Încă un mesaj al meu, pentru aceia ce judecă și ar ucide cu pietre homosexualii, blestemându-i continuu

Te invit (după ce ai citit acest mesaj / articol) să citești și „mesajul meu pentru aceia ce judecă homosexualii„.


Pun pariu că mulți dintre cei ce vad acest articol, nici măcar nu vor avea rațiune sau logica să citească pâna la capăt acest mesaj al meu, astfel, nu vor rațiunea să aducă argumente și să contreze măcar mesajul.

În ultimul timp, tot mai mulți oameni ar arunca cu pietre în homosexuali, îi observ cât mai agitați, îi observ cum blesteamă homosexualii continuu și îi amenință cu tortură veșnică și focurile iadului, pentru natura lor, pentru ceea ce sunt. Ca și cum, eu ți-as judeca ție fiul sau fiica, pentru că are un tatuaj și are o tunsoare anormală, lucru care, în trecut, era privit la fel, în perioada comunistă din România, cu scârba, fiind condamnați degeaba, până a devenit o normalitate. Acei oameni erau condamnați degeaba, ca și în timpul inchiziției, pentru ca după sute de ani, Biserica Catolică, să-și ceară scuze formal pentru cât rău a adus creștinismul și istoria se repetă chiar și acum, pentru ca după câteva sute de ani, la fel, să-și ceară scuze, nu mai permiteți, nu mai permitem. Asemenea situației din Korea de Nord, unde oamenii au dreptul să se tundă doar în câteva feluri, feluri de tunsori stabilite de conducerea comunistă, altfel, sunt întemnițați sau aspru pedepsiți (neavând acces la internet sau informație, pentru a nu gândi liber).

Liderii lor, a ambelor părți, sunt atât de lipsiți de înțelepciune, încât doresc ca cei pro-Gay și anti-Gay să se ciocnească, cum au demonstrat, ca de exemplu, sâmbătă, 4 iunie 2018, vor să scoată în stradă oameni pro-Gay și anti-Gay. Toate acestea pentru a se ciocni. Vor vărsări de sânge, mai multă ură nejustificată, în timp ce ei, condensează de pe margine toată energia strânsă și își avansează planurile și agenda.

Este demonstrat că homosexualitatea este naturală. Cei ce îi jignesc pe homosexuali, le doresc tortura veșnică și îi numesc bolnavi mintal, sunt adevărații cei ce trăiesc în tortură veșnică (argumentez la sfârșitul mesajului de ce și cum trăiesc în tortură) și vor trăi și după moarte (în viata de apoi, vei deveni exact ceea ce ai fost în această viața și ceea ce ai crezut) și tot ei sunt cei bolnavi psihic, închiși la minte. Într-o țară a lumii (China, sunt mai multe țări) este în regulă să mănânci câini și este ceva normal, ei îi privesc pe cei ce nu mănâncă câini ca niște anormali, considerând că ce fac ei este normal. La fel, cei din România îi consideră anormali. Oamenii nu prea gândesc liber. Ei (cei ce fac astfel de lucruri) nu au rațiune, argumente, luptând cu o ură oarbă împotriva celorlalți, fără argumente, doar pentru că așa scrie în cartea lor care le este trâmbițată sistematic (și forțat, sunt, inclusiv, botezați forțat de mici) în minte de când se nasc, ca și Biblia. Asemenea musulmanilor care cred că este în regula să ucizi o femeie cu pietre ca și pedeapsă. Creștinii și musulmanii nu se diferențiază absolut deloc și lucrează pentru aceeași agendă (citindu-mi celelalte articole, vei găsi și argumente). În țările musulmane, erai (încă ești, în unele zone extremiste) decapitat dacă erai creștin, în România, oamenii insistă (am văzut foarte multe asemenea comentarii pe internet) să ucidă homosexualii, îi blesteamă continuu și îi urăsc, pentru ceea ce sunt și pentru natura lor, pentru ceea ce le place și ceea ce le displace. Va invit să gândiți liber, să vă deschideți mintea și să lasați deoparte energiile acestea nedorite și haotice, care vă vor face doar să vă ucideti și masacrați între voi, pentru gloria cui întărâtă ambele părți, în cușca voastră, ca și doi cocoși ce se bat între ei zi de zi, fără rațiune și discernământ, în ograda lor (urmând să fie sacrificați mai devreme sau mai târziu), pâna sare sânge și a doua zi o vor lua de la capăt, complicându-și viața singuri, trăind într-o lupta nesfârșita și chin veșnic, practic ei își creează iadul în care trăiesc zi de zi și îi obligă și pe ceilalți să traiască în acest iad al lor (al majorității), trăgându-i după ei în acest vortex de energii haotice, auto-distructive și nedorite.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪