Informaţii despre sistemul piramidal de magie evreiască / angelică şi adevărul din spatele lui şi a „scopurile bune, dragostei, păcii”

**Sângele (vieţile umane), suferinţa, tortura, umilinţa sunt lucruri extrem de hrănitoare pentru aceşti vampiri energetici. Practic tot ceea ce trebuie să faci, ca şi om de rând, fără nici o putere sau autoritate, este să donezi energie neîncetat în suferinţa şi robie / sclavie unei forme mentale evreieşti şi celor de la un nivel superior ţie, tu fiind ţinut cât mai departe de orice înseamnă puterile minţii / forţa spirituală şi proprie sau iluzionat cu tot felul de alte programe evreieşti. Dumnezeul iudeo-creştin şi formele mentale derivate din el (ca şi „isus hristos”) sunt toate vampiri energetici (asemenea creatorilor lor) şi adoră astfel de energie: suferinţă, tortură, umilinţă. Este foarte hrănitoare pentru ei. Acest fel de energie, folosită în magie, poate manifesta / materializa lucrurile extrem de repede şi cu rezultate haotice sau rapide. O simplă privire la toată industria actuală controlată de evrei şi de Dumnezeul iudeo-musulman-creştin (de la societatea actuală până la Hollywoodul evreiesc şi până la industria pornografică) îţi poate arăta că mai peste tot este impinsă umilinţa, tortura, degradarea sufletului uman, astfel încat el (omul) să rămână fără nici o putere de apărare şi o simplă cină hrănitoare pentru stăpânul lui. Acesta este sistemul actual de magie ce se reflectă şi în viaţa de zi cu zi sau în toate industriile actuale şi acest sistem le ţine în picioare controlul populaţional absolut pe care îl au asupra omenirii. Dacă oamenii ar refuza să-i mai hrănească cu energie neîncetat, atât pe ei cât şi formele lor mentale, atunci aceşti vampiri energetici ar fi nevoiţi să scape de gazdă, pentru că nu se mai poate hrăni din ea şi ei au afirmat pe faţă că vor merge până la a scufunda toată lumea, pentru Dumnezeul lor, alături de Israel. Ei nu acceptă ca oamenii să ia nici un fel de măsura pentru demnitatea, naturaleţea şi dorinţa de prosperitate a sufletului uman, pentru că, spun ei, „ne-evreii sunt ca nişte animale şi insecte ce trebuie folosite şi puse să lingă tălpile stăpânilor evrei”.

evreii-sunt-stapani ne-evreii-exista-sa-serveasca-evreii-the-jerusalem-post

O reacţie care este una naturală, aşa cum şi corpul uman reacţionează de la sine împotriva viruşilor şi bacteriilor, ei nu acceptă aşa ceva. Cărţile lor, ca şi Talmudul Evreiesc sau cele două imagini ataşate de mai mai sus, ne arată ce fel de oameni sunt „stăpânii omenirii”. O omenire puternică şi liberă, în care aceşti vampiri energetici nu s-ar mai putea hrăni şi nu ar mai putea dezbina şi cuceri, pentru că oamenii îşi vor dezvolta un intelect puternic, un suflet puternic şi abilităţi psihice peste cele medii, creându-şi propriile ziduri ale minţii, aceste lucruri îi înspăimântă cel mai puternic.

În sistemul de magie îngeresc şi Cabala evreiască s-au creat mai multe sub-ramuri. Să spunem că un expert în ale Cabalei evreieşi şi magiei îngereşti îşi face propria lui tablă de şah, cu pioni (sclavi neînsemnaţi, numiţi „Abigail”), servitori loiali (ca şi „Vasali”), oferindu-le acest titlu printr-un ritual în care îşi umileşte sclavul şi îl leagă / desemnează ca şi sclav al lui în Tora şi Cabala evreiască. În zilele moderne se prefera folosirea tehnologiei avansate (ca şi hipnoza prin tehnologie avasantă), un fel de viol psihic – fizic unde cel vizat nu-şi poate da seama (de cele mai multe ori) că este hipnotizat, apoi acestuia i se pot da misiuni sau sarcini tot prin intermediul hiponezi şi tehnologiei avansate, tehnologie ce în zilele noastre, cea disponibilă persoanelor bogate, este extrem de avansată, însă nu pe atât de avansată pe cât există în cadrul unor servicii top secrete, practic tehnologia disponibilă oamenilor bogaţi (nu oamenilor de rând) este în urmă cu zeci de ani faţă de ce este ţinut secret. Acesta (omul hipnotizat) va crede că „este misiunea lui de la isus hristos”, „dumnezeu” sau orice altceva i se transmite. Mai poţi lega un om prin ritualuri de iniţiere ce presupun sexul în umilinţa, sclavie, BDSM, tortură … lucruri legale, faţă de timpurile vechi unde puteai practic tăia mâinile sau degetele cuiva în umilinţă, viol şi sclavie. Este o relaţie stăpân sclav. Unde cel prins în sistemul de magie îngeresc va deveni sclav. La rândul lui, acela care are propria lui tablă de şah poate fi pe tabla altcuiva, de la alt nivel al sistemului de magie îngeresc, un simplu pion sau Abigail. Şi tot aşa, până ajungem la evreii de top cu genă Cohen (ultimul nivel, Dumnezeu pe pământ şi reflecţia lui Dumnezeu în carne şi oase) şi la cei mai bogaţi oameni din lume.


Îţi recomand să citeşti şi:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪