Incidentul de la Koln s-a repetat! Migranţi musulmani au agresat din nou femei în Germania

În timp ce musulmani afişau bannere pe care era inscripţionat „copiii voştri devin musulmani sau mor„, germani afişau bannere pe care era inscripţionat „refugiaţii sunt bineveniţi în Germania„.

Articolul de mai jos este preluat de pe siteul stirileprotv.ro, fiind publicat În data de 31 mai 2016.

Incidentul de la Koln s-a repetat:

Violente sexuale aproape identice cu cele comise de migranti la Koln in noaptea de Anul Nou au avut loc duminica la un festival de muzica din Darmstadt, la care au participat peste 100.000 de persoane.

Treizeci (30) de femei au declarat la politie ca au fost agresate sexual de un grup de barbati, in cadrul unui incident parca tras la indigo dupa cele petrecute in Koln in noaptea de Revelion, scrie Die Welt. Agresiunile au avut loc duminica la festivalul Schlossgrabenfest desfasurat in Darmstadt iar autorii lor se pare ca sunt tot solicitanti de azil provenind din tari majoritar islamice.

Trei migranti originari din Pakistan au fost deja arestati in urma acestor plangeri. Este vorba de barbati cu varste intre 28 si 31 de ani care au fost pusi sub acuzare pentru agresiune sexuala si risca sa fie expulzati. Politia cauta si alti participanti la incident, despre care se presupune ca ar fi de origine araba sau nord-africana.

Victimele, majoritatea tinere povestesc ca au fost inconjurate inainte de a fi agresate, exact ca in cazul incidentelor din Koln, Ele primesc in prezent consiliere psihologica.

In total, numai la Koln anchetatorii au inregistrat peste 1.500 de delicte, printre care si violuri. In seara de Revelion, in piata din fata garii din Koln, femeile au devenit prazi sexuale pentru tineri migranti beti. Majoritatea celor 120 de suspecti identificati sunt originari din Algeria sau din Maroc. Unii au venit recent in Germania, altii sunt prezenti aici de mai multi ani. Seful politiei locale a recunoscut ca majoritatea autorilor ar putea sa nu fie gasiti niciodata.


Îţi recomand şi următoarele articole:

Cât de mult respectă şi protejează islamul femeile şi viaţa? – „Tânără pakistaneză ucisă şi torturată”

19 fete încuiate în cuşti şi arse de vii de către „ISIS” pentru că au refuzat să devină sclave sexuale pentru terorişti

O femeie a fost VIOLATĂ, chinuită şi UCISĂ cu bestialitate în Suedia – FOTO

Pedofilie și viol: frecventate și acceptate în islamism

Simboluri islamice FURATE din Păgânismul Antic

Islamul: doctrina supunerii şi a sclaviei

Iblis şi Djinni – Zeii Originali


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪