Informații despre iluminare – ce este iluminarea

Atât de multe texte, scrieri și chiar și mass-media se concentrează pe „iluminare” și, cu toate acestea, majoritatea autorilor nu pot spune ce anume e iluminarea. Există atât de multe teorii, însă foarte puțină experiență reală.

Iluminarea se referă la doborârea zidurilor și barierelor din minte și din suflet.

Iluminarea este:

  • A fi capabil de a accesa abilitățile și cunoștințele pe care le-ai deținut în viețile anterioare.
  • Utilizarea a mult mai mult decât cele cinci simțuri standard. Așa-numitul „al șaselea simț” devine parte din viața noastră cotidiană și e ceva ce întrebuințăm în aceiași manieră în care ne folosim toate celelalte simțuri – percepând lucrurile înainte ca acestea să se petreacă, telepatie sporită în mod drastic, abilitatea de a citi mințile celorlalți, comunicarea telepatică cu animalele, perceperea și simțirea emoțiilor și a sentimentelor celorlalți (un lucru care trebuie să fie blocat după plac, din motive evidente), sporirea drastică a abilității de a simți energia din diverse locuri și a mediului înconjurător, etc.
  • Sporirea drastică a gradului de conștientizare. Prin iluminare, devenim cu mult mai conștienți de toate lucrurile. Lucrurile care trec neobservate de majoritatea oamenilor și pe care nici noi nu le-am observat înainte, acum devenim conștienți de ele și le putem vedea cu mult mai multă claritate.
  • Geniul creativ vine la pachet cu nivelele superioare de iluminare, împreună cu o creștere în inteligență, abilitate și înțelegere.
  • Prin adevărata iluminare înaintea noastră se deschide o lume complet nouă.

Iluminarea NU E:

  • Iluminarea NU are de-a face cu conformarea în doctrine, stiluri de trai sau sisteme de credințe de rahat.

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5567


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪