Informații cu privire la Yoga Kundalinică și minciunile din doctrinele populare despre Yoga

Am citit foarte multe cărți despre Yoga, meditații și Kundalini. După cum știm, cea mai mare parte din aceste cunoștințe a fost prezervată în Orientul Îndepărtat. Adevăratele origini ale Satanismului sunt în Orientul Îndepărtat și NICIDECUM în Orientul Mijlociu sau Mesopotamia, cu toate că este evident faptul că Zeii au fost și în această zonă la un moment dat.

Turnurile lui Satan sunt atât alegorii pentru chakre, cât și monumente fizice de-a lungul teritoriul dintre Orientul Îndepărtat și Orientul Mijlociu, marcând traseul migrării dinspre est spre vest.

Mesajul acestei predici este acela că, prin Satan, putem progresa cu o viteză nemaiauzită, în meditații și în ridicarea Șarpelui. Cele mai multe cărți despre yoga îți vor spune că (ca si ne-satanist), pentru a-ți ridica Șarpele Kundalini, îți trebuie peste 20 de ani de meditații consistente (peste o oră în fiecare zi) și practicarea formelor avansate de yoga fizică. Mulți dintre cei ce pornesc pe această cale se izolează în așa-numita ”ashram”, negând sexului normal, suprimându-și orgasmului și aderând la o dietă exclusiv vegetariană (fără carne, produse lactate, ouă sau orice alt produs animal).

Prin Satan, unii dintre ai noștri și-au ridicat Șarpele într-o perioadă foarte scurtă de timp. Unul dintre exemple este Înaltul Preot Vovim Baghie, care și-a ridicat Șarpele Kundalini în mod complet, după numai un an și câteva luni în care a lucrat pentru asta. El mănâncă carne și orice altceva dorește, este activ din punct de vedere sexual și trăiește o viață liberă, în stil satanic.

Inamicul = restricții. Nici nu mă miră că mulți ne-sataniști care practică meditațiile și yoga cu intensitate, trec prin tot felul de probleme, experiențe înfricoșătoare și un program anti-viață strict, care în realitate este conceput de inamic pentru a descuraja și bloca orice progres spiritual.

În timpurile antice, înainte ca creștinismul să își arate chipul împuțit, unul dintre cerințele pentru a deveni un preot legitim, era să ai Șarpele Kundalini ridicat în totalitate.

Ceea ce vreau să reamintesc tuturora este că PENTRU A-ȚI RIDICA ȘARPELE, TREBUIE SĂ FII LIBER. Acesta este întregul mesaj din yoga, dincolo de învățăturile corupte cu care a fost infectată de către inamic. Yoga Hatha (sau Yoga Fizică) te face mai flexibil, lucrând încheieturile precum și alte zone strâmte în care este prinsă energia.

Mănâncă orice dorești, fă sex după cum își place, răsfață-te cu ce poftești, fii liber!

Orgasmul sexual deschide chakrele. După cum am mai scris mai sus, mulți autori de cărți cu și despre meditații, încurajează reținerea semenului, etc. Mulți dinte ei sunt deja morți și niciunul nu a trăit o viață prea lungă. Există anumite exerciții care pot fi făcute cu cele de mai sus, însă acestea nu pot fi făcute în mod continuu, așa cum sfătuiesc cărțile respective. Orgasmul este necesar atât pentru sănătatea fizică, cât și pentru cea psihică și emoțională.

Iubitul nostru Tată Satan ne ghidează spre adevăr și ne oferă cunoștințe și abilități care îi depășesc cu mult pe cei care sunt pe dinafară, indiferent de cât de dedicați sunt aceștia programelor lor.

Inamicul promovează orice este nenatural și anti-viață. Sexualitatea este suprimată pentru a se asigura că nimeni nu își ridică Șarpele și nici nu avansează din punct de vedere spiritual. Amintește-ți mereu atunci când citești sau studiezi din învățăturile, meditațiile și textele yoga orientale: oamenii noștri (sataniștii spirituali), avansează cu o viteză nemaiauzită până acum, prin Satan, în moduri sigure și sănătoase.

În timp ce Șarpele crește în putere și începe să urce (adesea acesta se retrage înapoi în chakra bazei, până să urce și să ajungă la chakra solară), complexele (oricare sunt acestea) și problemele psihologice sunt scoase la lumină pentru a putea fi tratate și eliminate. De asemenea, Șarpele curăță sufletul prin elementul astral al focului.

SATANISMUL = LIBERTATE

Predică 21 noiembrie 2010

Vreau să clarific acest lucru. Nu există restricții dietetice în Satanism. Ceea ce alegi să mănânci te privește personal. Video-uri și documentare încep să demaște ceea ce se află cu adevărat în spatele ”agriculturii industriale”.

Pentru aceia dintre voi care sunteți vegetarieni: dacă în cazul tău funcționează și dacă ești mulțumit cu ea, atunci continuă.

Cu ani în urmă, după ce am văzut mai multe documentare despre agricultura industrială, l-am încercat și eu, însă nu am rezistat cu el mai mult de o lună. Nu funcționează în cazul meu: ridicam greutăți, eram în gimnastică, arte marțiale și alergam peste 30 de km pe săptămână; pe lângă asta, mai lucram și ca bucătar. M-am îmbolnăvit.

Ceea ce vreau să spun aici, e că oamenii sunt omnivori (proiectați să mănânce atât carne cât și vegetale). Indiferent de ce dietă alegem, trebuie să omorâm pentru a mânca. Leii, lupii și alte carnivore omoară pentru a mânca. Orice ființă vie de pe fața pământului trebuie să ucidă pentru a mânca. Plantele sunt organisme vii. Întreaga problemă este CUM se face acest lucru.

Agricultura industrială e oribilă. Nu e naturală, ci constă în torturarea, exploatarea și abuzul animalelor până la extremă. Acest lucru se răsfrânge asupra lanțului alimentar și în calitatea generală a alimentelor pe care le consumăm, dar și asupra societății ca întreg. Majoritatea populației este nesănătoasă (în special în vest) în multe feluri și mulți alții sunt dependenți de droguri ”farmaceutice”.  Pe lângă asta, și în cazul vegetalelor se folosesc tot felul de metode nenaturale și dăunătoare, care ne afectează direct și negativ sănătatea. Aceste lucruri au loc de multă vreme (decenii).

Pentru aceia dintre voi care mănâncă carne, există acum companii care cresc animalele în locuri libere (nu în cuști), tratând animalele în mod uman și hrănindu-le cu nutreț natural. Am găsit unele companii care vând astfel de cărnuri la produse chiar mai ieftine decât mărcile renumite și care sunt implicate în agricultura industrială. În unele locuri se pot găsi chiar și ouă provenite de la găini crescute în aer liber. Cu cât mai mulți oameni devin conștienți de exploatarea vicioasă a animalelor alimentare, cu atât mai multe schimbări în bine se vor face.

Pentru aceia dintre voi care aleg să fie vegetarieni, este important să ști CUM să mănânci, pentru a avea o dietă sănătoasă. Anumite nutrimente le putem lua exclusiv prin proteine animale, cum e cazul vitaminei B-12 și a taurinei. Câinii și pisicile care nu au taurina în mânarea lor, pot orbi. Acestea ambele sunt carnivore, proiectate să mănânce carne. Este important să fi educat în ale nutriției și să îți administrezi o dietă echilibrată, iar dacă este nevoie, chiar și suplimente de vitamine. Asta este în special adresată tinerilor. Dacă alegi să fi vegetarian, este important să citești cât mai multe pe acest subiect, ca să fi sigur că știi în ce te bagi și că primești toate nutrimente de care ai nevoie. Plantele și legumele suplimentează aproape toate nutrimentele care ne trebuie, însă există câteva de care trebuie să fi conștient că nu le poți lua din plante: găsește o metodă prin care să ți le administrezi și nu le ignora.

Satanismul susține natura și legea naturală. Încă odată: NU există restricții dietetice în Satanism.  Ceea ce alegi să mănânci te privește strict personal. Satan ESTE FOARTE serios în ceea ce privește tratarea animalelor și a mediului înconjurător cu respect. Satan este Domnul Pământului. Noi, sataniștii, trebuie să tratăm pământul cu grijă și respect.

De când am venit la Satan și de când am început să avansez în meditații – și din experiențele împărtășite de alți Frați și Surori în Satan – este mai mult decât evident că o mare parte din învățăturile despre Yoga (în special Yoga Kundalinică) disponibile publicului larg, sunt concepute în așa fel încât să îi PREVINĂ pe adepți din a dobândi puteri spirituale și să îi ÎMPIEDICE să își ridice Șarpele.

Astfel de cărți FORȚEAZĂ celibatul, restricțiile dietetice și multe altele – CARE ÎN ADEVĂR LUCREAZĂ *ÎMPOTRIVA* PUTERII ȘI AVANSĂRII SPIRITUALE.

Date fiind cercetările extensive (pe care le-am făcut, citind foarte multe cărți despre toate felurile de Yoga) am înțeles că așa-zișilor ”maeștrii” le-a lua decenii pentru a-și ridica Șarpele Kundalini. Într-o carte autorul spunea că dacă pui în aplicare cele scrise acolo, îți va trebui ”peste 20 de ani” – și asta dacă te retragi într-o mănăstire/ashram și îți dedici întreaga viață meditațiilor și practicilor yoga. Sunt câțiva printre noi care, prin Satan – la fel ca și Înaltul Preot Vovim – și-au ridicat Șarpele în mai puțin de doi ani. Au făcut acest lucru în timp ce avea un loc de muncă cu normă întreagă, plus multe alte distracții. Toți aceștia mănâncă carne, sunt activi din punct de vedere sexual și își trăiesc viața exact așa cum vor – FĂRĂ NICIO RESTRICȚIE.

Eu mănânc carne în fiecare zi și nu am avut probleme în avansarea spirituală. Ceea ce mă irită este ZELUL cu care aceste cărți și resurse FORȚEAZĂ vegetarianismul (nici un fel de produs animal). Am crescut într-o familie de catolici și îmi amintesc restricțiile la carne în tâmpitul ala de ”post mare” și gunoiul cu ”fără carne vinerea”. Consumul de carne era un păcat și trebuia mărturisit în fața unui … preot pedofil. Acum, noi știm cu toții că programul creștin a fost creat pentru a ÎNDEPĂRTA întreaga spiritualitate.

De asemenea, mai știu că orgasmul sexual împreună cu o viață activă din punct de vedere sexual, sunt esențiale avansării spirituale. Acesta este motivul principal pentru care bisericile creștine au atacat sexualitatea umană – în special plăcerea sexuală – în mod vehement. Orgasmul sexual deschide chakrele și stimulează Șarpele Kundalini.

Yoga Hatha (fizică) manipulează corpul, în special coloana vertebrală, astfel încât acesta este liber, iar Șarpele poate urca fără blocaje; în acest fel energia sufletului poate circula liberă. Restricțiile creează obstacole majore, fie fizice sau psihologice. Multitudinea complexelor psihologice pe care le are creștinul dedicat, sunt îndeajuns pentru a-l preveni din a avansa spiritual. Frustrările sexuale sunt cele mai rele, întrucât acestea țin Șarpele ferecat în chakra bazală și, deci, complet inactiv.

Meditația îndepărtează problemele și complexele/frustrările psihologice, astfel încât Șarpele să poată urca liber.

În încheiere, ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ ÎȚI AMINTEȘTI MEREU că aceste exerciții din Yoga Fizică și Kundalinică SUNT EFECTIVE (cum sunt exercițiile de respirație, asanele, etc.) Învățăturile corupte și gunoaiele le reprezintă așa-zisele ”sfaturi spirituale”; acestea din urmă sunt concepute în așa fel încât să te ÎMPIEDICE din a avansa spiritual. Ține minte acest lucru!


Sursa: Bucuria lui Satan – Informații cu privire la Yoga Kundalinică și expunerea minciunilor din doctrinele populare


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪