Incidentul de la Koln s-a repetat! Migranţi musulmani au agresat din nou femei în Germania

În timp ce musulmani afişau bannere pe care era inscripţionat „copiii voştri devin musulmani sau mor„, germani afişau bannere pe care era inscripţionat „refugiaţii sunt bineveniţi în Germania„.

Articolul de mai jos este preluat de pe siteul stirileprotv.ro, fiind publicat În data de 31 mai 2016.

Incidentul de la Koln s-a repetat:

Violente sexuale aproape identice cu cele comise de migranti la Koln in noaptea de Anul Nou au avut loc duminica la un festival de muzica din Darmstadt, la care au participat peste 100.000 de persoane.

Treizeci (30) de femei au declarat la politie ca au fost agresate sexual de un grup de barbati, in cadrul unui incident parca tras la indigo dupa cele petrecute in Koln in noaptea de Revelion, scrie Die Welt. Agresiunile au avut loc duminica la festivalul Schlossgrabenfest desfasurat in Darmstadt iar autorii lor se pare ca sunt tot solicitanti de azil provenind din tari majoritar islamice.

Trei migranti originari din Pakistan au fost deja arestati in urma acestor plangeri. Este vorba de barbati cu varste intre 28 si 31 de ani care au fost pusi sub acuzare pentru agresiune sexuala si risca sa fie expulzati. Politia cauta si alti participanti la incident, despre care se presupune ca ar fi de origine araba sau nord-africana.

Victimele, majoritatea tinere povestesc ca au fost inconjurate inainte de a fi agresate, exact ca in cazul incidentelor din Koln, Ele primesc in prezent consiliere psihologica.

In total, numai la Koln anchetatorii au inregistrat peste 1.500 de delicte, printre care si violuri. In seara de Revelion, in piata din fata garii din Koln, femeile au devenit prazi sexuale pentru tineri migranti beti. Majoritatea celor 120 de suspecti identificati sunt originari din Algeria sau din Maroc. Unii au venit recent in Germania, altii sunt prezenti aici de mai multi ani. Seful politiei locale a recunoscut ca majoritatea autorilor ar putea sa nu fie gasiti niciodata.


Îţi recomand şi următoarele articole:

Cât de mult respectă şi protejează islamul femeile şi viaţa? – „Tânără pakistaneză ucisă şi torturată”

19 fete încuiate în cuşti şi arse de vii de către „ISIS” pentru că au refuzat să devină sclave sexuale pentru terorişti

O femeie a fost VIOLATĂ, chinuită şi UCISĂ cu bestialitate în Suedia – FOTO

Pedofilie și viol: frecventate și acceptate în islamism

Simboluri islamice FURATE din Păgânismul Antic

Islamul: doctrina supunerii şi a sclaviei

Iblis şi Djinni – Zeii Originali


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪