Inchiziția sau o parte dintre crimele creștinismului

Genocidul este un ideal evreiesc, după cum ne dovedește trecutul (creștinismul) și prezentul (islamul) – observă ce fac islamiştii astăzi, observă ce au făcut creştinii în trecut, asta dacă vorbim doar din punct de vedere religios.

În origine creștinismul și islamul au aceleaşi rădăcini – poporul evreu, aceste lucruri au fost explicate în secţiunile acestui site, anume: „Islamul Expus„, „Creştinismul Expus” şi „Expunerea evreilor„. Creştinismul este derivat din iudaism, fiind, alături de islam, o religie Avraamică, ce îl are la bază pe profetul evreu Avraam. Puteţi verifica informaţia oricând.

Au murit foarte mulți oameni în timpul Inchiziției, ca să vă faceți o idee cât de departe au mers acești criminali, în 1958 cronicarul din Treves a declarat că întreaga populație feminină a fost omorâtă de inchizitori. Acești oameni au fost ucisi în cele mai groaznice moduri: torturați, arși pe rug. Printre victimele inchiziției se numără și copii cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani sau chiar mai mici, copii ce au fost torturați groaznic până la moarte, arși de vii sau (în cazuri mai „fericite”) bătuți cu bestialitate fără milă, constant, timp de luni sau ani.


INCHIZIȚIA

”Soluția creștină de a arăta că lumea este diabolică și urâtă, a făcut ca lumea să ajungă diabolică și urâtă” – Friedrich Nietzche

Astăzi, biserica creștina nu mai are puterea pe care a avut-o odată, însă noi am fost martorii abuzului creștin asupra copiilor, a violurilor de copii, molestărilor și a altor acte diabolice care arată adevărata față a multor creștini, dar și efectul pe care  ”dumnezeu”  îl are asupra acestora. Scandalurile de pedofilie sunt doar un mic exemplu de ceea ce creștinii sunt capabili să facă. Aste porniri sunt cauzate de energia malefică în care se leagă aceștia. ”Dumnezeu” și ”Diavolul” sunt pe de-a-ndoaselea! Asta poate fi văzut foarte clar în vechiul testament, unde acel zeu creștin a fost un  ”criminal și un mincinos de la început”.

Cu ani în urmă, când biserica creștină avea controlul complet asupra guvernului, asupra vieții umane și asupra spiritului, putem observa de la Inchiziție cât de bolnavi sunt acești oameni și până unde merg pentru a te face să-l accepți pe ”isus”. Exact cum este observat în nenumăratele abuzuri creștine asupra copiilor în zilele noastre, cu ani în urmă, pe timpul Inchiziției, fetele de doar 9 ani și băieți de 10 ani erau judecați pentru vrăjitorie. Copii și mai mici erau torturați pentru a se extrage de la ei mărturii împotriva propriilor părinți.¹  Copiii erau apoi biciuiți, în timp ce-și vedeau proprii părinți arzând pe rug.

Inchiziția a fost un fel de comunism precoce. Biserica catolică a fost NKDV-ul și KGB-ul Evului Mediu. Pentru informații detaliate, citește Arhipelagul Gulagului, de către Aleksandr Solzhenitsyn. Inchiziția și comunismul, ambele fiind programe evreiești, sunt sisteme aproape identice de omor în masă, tortură și înrobirea maselor. ”Creștinismul și comunismul sunt foarte apropiate din punct de vedere spiritual și ideologic. Acesta este un concept destul de bine cunoscut care a fost adoptat de diverși filozofi, de la Thomas More până  la Lev Tolstoy. Puțini știu că primul stat socialist al lumii a fost stabilit în Paraguay și a avea fundamentul ideilor catolicilor iezuiți, înainte ca Marx să-și fii pus pe hârtie învățăturile.”
Societatea lui isus” – ordinul religios al iezuiților – în biserica catolică, era echivalentul aproximativ al KGB-ului din Uniunea Sovietică

Citatele de mai sus au fost luate din ”Pravda” [principalul ziar al partidului comunist și ziarul fundamental al Uniunii Sovietice de altădată] Din articolul: Este vreo diferență între creștinism și comunism? 30/04/2013

Adevărul este că aproape toți inchizitorii și preoțimea catolică de rang înalt erau evrei.

Un caz documentat în orașul Silesian din Nysa dezvăluie faptul că a fost construit un cuptor uriaș, care de-a lungul unei perioade de mai mult de 10 ani a ars de vii mai mult de o mie de ”vrăjitoare condamnate, unele chiar și de vârsta de 2 ani”.²  Multe victime erau de asemenea extrem de bătrâne, unele chiar și peste 80 de ani, lucru care nu a făcut nici-o diferență pentru biserică.

Biserica creștină a ucis, torturat, mutilat și distrus milioane și milioane de vieți, prin intermediul Inchiziției și a tuturor războaielor pe care le-a incitat. Distrugerile și pagubele pe care această religie împuțită le-a săvârșit împotriva omenirii, depășesc cu mult puterea de înțelegere. Majoritatea oamenilor nici nu sunt conștienți de fapte. Între 1450-1600, biserica creștină a fost responsabilă pentru tortura și arderea a 30000 așa numite ”vrăjitoare”

De-a lungul domniei împăratului roman Constantin 306-337 e.n., doctrinele bisericii erau privite ca bazele legii.⁴ Ereticii (persoanele care se opuneau învățăturilor bisericii, nu trebuiau decât să fie acuzați de așa ceva) erau cercetați, torturați și în final omorâți. Erezia era o ofensă atât împotriva statului cât și împotriva bisericii. Pentru sute de ani, conducătorii civili au încercat să elimine toată erezia.

În 430 e.n., liderii bisericii au declarat erezia ca fiind condamnabilă cu pedeapsa la moarte. În 906 e.n., ”Episcopia Canonică” a fost prima biserică care să interzică folosirea vrăjitoriei.⁵  Înainte ca inchiziția să fie complet pusă în mișcare, biserica a început să accepte din nou eretismul, sub termenii că este considerat rezonabil. Următoarele reprezintă un exemplu:

Pentru trei duminici, ereticul era dezbrăcat până la mijloc și biciuit de la intrarea în oraș/sat până la ușa bisericii. El/Ea trebuia să refuze permanent consumul de carne, ouă și brânză, cu excepția paștelui, rusaliilor și crăciunului, când el/ea trebuie să mănânce asta ca semn al ispășirii. Pentru 20 de zile, de două ori pe an el/ea trebuiau să evite peștele, și pentru trei zile în fiecare săptămână, pește, vin și ulei, postit, dacă sănătatea îi permitea.

El/ea trebuiau să poarte veștminte monastice cu o cruce mică cusută pe fiecare sân. El/ea trebuiau să asculte slujbele zilnic. De șapte ori pe zi el/ea trebuiau să recite orele canonice și în plus ”tatăl nostru” în fiecare zi și de 20 de ori în fiecare seara.
El/ea trebuiau să se abțină complet de la a face sex. În fiecare lună el/ea trebuiau să raporteze unui preot care trebuia să țină ereticul sub observare. El/ea trebuia să fie izolat/ă de restul comunității.⁶

Nu există o dată precisă a începutului Inchiziției, majoritatea surselor dau de înțeles că s-a manifestat de-a lungul a primilor 6 ani de domnie a papei catolice Gregory al IX-lea, între 1227-1233. Papa Gregory al XI-lea care a domnit în 1227-1241 este adesea referit ca ”Tatăl Inchiziției”.

Blestemat fie iehova

Inchiziția a fost o campanie a torturii, mutilării, masacrului și distrugerii vieții umane, săvârșită de creștini, având la bază rădăcina lor evreiască. Biserica a crescut în putere până când a avut control complet asupra vieții umane, atât cea seculară și religioasă.
Vaticanul nu a fost satisfăcut cu progresul făcut de către liderii regionali în eliminarea ereziei.

Papa Inocent al III-lea și-a comisionat proprii inchizitori care erau direct sub conducerea sa. Autoritatea lor a fost făcută oficială de către papă, 25 Martie 1199.⁷ Inocent a declarat ”oricine încearcă să construiască o viziune personală a lui dumnezeu, care intră în conflict cu dogma bisericii, trebuie să fie ars în flăcări fără milă”⁸

În 1254, pentru a ușura slujba inchizitorilor, papa Inocent al IV-lea a dat un decret conform căruia acuzatorii pot rămâne anonimi, împiedicând astfel victimele de la a-i confrunta și de a se auto-apăra. Multe biserici aveau un cufăr unde informatorii puteau pune acuzațiile scrise împotriva vecinilor lor. Trei ani mai târziu, a autorizat și a acceptat în mod oficial tortura ca metodă de extragere a mărturiilor de erezie.⁹

Inchizitia, blestemate fie sufletele evreilor 2 Inchizitia, blestemate fie sufletele evreilor

Victimele erau torturate într-o cameră și apoi, dacă pledau vinovați, erau mutați în altă cameră pentru a mărturisii inchizitorilor. În acest fel se putea pretinde că confesiunile era făcute fără uzul forței. Legea Inchiziției a înlocuit legea obișnuită. În loc de: ești inocent până când ești dovedit vinovat, era: ești vinovat până când ești dovedit inocent!

Inchizitorii deveniseră foarte bogați, acceptând mită și dând amenzi celor bogați care plăteau pentru a evita persecuția. Cei bogați erau țintele principale pentru biserică, aceasta confiscându-le averile, proprietățile, pământurile și tot ce aveau de generații întregi. Inchiziția a luat toate posesiile material ale acuzaților. Nu existau șanse pentru a dovedii nevinovăția, aceasta fiind una dintre căile prin care biserica catolică a devenit atât de bogată. Papa Inocent a spus că din moment ce ”dumnezeu” pedepsea copiii pentru păcatele părinților lor, aceștia nu aveau nici-un drept să fie moștenitori legali ai proprietăților părinților. Cu excepția cazului în care copiii își denunțau proprii părinți, aceștia erau lăsați în fundul gol. Inchizitorii acuzau chiar și pe cei morți de erezie, în unele cazuri chiar și după 70 de ani de la moartea acestora. Au exhumat și ars oasele victimelor și au confiscat toate proprietățile moștenitorilor, lăsându-i cu absolut nimic.¹⁰

Acțiunile inchizitorilor au avut efecte devastatoare asupra economiei, ce au lăsat comunități întregi nespus de împovărate, în timp ce biserica era îmbuibată cu bunăstare. De asemenea, au paralizat economia prin suspiciunile asupra anumitor profesii. Inchizitorii credeau că literatura tipărită reprezenta o amenințare asupra bisericii și se amesteca cu comunicarea adusă de invenția mașinăriei de tipărit din secolul al XV-lea. Hărțile, cartografiatul, negustorii călători și cei din comerț erau puși sub suspiciune intensă: o amenințare la adresa bisericii.

Chiar dacă biserica omora pe cei care erau considerați eretici încă din secolul al 4-lea, și, din nou, în 1022 în Orlean, regulamentul papal din 1231 insista ca ereticii să sufere moartea prin ardere. Arderea cuiva de viu împiedica vărsarea de sânge. Ioan 15:6 ”Dacă cineva nu rămâne în mine se aruncă afară ca mlădița și se usucă; și le adună și le aruncă în foc și ard”

Pedofilia observată în zilele noastre este doar un mic exemplu a minților demente, sucite și amețite a celor mai mulți creștini.

Vânătoarea de vrăjitoare, 1450-1750 erau ceea ce Robbins R. [The Encyclopedia of Witchcraft and Demonology] a numit ”coșmarul șocant, cea mai prostească crimă și cea mai profundă rușine a civilizației vestice.”  În această perioadă de 300 de ani, biserica a intensificat uciderea în masă și tortura sistematică a oamenilor nevinovați. Cei ce torturau puteau tortura victimele oricât timp aveau nevoie. Cele mai multe tribunale cereau ca, înainte de tortură, victima să fie complet rasă, afirmând că orice Demon care a rămas nedetectat în părul victimei, poate să intervină și să aline durerea pe care călăii o cauzau, sau să îi împiedice să primească un răspuns de la victimă.¹¹

Doctorii ar fi supravegheat dacă victima era în pragul morții din cauza torturii. Apoi victimei i-ar fi fost dat voie să se recupereze un pic înainte să fie torturată și mai mult. Dacă victima murea din cauza acestei torturi, inchizitorii afirmau că Diavolul ar fi intervenit cu scopul de a scăpa victima de la mai multă durerea sau pentru a prevenii dezvăluirea secretelor.¹²  Celor care leșinau le era pus oțet în nas pentru a-i trezi. Familiile victimelor le era cerut, prin lege, să plătească tribunalului pentru costurile torturii. Proprietăți întregi erau confiscate de biserică. Preoții sfințeau instrumentele de tortură înainte ca acestea să fie folosite. Anumite mecanisme erau folosite pentru a cauza o durere imensă; dovadă incontestabilă a minții bolnave a creștinilor, sub directivele directe ale evreilor:

Leagănul lui Iuda:

leaganul lui iuda 2 leaganul lui iuda

Victima era ridicată cu o sfoară sau lanț și apoi scăpată pe ceva ascuțit. Călăul controla presiunea prin atașarea de greutăți, prin clătinatul victimei sau prin ridicarea și smuncirea victimei de la diverse înălțimi.

Cizmele:

Metoda de tortura Cizmele

”Cizmele” erau folosite pentru a zdrobii picioarele prin strângerea unui mecanism cu mâna sau folosind un ciocan pentru a apropia penele ce zdrobeau oasele până când țâșnea măduva osului. Cei care leșinau erau condamnați din nou pentru pierderea cunoștinței, deoarece pentru ei acest lucru semnifica un truc din partea Diavolului pentru a evita durerea.

Arderea picioarelor:

Arderea picioarelor,metoda de tortura

Ulei, untură și grăsime erau aplicate pe picioarele victimelor înainte să fie prăjite deasupra focului. Era folosit un paravan pentru a controla sau crește durerea cauzată de expunerea la foc pentru suferință maximă. De asemenea, ca o variație, unele victime erau forțate să poarte cizme mari din piele sau metal în care se turna apă fiartă sau plumb topit.

Spânzurarea:

spanzurarea,metoda de tortura 2 Spnazurarea,metoda de tortura

inile victimei erau legate la spate. Apoi erau ridicate până la tavanul camerei de tortură cu ajutorul unui scripete și o frânghie. Rezultatul era dislocarea. Inchizitorii preferau această metodă pentru că nu lăsa nici-o urmă de tortură. Adesea erau atârnate greutăți de victimă, pentru a crește durerea și suferința. O altă formă extremă de tortură era atârnarea a cât mai multe greutăți, chiar de zeci de kilograme, ce dislocau orice membru. După aceea, inchizitorul creștin/evreu dădea foarte repede drumul frânghiei pentru ca victima să cadă. În ultimul moment, inchizitorul trăgea frânghia pentru a smucii victima. Acest proces disloca  orice os în corpul victimei. Chiar și pentru cele mai puternice victime, era nevoie de doar 4 repetări a acestei metode.

crimele crestinismului

Mulți erau atârnați de sus in jos până când rezultatul era strangularea

Furculița ereticului:

furculita ereticului furculita ereticului 2

Acest mecanism era adesea folosit pentru a păstra tăcerea victimei până când aceasta era arsă pe rug, pentru ca aceasta să nu dezvăluie detaliile camerei de tortură sau să se apere.

Smulgerea pielii:

smulgerea pielii smulgerea pielii 2

Preoțimea creștină era extrem de încântată de ruperea și smulgerea pielii. Biserica creștină a observat că oamenii pot trăii până când pielea le era smulsă până la sold când erau jupuiți de vii. Adesea, mecanismele de jupuit erau încălzite până când deveneau roșii, după care erau aplicate pe sânii femeilor și organele sexuale ale ambelor sexe.

Aparat folosit la smulgerea sânilor femeilor:

smulgerea sanilor femeilor

Scaunul de fier al torturii:

scaunul de fier al torturii

Acesta era plin de țepi. Victima era dezbrăcată și scaunului I se dădea foc pe dedesubt. Obiecte grele erau de asemenea folosite. Acestea erau plasate pe victimă pentru a crește durerea cauzată de țepi. De asemenea, și loviturile de ciocan erau folosite. Adesea, alte mecanisme de tortură erau aplicate cu acest scaun, cum erau mecanismele de jupuit pielea, arătate în pozele de mai sus.

Strivirea craniului:

strivirea craniului

Acest mecanism este destul de evident. Preoțimea creștină prefera acest mecanism pentru că nu lăsa nici-un semn, cu excepția cazului în care craniul era complet strivit, lucru care se mai întâmpla.

Scara:

strivirea craniului 2

Scara era un alt mecanism adesea folosit. Procedura începea cu plasarea victimei dezbrăcate/ aproape dezbrăcate în poziție orizontală pe scară. Cu ajutorul sforilor, brațele și picioarele victimei erau legate ca un garou. Nodul putea fi întors cu ușurință pentru a apropia frânghiile și întinde victima până când mușchi și ligamentele erau sfâșiate iar oasele erau rupte. Adesea, obiecte grele erau plasate deasupra victimei pentru a crește senzația dureroasă. Asta era considerată de biserică ca fiind ”una dintre formele mai blânde de tortură”.

Roata:

roata

Victima goală era întinsă, cu fața în jos pe pământ sau pe boxa de execuție, cu mâinile și picioarele întinse și legate de parii unor inele de fier. Traverse de lemn erau plasate dedesubtul încheieturilor mâinii, cotului, gleznelor și șoldurilor. Apoi inchizitorul izbea membru după membru și încheietură după încheietură, incluzând umerii și șoldurile, cu ajutorul părții de fier al roții, având grijă sa nu ucidă victima. Erau oase sfărâmate peste tot, sânge țâșnind iar întregul schelet al victimei era zdrobit și izbit. Apoi membrele sfărâmate erau înfășurate în jurul roții. Roata este una din cele mai oribile forme și mecanisme de tortură. Ideea era ca membrele victimei să fie zdrobite și împletite în jurul ”spițelor” roții de fier, atașându-le de acestea.

Zdrobitorul degetelor mari:

zdrobirea degetelor mari

Acesta era un mecanism în care degetele mari ale mâinilor victimei erau plasate și zdrobite. Proceduri similare erau folosite pentru degetele de la picioare. Aceste mecanisme erau adesea aplicate în același timp cu Spânzurarea și alte mecanisme de torturare pentru mai multă durere.

Tortura cu apă:

tortura cu apa

Victima era dezbrăcată și legată de o masă sau de o bancă, după care un tub îi era băgat și împins în gâtul acesteia. Victimei i se turna apa prin acest tub, iar nasul i-era ținut strâns, forțând-o să înghită toată apa. După repetarea acestui lucru de mai multe ori până când stomacul victimei mai avea un pic și exploda, banca sau masa era înclinată pentru a pune presiune asupra inimii li plămânilor. În afară de o durere incredibilă, victima simțea că se sufocă. Inchizitorii de asemenea băteau stomacul victimei cu ciocane, până când produceau rupturi interne. O altă variație era forțarea victimei să înghită apă împreună cu sfori cu noduri. Apoi sforile erau trase în mod violent din gura victimei, lucru care rezulta în ruperea intestinelor.

Fecioara Maria:

fecioara maria

O statuie a fecioarei acoperea partea frontală a acestui mecanism iar in interior erau țepi, cuțite ascuțite sau cuie. Mânerele mișcau brațele statuii, zdrobind victima cu cuțitele și cuiele din interior.

Alte mecanisme și metode:

 • Li se dădea să mănânce cu forțata mâncare extrem de sărată, lucru care rezulta în sete extremă și apoi nu li se oferea apă
 • Scufundarea în apă fiartă
 • Îmbrâncitul de către mai mulți inchizitori cu frânghii atașate de un cuier cu țepi. Aceasta sfâșia carnea de pe gâtul victimei. Alte mecanism foloseau șuruburi care puteau fi strânse
 • Scaunul pentru rugăciune. O placă cu țepi pe care victima era forțată să îngenuncheze.
  Șosete care conțineau țepi de fier
 • Prăjirea înceată a victimei deasupra focului
  ”Plimbarea vrăjitoarei” însemna forțarea unei victime să umble non-stop, pentru câteva zile, până la epuizare totală. O variație a acestei metode era ținerea victimei cu picioarele încrucișate pe un scaun de lemn, fără să doarmă sau să se miște. Unele victime aveau chiar și 80 de ani.
 • ”Răsucirea.” Similar cu gulerul cu țepi, doar că o frânghie era legată foarte strâns în jurul capului victimei și aceasta era împinsă de la un inchizitor la altul.
 • ”Turka”. O variație a cleștelui folosit pentru a smulge unghiile.
 • Mulți erau aruncați în temnițe murdare, fără lumină și fără contact uman, în plus, aceștia erau adesea înlănțuiți.
 • ”Deasupra respirației” credința antică în faptul că făcând o vrăjitoare să sângereze deasupra gurii și a nasului va rupe o vrajă incita inchizitorii să jupoaie pielea, să înțepe cu ace și alte instrumente pentru fața victimei.

galileo galilei

Galileo Galilei, faimosul astronom și fizician italian a fost una dintre cele mai cunoscute victime ale Inchiziției. O scrisoare în care acesta a încercat să demonstreze teoria Coperniciană, faptul că Pământul nu este centrul Universului, a fost dată mai departe de câțiva dintre inamicii săi către inchizitorii din Roma. A fost cercetat în 1633 și găsit vinovat de eretism. A fost forțat să își retragă afirmația în public și a fost condamnat la închisoare pe viață în propria casă. În 1979 Papa John Paul al 2-lea a declarat că biserica romano-catolică ”probabil că a greșit în condamnarea lui Galileo” și a stabilit o comisie pentru a studia cazul.¹³ În 1993 biserica catolică l-a scuzat ”oficial” pe Galileo, după 346 de ani. În alte cuvinte, l-au iertat pentru că a vrut să ne învețe că planetele se învârt în jurul Soarelui, nu Universul în jurul Pământului.

 Pierderi de vieți:

 • Salzburg, Austria, 100 au fost omorâți între 1677-1681
 • Regiunea Basque a Pirineilor; 1608, avocatul Pierre de Lancre a fost trimis în regiune pentru a-i ”prăpădii și distruge pe cei ce credeau în Zeii Păgâni”. Peste 600 au fost torturați și uciși.
 • Judecătorul de vrăjitoare Henri Boguet cca 1550-1619 a judecat la moarte în jur de 600 de victime dintre care mulți erau copii mici ce au fost torturați în mod sistematic și apoi arși de vii
 • O femeie însărcinată a fost arsă de vie și din cauza traumei a dat naștere înainte să moară. Copilul a fost aruncat în flăcări.
 • Orașul suedez Mora, 1669, mai mult de 300 au fost uciși. Printre aceștia și 15 copii. 36 copii cu vârsta între 9-15 ani au fost obligați să treacă pe sub furcile caudine și apoi mâinile le erau bătute cu nuiele o dată pe săptămână timp de un an. 20 dintre cei mai mici copii, toți sub vârsta de 9 ani erau biciuiți pe mâini la ușa biserici pentru 3 Duminicii, una după alta. Mulți alții erau bătuți cu severitate pentru ofense vrăjitorești
 • În Scoția sub domnia lui Oliver Cromwell, un număr de 120 de persoane au fost omorâte în 1661. Estimativ, în total au murit 17000 de oameni între 1563-1603.
 • În Wurzburg, Germania, președintele a scris un grafic al anului 1629: ”.. sunt 300 de copii de 3-4 ani despre care se spune că ar fi avut sex cu Diavolul. Am văzut copii de 7 ani, omorâți, și mici școlari curajoși de 10, 12, 14 și 15 ani”
  Între ani 1623-1633, 900 de ”vrăjitoare” au fost omorâte în Wurzburg. S-a păstrat mai degrabă din cauza Iezuiților.
 • Cronicarul din Treves a raportat în 1586 că întreaga populație feminină a fost omorâtă de inchizitori. Doar două femei au rămas în viață.
 • Cazuri au mai fost cele ce implicau Cavalerii Templieri, Ioana D’Arc care a fost înlănțuită de gât, mâini și picioare și încuiată într-o cușcă de metal, Galileo care a afirmat că Pământul se rotește în jurul Soarelui și că nu era centrul universului așa cum învăța biserica (vezi mai sus).

Cele de mai sus au fost preluate din Cassel Dictionary of Witchcraft scris de către David Pickering.

Referințe:
¹The Dark Side of Christian History de Helen Ellerbe, pagina 124
²Cassel Dictionary of Witchcraft de David Pickering, articol despre “Germany”, pagina 108
³Cassel Dictionary of Witchcraft de David Pickering, articol despre “Inquisition”, pagina 146
⁴ World Book Encyclopedia articol despre “Inquisition.” ©1989
⁵ Wizards and Sorcerers de Tom Ogden, articol despre “Inqusition.”
⁶ The Dark Side of Christian History de Helen Ellerbe, pagina 77
⁷ Wizards and Sorcerers de Tom Ogden, articol despre “Inquisition.”
⁸ The Dark Side of Christian History de Helen Ellerbe, pagina 77
⁹ Wizards and Sorcerers de Tom Ogden
¹⁰ The Dark Side of Christian History de Helen Ellerbe, pagina 80
¹¹ Cassel Dictionary of Witchcraft de David Pickering articol despre “Torture.”
¹² Cassel Dictionary of Witchcraft de David Pickering, articol despre “torture.”
¹³ World Book Encyclopedia articol despre “Galileo.” ©1989


 Îţi recomand şi următoarele articole:

Ce fac sataniştii

Definiţia Satanismului Spiritual

Experienţa mea cu entităţile angelice


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪