Învârtirea chakrelor [Meditația de Împuternicire – Începători]

DE CE NE ÎMPUTERNICIM?

Această meditație durează numai câteva minute și poate fi întreținută oricând ai ceva timp liber și te poți concentra. Este ușoară și poate ține locul unei meditații complete sau extinse, pentru aceia care nu beneficiază de intimitatea necesară sau nu au foarte mult timp la dispoziție.

Direcționează-ți atenția spre baza coloanei vertebrale și vizualizează chakra bazei ca un vortex (ca o mică tornadă). Colorează-o cu o nuanță puternică de un roșu vibrant, învârtind-o, asigură-te că este îndreptată cu vârful în sus. Continuă să o rotești până când ajunge să se învârtă de una singură, cu o viteză considerabilă.

Fă acest lucru cu fiecare chakră în parte, până ajungi la chakra coronală: învârte-le până ajung să se învârtă singure cu o viteză mare. Vizualizează-le rotindu-se rapid, precum un vortex de o culoare puternică și vibrantă:

prima chakră: ROȘU – cu vârful în sus
a doua chakră: PORTOCALIU – cu vârful în sus
a treia chakră: GALBEN –  cu vârful în jos
a patra chakră: VERDE –  are forma unui yoni (vezi imaginea de mai jos)

chakra inimii
a cincea chakră: ALBASTRU cu vârful în jos
a șasea chakră: INDIGO – cu vârful în jos
a șaptea chakră: MOV – cu vârful în jos

Imagine exemplu:

Alinierea_Chakrelor

*Un mod mai ușor de a-ți aminti culorile chakrelor este să te gândești la spectrul culorilor – ROGVAIV și să ții minte că încep de la chakra bazei, cu roșu.*

Când învârți chakra a 6-a, concentrează-te *în spatele* celui de-al treilea ochi, în mijlocul capului. Mulți oameni cred în mod eronat că chakra a 6-a este același lucru cu cel de-al treilea ochi. În adevăr, cel de-al 3-lea ochi este o *extensie* a chakrei a 6-a și nicidecum chakra propriu-zisă.

Fiecare chakră ar trebui să fie de o culoare puternică și vibrantă. Chakrele care sunt întunecate nu funcționează în mod corect. Continuă să le învârți și vizualizează-le având niște culori puternice. De asemenea, le poți curăța dacă este cazul. Când chakrele ni se învârt rapid, acestea ne protejează de ghinion și boli.
În același timp, ne deschid poarta către astral și ne protejează în astral, la fel ca și în lumea fizică. Totuși, amintește-ți că acest lucru trebuie făcut zilnic, pentru că meditația din fiecare zi este construită pe cea din ziua anterioară, iar până când un câmp puternic de energie este stabilit permanent, beneficiile pe termen scurt pot fi pierdute sau greu de refăcut.


Important: această meditație este una pentru începători. Meditația este preluată de pe saitul Bucuria lui Satan – secțiunea „Meditații”. Pentru o listă completă/actualizată frecvent cu meditații și informații despre meditații vizitează saitul Bucuria lui Satan.


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 20 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
 1. In ce sens putem invarti chakrele? Vortexul poate fi orizontal sau vertical? In sensul acelor de ceasornic sai invers? Ori, in functie de ceea ce urmarim? Am incercat o data si stiu ca a venit de la sine sensul la una din chakre.

  1. Nu există o specificație în acest sens, cel puțin eu nu am văzut până acum. Eu le învârt în sensul acelor de ceasornic, rareori invers. Cel mai bine faci așa cum simți, dacă „sensul a venit de la sine” atunci o/le învârți așa.

  2. Cineva mi-a transmis(in plan subtil), ca sa le rotesc pe verticala, de-a lungul lui Sushumna Nadhi, ca un vorteh, care apoi, devine unul singur. Chiar m-am mirat, deoarece credeam ca pe orizontala trebuie. Apoi, cu simbolistica crucii, ca bratul orizontal poate fi ridicat si coborit. Depinde de noi. Ce parere ai?

 2. Sensul acelor de ceasornic corespunde energiei Yin(-), iat invers, energiei yang(+). Yoga spune, spre exemplu ca,daca ne este dificil sa facem o asanas pe partea +, inseamna ca trebuie sa lucram mai mult, pana echilibram energiile. La lucrul cu demonii. am vazut o evocare a lui Sorath, atat in sens +, cat si in sens -.

  (Te rog sa ma scuzi ca scriu atat de mult si poti sa stergi din mesaje. Imi place sa vorbesc cu tine.)

 3. Multumesc mult. Eu nu am facut recomandari. Doar fac legaturi si, pentru ca aflu pentru prima data de tehnica aceasta, imi este utila si experienta altora.

 4. Eu tot nu pricep. Poate noi doi vedem la fel, dar ne exprima diferit. Eu, cand zic orizontala, inteleg ca se deplaseaza in fata sau in spate(adica, in fata plexului solar, un pas inainte, spre ex. sau in spate). Cand spun verticala, inteleg ca ele stau pe loc(nu stiu cum sa explic. Orizontala e cand le vedeam ca si cadranul ceasului, iar verticala e atunci cand cadranul ceasului e asezat pe un podea. Nu stiu ce e varful in jos, ca eu am invatat ca fiecare chakra arata diferit, doar plexul solar(Manipura), e ca un triunghi.

 5. Eu banuiesc ca se merge pe Sushumna si se rotesc spre in sus, mergandu-se din vortex in vortex(eu ii zic verticala). Sensul din desen nu are legatura cu „indreptatul in sus”, ci doar cu alegerea culorii corecte. Mie mi-a transmis un vrajitor in plan subtil ca toate chackrele formeaza in final in singur vortex care se roteste cu o viteza considerabila, de-a lungul ui Sushumna(coloana vertebrala in plan fizic) si acesta poate fi in canal de comunicare. (Eu numeam aceasta miscare pe plan vertical, deaorece se roteau chakrele spre in sus, din una in alta.)

  Uniunea bratelor crucii, locul de intersectie, este chakra dominanta in persoana. Nu la toti dintre oameni se afla in acelasi loc.

 6. Acum, daca ma gandesc bine, se pot roti oricum, am gasit scris ca se lucreaza si in partea din fata a zonei si in spate, sau pe centru. In plan fizic, o chakra raspunde de buna functionare a intregii zone(in fata, in spate, pe lateral).Sunt multi alti subcentri de forta subordonanti chakrei. Si in sensul acelor sau invers e ok, ca energia in exces pe o parte trece in final in opusul ei.(Asa am gasit scris. Personal, am sesizat ca uneori le putem roti sensul acelor, alteori in sens invers cu usurinta. Aceasta cred ca are legatura cu energiile din macrocosmos. Exista o stiinta care se numeste Swara Yoga, care explica precum ca, incepand cu rasaritul soarelui, o perioada de timp, predomina o anumita tattva(cu + sau -. Tattva e corespunzatoare chakrelor.(pamant, apa, aer, foc si eter. Este o stiinta foarte secreta, In functie de dominanta tatvica, putem actiona favorabil pentru un anume scop.
  Cred ca, daca predomina o tattva cu +, (spre ex. apas+), chakra corespunzatoare,( in cazul nostru a 2-a sexuala), se va roti sens invers acelor de ceasornic cu usurinta. De asemeni, culoarea corespunzatoare chakrei la putea fi vizualizata in plan subtil. Corespunzator, exista si un anumit suflu respirator(de o anume frecventa, pe una dintre nari).

 7. Sa-ti spun o chestie: Un prof de la yoga, obisnuia pe la conferinte sa stea cu ochii inchisi si il vedeam ca executa o miscare de rotatie usoara de la bazin in sus, in timp ce statea pe scaun, Acum am incercat si se rotesc foarte usor chakrele astfel, sustinute de aceasta miscare fizica si chakrele imaginate de a lungul coloanei vertebrale

 8. Daca intelegi engleza, te rog sa imi explici si mie cum e cu rotirea aceasta. Sunt aici filme mai multe:
  https://www.youtube.com/results?search_query=chakra+spinning

  1. Uite două imagini să evităm orice confuzie.

   Când spun că le învârt pe orizontală mă refer ca în imaginea de mai jos.

   (scrie și în articol să le învârtim ca o tornadă, o tornadă se învârte ca în imaginea de mai sus)

   Când spun pe verticală mă refer ca în imaginea de mai jos

  2. Și despre acele videoclipuri…fiecare are tehnica lui, în plus nu toți își imaginează 100% la fel. Eu aleg tehnica de pe Bucuria lui Satan.

 9. Acum inteleg. E o problema de exprimare. Da, cum zici tu ca e pe orizontala, eu gandeam ca la fel, doar ca ii spuneam „verticala”. Am gasit aseara diverse articole si prin Romania, dand cautare dupa „invartirea chackrelor”. Erau scrise de diversi, de pe la reiki sau yoga tibetana. Le rotesc in diverse moduri chakrele(adica sunt diverse abordari pt rotire). O sa incerc asa cum scrie in Bucuria lui Satan. Ar trebui sa explice foarte clar, ca nu toti practica yoga in grupul lor.

 10. Inteleg din desenul tau inteleg ca cele din desenul de pe Bucuria lui Satan, indreptate in sus, se rotesc sens acele de ceasornic, celelalte(indreptate in jos), sens invers. De unde ai luat explicatia cu sageata si tornada? Ca, foarte bine, putea fi pusa sageata invers.

 11. In yoga, triunghiul cu varful in sus corespunde aspectului masculin(sens invers acelor de ceasornic, rotire de la dreapta spre stanga), cel cu varful in jos, feminin

 12. Cum as putea sa imi deschid chakrele?

 13. Cand am incercat sa meditez am simtit ca chakra coroanei a fost cea mai grea de invartit. E normal? Daca nu,ce ar trebui sa fac?

  1. Alinieaza chakrele corect, deschide-le, imputerniceste chakrelor şi curătă-ţi aura/chakrele frecvent. P

   oţi direcţiona şi energie sexuală (orgasmică) în repetate rânduri pe chakra cu probleme, tot ce trebuie să faci este să te masturbezi, iar în momentul climaxului, când intri într-o scurtă stare de transă automat, îţi imaginezi chakra respectrivă strălucitoare, afirmând că chakra respectivă este împuternicită şi imaginându-ţi cum energia sexuală împuterniceşte chakra respectivă.

   Pagina cu meditaţii de pe Bucuria lui Satan: http://bucurialuisatan.com/meditatii-satanice/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.