care sunt defapt Zeii originali, Zeii care erau venerați de către păgânii din Orientul Mijlociu, înainte de invazia islamismului. Islamul face tot posibilul pentru a separa oamenii de Zeii lor adevărați și originali.

Iblis și Djinnii sunt înfățișați în coran, în același mod în care Satan și Demonii sunt înfățișați în biblia creștină. Acolo este același mit al „revoltei” lui Iblis, fiind „izgonit”. Aceasta este încă o legătură între islamism și creștinism, și din nou, servește exact același scop în islamism așa cum o face și în creștinism. “Dumnezeul” islamic Allah este FALS. Este la fel ca dumnezeul creștin, ca dumnezeul iudaic, nimic mai mult decât o formă mentală și un termen colectiv pentru inamic.

Adevărul este că Iblis este Zeul Adevărat și Original. Scopul islamismulului este și a fost întotdeauna suprimarea religiei originale păgâne a poporului Gentil și păstrarea Gentililor cât mai departe posibil de Zeii lor adevărați, etichetați fals ca fiind „malefici” și păcălind Gentilii să se teamă și să-i hulească. Povești, cum ar fi cea de mai sus cu privire la revoltă servesc numai în scopul de a face să pară ca și cum cel mai cunoscut sub numele de Iblis este sub puterea lui „Allah”. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr.

Singura dată când Iblis s-a revoltat a fost atunci când s-a revoltat împotriva dușmanului care a dorit pentru Omenire, pentru creația sa, să fie distrusă. El a vrut ca omenirea să aibă putere și cunoaștere, iar pentru acest lucru a fost respins și blestemat de inamic care a dorit mai degrabă ca omenirea să fie distrusă odată ce ne-am fi servit scopul.

Iblis NU este “cel malefic”!  “Allah” este adevăratul malefic, și cel care aduce moarte și întuneric în lume.

Allah este aducătorul de ignoranță și înrobire, așa cum se poate vedea prin programul islamismului în sine, iar Allah este cel care dorește distrugerea omenirii în timp ce Iblis dorește ca omenirea sa fie eliberată și Împuternicită. Omenirea a fost extrem mințită și Zeul nostru Adevărat și Original a fost cumplit blasfemiat!

Povești ale Djinnilor fiind sub controlul lui „Allah” nu sunt altceva decât minciuni concepute pentru a face să pară ca și cum Allah are putere. Djinnii nu au fost niciodată creații ale lui Allah, asta nu este nimic mai mult decât o blasfemie. Așa cum am spus mai înainte, ei erau Zeii Originali Păgâni, timp de mii și mii de ani înainte de sosirea islamismului, program de sclavie.

Aici este un citat din coran care dovedește că Djinnii sunt Zeii originali, venerați de popoarele din Arabia păgână:
„Într-o zi, el îi va aduna pe toți împreună: atunci le va spune îngerilor, La aceștia te închini? Ei vor spune: Slavă ție! Tu ești stăpânul nostru, nu aceștia! Dar ei s-au închinat Djinnilor: A fost în ei că cei mai mulți dintre ei au crezut.”  “Aceștia”, care sunt menționați aici sunt păgânii.

Numele „Allah” în sine a fost, de fapt, FURAT din păgânism. A fost luat din titlul arab păgân al Dumnezeului suprem, Al-Ilah. Acest titlu a fost adesea folosit printre triburile păgâne din Arabia pentru a-și distinge principalul lor Zeu, în principiu, de ceilalți zei la care se închinau. Este evident că islamismul a furat, la fel cum a furat tot ceea ce are, de la păgânismul antic.
Mai există și alți trei Zei importanți păgâni care sunt menționați în coran și care au ajuns să fie etichetați ca Djinni. Unul dintre ei este Al-Uza, Zeița Arabă al Venusului, precum și al războiului și fertilității. Animalul ei sacru a fost Leul sau o Pisică mare. Statuia ei a fost una dintre cele găsite în Ka’aba, inițial un important templu păgân, și apoi distrus de către invadatorii musulmani. Alta este Al-Lat, care este, de asemenea, o Zeiță a fertilității și o Zeiță al timpului de primăvară. Simbolul ei era o semilună, de asemenea, furat de către islamism. Cealaltă este Al-Manat, Zeița nașterii, distrugerii și morții.

Aceste trei Zeițe au fost ridicate de către islamism în coran și unii credeau că ele ar fi fiicele lui Allah, cu toate acestea, asta este doar rezultatul faptului că acest lucru a fost ridicat, adică furat, direct din doctrinele păgâne. În preislamica Arabia, aceste Zeițe erau fiicele unuia dintre principalii Zei Păgâni identificat cu titlul de Al-Ilah care unii credeau că ar fi păcatul lui dumnezeu. Entitatea musulmană fictivă niciodată nu a intrat în peisaj. Ele sunt făcute să apară „malefice” în coran, convingându-i pe oameni să lerespingă și să le hulească. Datorită faptului că aceste trei Zeițe au fost extrem de importante în Arabia Păgână, au trebuit să fie recunoscute de către islamism în încercarea de a le elimina în întregime. Oamenii nu ar fi renunțat să venereze aceste Zeițe dacă nu erau aplicate asupra lor. Programul de islamism a lucrat în mod fals pentru a le face să apară malefice, pentru ai ține pe oameni înfricoșați și departe de ele ca o modalitate de a le elimina. Ele nu au fost niciodată sub controlul lui Allah, ci au fost venerate și respectate de-a lungul Arabiei Păgâne.

Djinnii sunt, de asemenea, cei 72 de Demoni Goetici! Al-Uzza poate fi identificată cu Astaroth. Coranul dedică o întreagă Sură Djinnilor, dar numărul acestei sure, este destul de interesant. Sura 72 se numește „Al-Djinn”. Numărul 72 este întotdeauna asociat cu Djinnii/ Demonii. 7 + 2 = 9. Nouă este numărul chakrelor majore care alcătuiesc Crucea Armată Egală a sufletului, și, prin urmare, poate fi văzută ca un număr de mare putere. 9 a fost întotdeauna un număr Păgân/Satanic excepțional de important. Asta este o admitere completă cum că Djinnii sunt cei care dețin adevărata putere și adevărata cunoaștere și, prin Djinni, omenirea poate lucra până la perfecțiune și să devină la fel ca Zeii.

Întrucât această sură nu este altceva decât o blasfemie și doar încearcă să facă să pară ca și cum Djinnii sunt controlați de fictivul Allah, este o minciună ! Nu este ochiul mai puțin deschiz având în vedere că Djinnii sunt asociați cu numărul 72 . Această minciună a Djinnilor fiind sub puterea lui Allah, de asemenea, este legată de faptul că Djinnii/Demonii, Zeii noștri originali, au fost legați de “vrăjitorii” evrei și de către programele lor de minciuni, islamismul fiind unul dintre ele. Ei au fost, totuși, eliberați!

Coranul a împărțit povestea lui Solomon / Suleyman unde se afirmă că Djinnii erau sub controlul acestui mag evreu fictiv. Acesta este, de asemenea, de unde poveștile „Genilor”, care au fost ținuți în lămpi magice, vin. A fost promovat de jidani că aceste Genii/Djinni ar putea fi „comandate” să-i îndeplinească celui care ia chemat orice dorință, iar acest lucru a condus la abuzuri ritualnice mult din partea oamenilor ignoranți. Aceasta este o blasfemie extremă pentru Zeii noștri și o palmă peste fața poporului nostru Gentil, precum este și o corupere flagrantă spirituală.


Adevăratul sens al lui 666


Tradițiile islamice, de asemenea, au susținut că Djinnii ar fi „legați” pentru totdeauna, dar acest lucru s-a dovedit a fi incorect, deoarece aceștia sunt acum complet liberi. Totuși, altele așa-numite „profeții” ale lor se prăbușesc.

Un alt lucru interesant este faptul că, coranul afirmă că Djinnii fac parte din  elementul foc. Focul este elementul puternic al voinței, al dorinței, pasiunii, creației și puterii. Chiar și în coran, care este o minciună, se poate vedea că Djinnii sunt adevărații Zei puternici.

Iblis/Satan și Djinnii/Demonii sunt Zeii Originali, Iblis fiind Adevăratul Zeu Creator al omenirii! El a fost, de asemenea, cunoscut sub numele de Enki în Sumeria antică, Ptah în Egiptul Antic, Ea în Babilon, Melek Taus la Yezidi și multe altele. Oamenii Gentili au fost păcăliți în blasfemia Lui și acest lucru este extrem de trist. Oamenii au nevoie să se trezească și să vadă Adevărul!

Islamul lucrează prin orice mod poate pentru a suprima acest lucru și a păstra oamenii ignoranți și lipsiți de putere. Așa-numitul „Allah” este o MINCIUNĂ fictivă.

Hail Iblis/Satan, Zeul Original și Adevărat!


Articolul este preluat de pe siteul www.bucurialuisatan.com


Îţi recomand şi următoarele articole:

Pedofilie și viol: frecventate și acceptate în islamism

Simboluri islamice FURATE din Păgânismul Antic

Islamul: doctrina supunerii şi a sclaviei

Mahomed NU a existat niciodată!


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪