În legătură cu consumul de alcool și cafea în exces

Alte adăugări ale mele:

„Am consumat foarte multă cafea. Consumam aproximativ 7 cafele mari pe zi (300 ml/cană), naturală, uneori și cafea instant. După câteva luni de consum zilnic, aceste lucruri mi-au adus foarte multe stări neplăcute. Iritabilitatea, nervozitatea, oboseală de după sau chiar la scurt timp după consumul de cafea (uneori, parcă mai mare decât fără să beau cafea) m-au adus mai aproape de un atac cerebral și de un infarct. Efectele benefice nu se compară cu efectele neplăcute. Recomand consumul de cafea moderat, acest lucru înseamnă nu în fiecare zi, ci doar în cazuri în care situația o cere, cafeina mi-a adus, cel puțin mie, multe minusuri pe lângă plusurile cu care vine consumul în exces. Cafeina, ca orice lucru în exces și consumat necorespunzător, creează dependență, toleranță, tot felul de boli și te aduce mai aproape de moarte. Corpul se obișnuiește cu cafeina (toleranță), astfel corpul va cere din ce în ce mai multă cafea. de aici se instalează și dependența.”

– „Seruah

Moderația este importantă. Atât alcoolul, cât și cafeina vă pot ucide dacă faceți exces de ele, iar acest lucru este individual.

Prea multă cafeină vă va obosi. Într-un caz, un adolescent a comandat online niște pastile de cafeină, a exagerat cu ele și a murit.

Cafeina în cantități moderate este în regulă și poate fi utilă pentru a vă trezi dintr-un somn profund, pentru vigilență etc. Dar consumată în cantități mari poate fi dăunătoare sau chiar fatală.

Am cunoscut o familie, iar fratele mai mic era adolescent și avea o prietenă. Într-o zi, prietena lui s-a trezit lângă acesta în pat, după o noapte în care s-au distrat la greu. Mai bine zis, s-a trezit lângă cadavrul lui. A murit din cauza intoxicației cu alcool.

Nimeni nu are o minte sau un corp de rezervă. Știu că în anii adolescenței, mulți cred că este „cool” să arate cât de mult pot să bea și așa mai departe.

Nu aveți de ce să fiți mândri de asta. Oamenii care se răsfață în felul acesta nu ajung nicăieri în viață. Am văzut multe astfel de cazuri de-a lungul anilor. Ei se numesc RATAȚI.

Dacă vreți să vă petreceți timpul în baruri, faceți asta doar pentru o perioadă. Persoanele care merg în baruri în mod obișnuit au un viitor plin de sărăcie, pierderi și eșecuri. Ei nu fac nimic cu viața lor. Pur și simplu trăiesc zi de zi, rămânând ignoranți și trăind pentru următoarea partidă de sex pe care o pot obține, răsfățându-se cu băuturi și droguri pentru că sunt prea slabi și, în multe cazuri, fără speranță și lipsiți de valoare ca să facă orice altceva.

Am văzut asta când am crescut. Oamenii de genul „împrumută” întotdeauna bani de la prieteni și familie, pe care nu-i mai pot returna niciodată, ca mai apoi să-i cheltuiască pe multă băutură și alte prostii fără valoare.

Avem și cazul unui astfel de consumator, care s-a mulțumit cu o capacitate anormal de imensă de „a bea până ce cade sub masă”. După ani de sprijin primit din partea părinților săi ce lucrau în domeniul securității sociale, la vârsta de 60 de ani, trebuia să se mute înapoi cu mama sa văduvă (care avea 80 de ani), pentru că el nu avea unde să meargă după o căsătorie eșuată, lipsa unui loc de muncă etc.

Oamenii care sunt așa nu au scopuri, sunt paraziți, au nevoie de atenția constantă a altora și de alții care să aibă grijă de ei, deoarece puțini dintre aceștia se pot îngriji.

Pe măsură ce îmbătrâniți, oportunitățile scad. Nu vă irosiți anii tinereții pe prostii ca cele de mai sus. Educați-vă, stabiliți-vă niște obiective, meditați, dezvoltați-vă mintea și corpul și lucrați din greu pentru a vă face un viitor decent.

Îmi amintesc de acești oameni. Mulți par să aibă carismă în baruri, la petreceri ș.a.m.d. În cele din urmă, acest lucru se oprește și pe măsură ce trec anii, lucrurile devin urâte. Aici sunt incluse și persoanele cu care participă.

În timp ce unii care au muncit din greu, care au trecut prin lucruri, cum ar fi educația (obținând un grad) și făcând ceva în viață, alții, la vârsta de 40 de ani, sunt pe nicăieri. Un tip a scris despre un hipiot pe care l-a văzut în fiecare zi în districtul Haight din San Francisco. Acesta împingea de fiecare dată un cărucior pe străzi. După 20 de ani, el spunea că ar fi văzut același hipiot împingând același cărucior și, bineînțeles, viața hippie care gravita pe acolo ar fi împietrit.

Folosiți-vă energiile pentru a lucra din greu asupra voastră și pentru a vă construi viitorul. Controlați-vă viața. Nu pierdeți timpul și nu permiteți unor idioți să vi-l irosească. O zi care a trecut nu poate fi niciodată refăcută. Nu putem să apăsăm un buton care să ne deruleze înapoi viața.

Predică scrisă de Înalta Preoteasă Maxine Dietrich – joyofsatan.org.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪