Învârtirea chakrelor [Meditația de Împuternicire – Începători]

DE CE NE ÎMPUTERNICIM?

Această meditație durează numai câteva minute și poate fi întreținută oricând ai ceva timp liber și te poți concentra. Este ușoară și poate ține locul unei meditații complete sau extinse, pentru aceia care nu beneficiază de intimitatea necesară sau nu au foarte mult timp la dispoziție.

Direcționează-ți atenția spre baza coloanei vertebrale și vizualizează chakra bazei ca un vortex (ca o mică tornadă). Colorează-o cu o nuanță puternică de un roșu vibrant, învârtind-o, asigură-te că este îndreptată cu vârful în sus. Continuă să o rotești până când ajunge să se învârtă de una singură, cu o viteză considerabilă.

Fă acest lucru cu fiecare chakră în parte, până ajungi la chakra coronală: învârte-le până ajung să se învârtă singure cu o viteză mare. Vizualizează-le rotindu-se rapid, precum un vortex de o culoare puternică și vibrantă:

prima chakră: ROȘU – cu vârful în sus
a doua chakră: PORTOCALIU – cu vârful în sus
a treia chakră: GALBEN –  cu vârful în jos
a patra chakră: VERDE –  are forma unui yoni (vezi imaginea de mai jos)

chakra inimii
a cincea chakră: ALBASTRU cu vârful în jos
a șasea chakră: INDIGO – cu vârful în jos
a șaptea chakră: MOV – cu vârful în jos

Imagine exemplu:

Alinierea_Chakrelor

*Un mod mai ușor de a-ți aminti culorile chakrelor este să te gândești la spectrul culorilor – ROGVAIV și să ții minte că încep de la chakra bazei, cu roșu.*

Când învârți chakra a 6-a, concentrează-te *în spatele* celui de-al treilea ochi, în mijlocul capului. Mulți oameni cred în mod eronat că chakra a 6-a este același lucru cu cel de-al treilea ochi. În adevăr, cel de-al 3-lea ochi este o *extensie* a chakrei a 6-a și nicidecum chakra propriu-zisă.

Fiecare chakră ar trebui să fie de o culoare puternică și vibrantă. Chakrele care sunt întunecate nu funcționează în mod corect. Continuă să le învârți și vizualizează-le având niște culori puternice. De asemenea, le poți curăța dacă este cazul. Când chakrele ni se învârt rapid, acestea ne protejează de ghinion și boli.
În același timp, ne deschid poarta către astral și ne protejează în astral, la fel ca și în lumea fizică. Totuși, amintește-ți că acest lucru trebuie făcut zilnic, pentru că meditația din fiecare zi este construită pe cea din ziua anterioară, iar până când un câmp puternic de energie este stabilit permanent, beneficiile pe termen scurt pot fi pierdute sau greu de refăcut.


Important: această meditație este una pentru începători. Meditația este preluată de pe saitul Bucuria lui Satan – secțiunea „Meditații”. Pentru o listă completă/actualizată frecvent cu meditații și informații despre meditații vizitează saitul Bucuria lui Satan.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪