*”Îl aleg pe Iisus!”* – „Nu port asta!” – „N-ai de ales!”

Cam așa stă treaba, din păcate.

Il Aleg Pe Iisus!

Mulți copii/adolescenți din România sunt forțați de către părinți să meargă la biserică, să se roage, să se se închine dumnezeului iudeo-creștin și alte lucruri asemănătoare. În alte țări dacă faci așa ceva decazi din drepturile părintești iar copilul îți este luat de stat. Mulți părinți din România își cresc copiii după principiul „eu l-am făcut eu îl omor, crede în ce cred eu, gândește cum vreau eu”, ceea ce este foarte imoral, inuman, bolnav și nesănătos.

Îndoctrinarea unui copil de mic este nesănătoasă! Copilul trebuie să aibă libertatea de a-și alege singur religia și credințele! Una este să-i explici despre credința ta și alta este să-l forțezi să studieze religia ta, să se închine și să creadă în zeul tău sau să meargă la biserica la care mergi tu.


CE FAC SATANIȘTII?

DE CE SUPRIMĂ ȘI DENIGREAZĂ CREȘTINISMUL SEXUALITATEA ȘI FEMEILE?


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪