Încă un mesaj al meu, pentru aceia ce judecă și ar ucide cu pietre homosexualii, blestemându-i continuu

Te invit (după ce ai citit acest mesaj / articol) să citești și „mesajul meu pentru aceia ce judecă homosexualii„.


Pun pariu că mulți dintre cei ce vad acest articol, nici măcar nu vor avea rațiune sau logica să citească pâna la capăt acest mesaj al meu, astfel, nu vor rațiunea să aducă argumente și să contreze măcar mesajul.

În ultimul timp, tot mai mulți oameni ar arunca cu pietre în homosexuali, îi observ cât mai agitați, îi observ cum blesteamă homosexualii continuu și îi amenință cu tortură veșnică și focurile iadului, pentru natura lor, pentru ceea ce sunt. Ca și cum, eu ți-as judeca ție fiul sau fiica, pentru că are un tatuaj și are o tunsoare anormală, lucru care, în trecut, era privit la fel, în perioada comunistă din România, cu scârba, fiind condamnați degeaba, până a devenit o normalitate. Acei oameni erau condamnați degeaba, ca și în timpul inchiziției, pentru ca după sute de ani, Biserica Catolică, să-și ceară scuze formal pentru cât rău a adus creștinismul și istoria se repetă chiar și acum, pentru ca după câteva sute de ani, la fel, să-și ceară scuze, nu mai permiteți, nu mai permitem. Asemenea situației din Korea de Nord, unde oamenii au dreptul să se tundă doar în câteva feluri, feluri de tunsori stabilite de conducerea comunistă, altfel, sunt întemnițați sau aspru pedepsiți (neavând acces la internet sau informație, pentru a nu gândi liber).

Liderii lor, a ambelor părți, sunt atât de lipsiți de înțelepciune, încât doresc ca cei pro-Gay și anti-Gay să se ciocnească, cum au demonstrat, ca de exemplu, sâmbătă, 4 iunie 2018, vor să scoată în stradă oameni pro-Gay și anti-Gay. Toate acestea pentru a se ciocni. Vor vărsări de sânge, mai multă ură nejustificată, în timp ce ei, condensează de pe margine toată energia strânsă și își avansează planurile și agenda.

Este demonstrat că homosexualitatea este naturală. Cei ce îi jignesc pe homosexuali, le doresc tortura veșnică și îi numesc bolnavi mintal, sunt adevărații cei ce trăiesc în tortură veșnică (argumentez la sfârșitul mesajului de ce și cum trăiesc în tortură) și vor trăi și după moarte (în viata de apoi, vei deveni exact ceea ce ai fost în această viața și ceea ce ai crezut) și tot ei sunt cei bolnavi psihic, închiși la minte. Într-o țară a lumii (China, sunt mai multe țări) este în regulă să mănânci câini și este ceva normal, ei îi privesc pe cei ce nu mănâncă câini ca niște anormali, considerând că ce fac ei este normal. La fel, cei din România îi consideră anormali. Oamenii nu prea gândesc liber. Ei (cei ce fac astfel de lucruri) nu au rațiune, argumente, luptând cu o ură oarbă împotriva celorlalți, fără argumente, doar pentru că așa scrie în cartea lor care le este trâmbițată sistematic (și forțat, sunt, inclusiv, botezați forțat de mici) în minte de când se nasc, ca și Biblia. Asemenea musulmanilor care cred că este în regula să ucizi o femeie cu pietre ca și pedeapsă. Creștinii și musulmanii nu se diferențiază absolut deloc și lucrează pentru aceeași agendă (citindu-mi celelalte articole, vei găsi și argumente). În țările musulmane, erai (încă ești, în unele zone extremiste) decapitat dacă erai creștin, în România, oamenii insistă (am văzut foarte multe asemenea comentarii pe internet) să ucidă homosexualii, îi blesteamă continuu și îi urăsc, pentru ceea ce sunt și pentru natura lor, pentru ceea ce le place și ceea ce le displace. Va invit să gândiți liber, să vă deschideți mintea și să lasați deoparte energiile acestea nedorite și haotice, care vă vor face doar să vă ucideti și masacrați între voi, pentru gloria cui întărâtă ambele părți, în cușca voastră, ca și doi cocoși ce se bat între ei zi de zi, fără rațiune și discernământ, în ograda lor (urmând să fie sacrificați mai devreme sau mai târziu), pâna sare sânge și a doua zi o vor lua de la capăt, complicându-și viața singuri, trăind într-o lupta nesfârșita și chin veșnic, practic ei își creează iadul în care trăiesc zi de zi și îi obligă și pe ceilalți să traiască în acest iad al lor (al majorității), trăgându-i după ei în acest vortex de energii haotice, auto-distructive și nedorite.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪