Întrebări pe care a venit momentul să ți le pui: istoria ne-a fost alterată și coruptă, Zeii ne-au devenit dușmani și dușmanii ne-au devenit Zei

De ce în timpurile antice oamenii dădeau slavă Zeilor Antici și nu dumnezeului din Biblie? Cine sunt Zeii? Putem face aici o conexiune între Zeii Antici și Anunnaki (Nordici, se aseamănă cu oamenii)? Se spune, de exemplu, în cartea „Cartea pierdută a lui ENKI” de Zecharia Sitchin, că Zeii Antici au părăsit Pământul când au pierdut un „război în ceruri”, timp în care a intrat în scenă și iudeo-creștinismul, acum aproximativ 6000 de ani, moment în care și rasa evreiască susține că a apărut, Gentilii (ne-evreii) existând pe Pământ cu mult înainte, cu mii de ani înaintea evreilor și având construită pe Pământ deja o puternică și prosperă civilizație ghidată de Zeii Antici / Annunaki. Putem face o conexiune aici între o rasă ne-umană, diferită de Anunnaki (de Zeii Antici), o rasă asemeni greys (cenuși) și Iehova sau Dumnezeul iudeo-creștin? O formă mentală și o etichetă colectivă pentru evreii de top și cenuși, ce se hrănește neîncetat cu energie de la oameni (slavă, sacrificii, umilință, etc), oamenii primind în schimb robie / sclavie, umilință și suferință, fiind cât mai departe ținuți din a-și accesa și avansa puteri ale minții și sufletului. Mergănd pe principiul că, gândurile umane sunt energie și impulsuri electromagnetice d.p.d.v științific.

De ce oamenii aveau, în timpurile antice, alte practici spirituale, pentru împuternicirea minții, corpului fizic și a sufletului, scopul fiind acela de a deveni puternici fizic, psihic, spiritual, asemenea Zeilor Antici – spre deosebire de zilele noastre, unde se întâmplă fix opusul? Practici antice ce erau și sunt mult mai benefice pentru minte, trup și suflet decât marile religii contemporane, practici ca și yoga, vibratul de mantre, meditația de împuternicire, mudrele. În timpurile antice omenirea lucra folosindu-se din plin de amplificarea energiilor și de puterile minții, ca de exemplu prin construirea de temple și piramide pe linii ley puternice.

Unele dintre templele și construcțiile antice au rămas cu greu și astăzi în picioare, asemenea practilor spirituale, cele mai multe, însă, au fost înlăturate și distruse complet sau corupte și alterate.


Răspunsurile la aceste întrebări le puteți găsi studiind websiteurile:


www.seruah.com
www.bucurialuisatan.com
www.crestinismulexpus.blogspot.com

Treziți-vă! Istoria ne este alta, la fel și Zeii!


Îți recomand cu tărie să citești și:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪