Informații despre vrăjitorie și satanism pentru atei si sceptici

Acesta este un mesaj important pentru atei și pentru cei care consideră ocultismul, paranormalul și lumea astrală ca fiind inexistente și/sau simple prostii.
Vă rog să vă faceți timp pentru a citi asta:

Am primit multe e-mailuri personale de la foști atei și foști sceptici care credeau că Satanismul și ocultismul nu sunt nimic mai mult decât fantezii, produse ale unei imaginații hiperactive, și/sau prostii ireale. Toți acești oameni mi-au scris pentru că, spre surprinderea lor au realizat că Satan este *foarte* real.

Am citit de asemenea articole publice din surse diferite în care persoanele laice au încercat să experimenteze ritualurile de pe acest website doar pentru a se distra. Au trăit experiențe neplăcute – adică pe cele greșite.

Satanismul nu este ca și religiile „de masă”. Cei care își deschid mințile către Satan, Îl vor experimenta. Din nefericire, creștinismul și cohortele sale au dat impresia lumii că spiritul / lumea astrală nu sunt nimic altceva decât niște non-sensuri. Nu se întâmplă nimic, sau decât foarte puțin din punct de vedere spiritual în aceste religii. Doctrinele lor anti-viață sunt bazate pe lucruri furate  din religiile care le-au precedat pe acestea – click aici pentru a accesa secțiunea Creștinismul Expus.

Acest material a fost corupt într-un mod hidos, toate cunoștințele spirituale din el fiind înlăturate și inversate, pentru a se conforma agendei lor, pentru a înrobi spiritual lumea. Păstrând cunoștința spirituală și puterea în mâinile câtorva „aleși”.

Satanismul este foarte diferit. Satanismul este, de fapt, RELIGIA ORIGINALĂ a omenirii. Satanismul este bazat pe religiile străvechi care au precedat iudaismul și creștinismul cu sute și mii de ani.
Satanismul, de asemenea, diferă de religiile moderne din ziua de azi. Satanismul se bazează pe știință. Tot ce aparține de domeniul ocultului poate fi explicat prin intermediul științei. Din păcate, iudeo-creștinismul a ținut umanitatea la distanță de știință, tehnologie, înțelegerea ocultului și cunoștințele despre suflet. Fără ca ceilalți să știe, creștinismul nu este decât o unealtă pentru ștergerea cunoștințelor, în special celor spirituale. Cunoștința noastră limitată în materie de fizică cuantică a arătat câteva lucruri despre sufletul uman.

Fotografia Kirlian demonstrează faptul că avem o aură. Fotografia Kirlian este o formă specializată de fotografie, asemănătoare cu imagistica unor raze X. Deși scepticii încearcă să respingă validitatea Fotografiei Kirlian, sunt multe poze cu aurele unor persoane înainte și după o sesiune de hatha yoga (care amplifică puterile sufletului), și a fost observată o diferență: aura este mult mai puternică după acea sesiune și practicanții o simt mai puternică. Energia vibrantă de după sesiune pătrunde în întregul corp. Sufletul strălucește. Nu crezi? practică hatha yoga timp de o lună șă ai să vezi că vei putea să-ți simți sufletul.

Satanismul este o religie a minții și a sufletului. Guvernele țărilor sunt speriate de aceste puteri ale oamenilor și de realitatea războiului psihic, de aceea țin oamenii departe de aceste cunoștințe.
Acest articol a fost scris cu intenția de a informa pe cei care nu sunt Sataniști, pe atei, și pe sceptici adevărul despre Satanism. Ține minte, tratează cunoștințele care ți se oferă aici cu un serios respect și va fi bine. În plus, pe lângă e-mailurile primite, am vrut să scriu acest articol pentru un grup de sceptici, care au încercat să invoce un Demon în glumă, și mi-au atras atenția. Au conștientizat că Ritualurile Satanice nu sunt lucruri de joacă. În încheiere, Sataniștii respectă gândirea liberă și susțin cu înverșunare separarea bisericii de stat. Noi nu facem prozelitism, nu impunem Satanismul Spiritual nimănui. Doar vă arăt câteva motive pentru care oamenii vizitează acest site.

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Articol preluat de pe siteul www.bucurialuisatan.com.


 Îţi recomand şi următoarele articole:

Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪