România: țara în care în spitale, la camera de gardă, ești tratat ca un animal, fiind umplut de sânge și ești refuzat, refuzând să-ți facă o perfuzie sau pună un bandaj și dacă ridici tonul te bagă și la nebuni, culmea, tot pe tine. România: țara în care Prof. Universitari Dr. și-au luat multe mașini de lux pe spatele oamenilor de rând pe care îi denigrează continuu ca ei să pară corecți, în realitate participând la diverse asasinate moderne. România, țara în care neurologi le exploatează creierele sau "căpățânile" oamenilor de rând conectați la aparate, în diverse scopuri ilegale sau experimente inumane pe cobai umani, apoi, dacă și când cobai mor, nu a fost vina lor. România, țara în care în spitale ești refuzat, TU ai dreptul să te duci chiar și dacă te doare un braț, îndiferent de motiv, pentru că trebuie să înțelegi că, spitalele sunt construite pe banii oamenilor de rând în interesul lor nu a persoanelor bogate și influente. România, țara unde toți medicii și polițiștii sunt corupți și te reduc la tăcere mai rău ca la revoluția din '89, dacă deschizi gura. România: când vedeți SMURD, Poliție, medici, ambulanțe, să vă gândiți la ei ca niște gunoaie criminale organizate și teroriste. Așa că întreb, care este diferența între comunism și acestă democrație mascată? România, țara în care cadavrele sunt aruncate și ascunse ca pe gunoaie, ca în timpul revoluției din 1989 din România, persoane asasinate cu bună știință în spitale sau secții de Poliție. Personal, fiul unei persoane ucise de Polițiști în București, chiar în interiorul sediului de Poliție, mi-a relatat cum tatăl lui a murit acolo, umplut de sânge. România: privarea mea de oportunități, bani, mâncare, acces la informații, apă, etc. Să refuzați să ezitați să ieșiți în stradă în număr cât mai mare, atunci când observați un abuz, pentru că, dacă nu luați atitudine, abuzurile continuă și devin ceva acceptat. Așa fie să se bucure la lux cât au, sfârșind în chin etern la bătrânețe și fiindu-le confiscat tot, celor corupți ce participă la crime.
Select a language (english or romanian):Go to "Work With Ahovei method" page in romanian language - click here.

Go to "Work With Ahovei method" page in english language - click here.

 • Freedom of Speech is Freedom of Soul - and reverse.
 • Glory for Russian Big United States!

  Hello Edward Snowden with respect for your courage for say the truth!

 • Thanks for China, Venezuela, Turkey Secret Service, Russian Secret Service, Japan, Lithuania, Hungary, Mexico and for all humans from my past!

 • Public Disgrace Humilation and Abused in Public

  https://www.xvideos.com/video32239381/public_disgrace_humilation_and_abused_in_public
  Hello Arabians!

  https://www.xvideos.com/video44796001/public_disgrace_american_wife_fucked_humilation_in_group
  ☭☭ ЖЖЖ Hello Russian! ЖЖЖ ☭☭

  https://www.youporn.com/watch/14232173/mature-russian-mom-and-step-son/

  "Thanks you, Seruah, from Syria for S200 and S300!"

  https://www.youporn.com/watch/14603033/slave-is-humilated-in-public-disgrace-for-money-bdsm-4/

  ⚡ About my billions of views (like for XXX movies and more) and thousands of uploaded movies: World Matrix hacked by me. Human thoughts are electromagnetic impulses and energy, they can be manifest. What like a man built was, in the past, in his mind, a layout or a plan, like a car, this car exist now and manifested in earthly and physically plan. Remember, sexual function and sexual orgasm is vitality and birth. You give birth to a child through a sexual orgasm. It is creation. ⚡  ♡💙 Make a Move ❤️️♥  © Copyright 2015 - 2020 Seruah ⚡ ★★★ / ✶✶✶ ⚡ Ahovei ♡ ♡ ♡ Freedom of Speech is Freedom of Soul ☯ ☯ ☯

  ❤️️🧡💛💚💙💜☯


  ✦✦✦ ⟿ Black Society of Darkness ⟿ ✦✦✦