În mod original Kaaba era un templu păgân

Articolul este preluat de pe siteul adevaruldespreislam.blogspot.ro

Kaaba, se presupune a fi cel mai important centrul religios din islam, fiind și un centru de pelerinaj pentru musulmani. Astfel, cât de surprinzător poate fi că acesta e de fapt un Templu Păgân care a fost construit inițial pentru venerarea Zeilor Păgâni?

S-a spus ca pereții Kaaba au fost inițial gravați cu nume și simboluri ale unor Zei păgâni, inclusiv al Zeului cunoscut sub numele de „Aillah”, care a fost Zeul mesopotamian al Lunii, Sin Nanna.

Simbolurile sale au fost steaua și luna in descreștere:

steaua_si_luna_in_descrestere

E foarte clar locul de unde islamul l-au furat pe „zeul” lor Allah. In Orientul Mijlociu din antichitate, titlul de „Al-Ilah” era acordat celui mai mare Zeu al regiunii sau tribului și însemna pur si simplu, Zeitatea Suprema. Acestea fiind spuse, islamul a corupt conceptul și a îndepărtat toată cunoștința despre Zeii păgâni, înlocuind-o cu fantoma lor fictiva.

Îţi recomand să citeşti şi articolele:

Iblis și Djinnii: Zeii Originali

Simbolurile islamice sunt FURATE din Păgânismul Antic

Multe din aceste concepte sunt alegorice si au de-a face cu meditația de împuternicire și cu sufletul.

„Templul” reprezintă sufletul. Forma multor templelor antice păgâne din toata lumea aveau puternice influente alchimice în designul lor, adesea fiind o reprezentare fizica al procesului spiritual de iluminare.

Kaaba are forma unui cub. Cubul reprezintă sufletul cu cei patru piloni ai săi. Așadar gravarea cubului cu numele si simbolurile Zeilor reprezintă meditațiile pe care sufletul trebuie să le întrețină pentru a atinge iluminarea. Pentru a te convinge de acest lucru nu trebuie decât să studiezi Geometria Sacra și Arhitectura Alchimica.

De asemenea se afirmă în Coran ca Mohamed a găsit 360 de idoli păgâni in Kaaba, pe care i-a distrus. Din nou, acest lucru e alegoric.

Din perspectivă numerologică, numărul 360 are o importanță ocultă însemnată, pentru că e egal cu 9. 3+6+0=9.

9 e un număr de o mare importanță spirituală, care are de-a face cu lucrarea Magnum Opus sau iluminarea spirituală. A tot importantul număr 108, folosit în lumea întreagă și mai ales în meditații cât și în tantra orientală, este de asemenea egal cu numărul 9. Acest lucru are de-a face cu cele 7 chakre majore localizate de-a lungul coloanei vertebrale, plus cele 2 chakre ale umerilor, care, împreună, formează „crucea” sufletului.

Vezi: exposingtheliesofislam.weebly.com/exposing-spiritual-corruption-in-islam-stolen-spiritual-allegories-in-the-quran.html

Așadar cei „360” de idoli care au fost găsiți în templul Kaaba, nu se refera la statui în mod literal ci la un concept spiritual relaționat sufletului, chakrelor si a obținerii iluminării. Idolii din Kaaba = sufletul si chakrele. Aceasta e cunoștința sacră care a fost distrusă de Mohamed.

Următorul paragraf e un extras dintr-o predica scrisă de Înaltul Preot Don Danko, cu titlul: “Cosmologia AUM, Shiva si Kaaba; originile păgâne ale templului Kaaba”:

„Putem vedea în Mecca, locul cel mai sfânt al islamului că, în mod original, Kaaba era un templu dedicat Zeului Shiva. Așa cum evidențiază Alain Danielou, Mecca a fost creata de Brahmanii din India. Chiar și simbolul arabic 786, care se găsește pe coperta Coranului, e simbolul AUM.

În Sri Lanka există un templu numit „Kaaba-lishwaram și Domnul său Shiva” în care se regăsește o diagrama alchimica (la fel ca în toate celelalte templele păgâne) care reprezintă Marea Lucrare (Magnum Opus). Asemenea temple au de asemenea o piatră neagra în ele. Ca și piatra neagra a templului Kaaba din Mecca, care inițial a fost o piatra Lingam mai mare, înainte de a fi tăiată în forma de azi pentru a-i ascunde originea. În India ei încă înconjoară Lingamul de 7 ori, ca și cei din Mecca. Doar că musulmanii au schimbat direcția în care înconjoară piatra, în cea opusă. De asemenea musulmanii poartă aceleași haine albe ca și cei din Templele Shiva. În India, piedestalul lui Brahma (un alt titlu al lui Shiva în timpurile vedice, așa cum arată Danielou) are formă octogonală, ceea ce reprezintă sufletul perfecționat; cele 8 raze de lumina din chakra solara se unesc cu steaua cu șase colturi ale lui Shiva care se află în zona buricului, unde vârful chakrei solare (aliniat în jos) fuzionează cu vârful chakrei sacrale (aliniat în sus), reprezentând focul si apa. Prin urmare avem SI (focul) și VA (apa).

Acesta e si motivul pentru care în multe diagrame (yantre), Zeul albastru este reprezentat de chakra solară.

Piedestalul din mijlocul Kaabei: Maqam E-IBRAHIM, are aceiași formă octogonala și se află în centru pentru că soarele (chakra solară) se găsește atât în centrul sufletului, cât și în centrul sistemului solar.

în Kaaba cubul negru reprezintă „La” – cele 4 elemente care formează trupul fizic, care e purificat prin „Tamos”  (sau stadiul negru al lucrarii) și care devine „Satva guna,” adică „alb” (purificat). Shiva domnește și peste acest stadiu (ca și peste celelalte doua). Acest stadiu al distrugerii sau disoluției aduce manifestarea zeificării, moment în care din stadiul Jiva ești transformat în Shiva sau, cu alte cuvinte, din om devii dumnezeu.

Egoul profan aparține elementelor inferioare care fac posibilă acumularea de însușiri karmice, care sunt purificate în disoluția finală, devenind starea noua de Supra-Conștiința (din Jiva în Shiva).

Acest lucru a fost simbolizat în multe feluri.

În Sayar-ul-okul, care e considerata cea mai importantă scriere antologică despre obiceiurile și cultura Arabiei Antice, stă scris:

„Va Ahlolaha Azaha Armiman Mahadev o Manazel I lamuddine Minjum Va Satyattaru!”

care se traduce așa:

„Chiar dacă s-a închinat numai o singură dată lui Mahadev, el poate obține cea mai înaltă poziție pe calea neprihănirii.”

Mahadev e un titlu mai mare al lui Shiva, astfel putem vedea adevărul, ca Shiva era Zeul venerat în Arabia înainte ca Islamul să fie creat de inamic.

„Așa cum putem observa, atât islamul cât și creștinismul sunt religii false!” – Marele Preot Don Danko.

Kaaba, piatra neagra și pelerinajul sunt toate de origine păgână. Islamul le-a furat acestea, la fel cum a făcut si cu celelalte concepte, după care le-a corupt si sucit.

Islamul e o minciună și o fraudă!


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪