Învățând lumea pentru eternitate – legile naturii, iubirea de sine, auto-acceptarea, cunoșterea de sine

Salutări tuturor oamenilor şi camarazilor noştri.

Am vrut să clarific acest lucru dacă încă îi tulbură asta pe câțiva oameni. În Satanismul Spiritual, respectăm legile Naturii și ascultăm. Acest lucru ne face puternici, neînfricați și formidabili.

Trebuie să ascultăm natura și ceea ce încearcă să ne spună, altfel vom eşua și vom muri ca mulți alții înaintea noastră. Natura este cea mai înaltă înțelepciune și ne vorbește tuturor. Toți păgânii antici se închinau naturii și Zeilor, Zeii fiind cele mai înalte manifestări ale naturii. Scopul lor a fost să fie cei mai buni, să crească și să avanseze într-o manieră sănătoasă.

Întrebarea “de ce Zeii doresc ca noi să lucrăm împreună prin conştientizare şi urmând natura” nu are legătură cu „cine este superior”. Ei gândesc dincolo de asta.

În natură, există o ordine.

Nu poți lupta corp la corp cu un leu, indiferent cât de mult timp ai mers la sală. Acest lucru nu ar trebui să te facă să te simți inferior. Dar dușmanul te minte, spunăndu-ți că acest lucru contează. Nu contează deloc. Nu te face să fii slab. Aşa e natura. Nu există nici un motiv ca să te simți prost și să te urăşti.

Oamenii trebuie să învețe iubirea de sine, autoacceptarea și autocunoaşterea. Dacă aceste lucruri nu există, nu există nici un respect de sine. Dacă o entitate nu se respectă, atunci nu se poate privi înăuntru și nu-şi poate găsi puterile pe care le are.

Unii oameni se uită mereu la ei înşişi ca la ceva de care încearcă să fugă, la ceva pe care îl detestă, urăşte și, prin urmare, nu ajung nicăieri în existența lor. Acest lucru este FOARTE străin, iar inamicul îi învață asta pe oameni încă de la o vârstă fragedă.

Normal că trebuie să urâm aspectele pe care trebuie să le schimbăm. Ce fac oamenii acum nu e asta. Nu numai că lucrurile negative sunt lăsate să existe, dar ele chiar se întăresc prin ura de sine. Această ură nu face nimic altceva decât să-l sfâşie pe om și să-i mănânce sufletul.

Aceasta e ura de sine a mutilării. Evreii au învățat omenirea cu acest lucru, cum că trebuie să te simți rău cu privire la ceea ce ești, pentru că te-ai născut, pentru existență sau orice altceva.

Toți păgânii i-au învățat pe oameni să-și urască provocările, nu pe ei înșiși. Această ură de sine evreiască este pur malefică. Nu este necesară chiar deloc. Atunci când scapă de sub control, ea îi face pe oameni să fie răi.

Toată lumea trebuie să se „urască”. Apoi, forța ta distructivă este pusă pe tine însuți. Pentru nici un motiv. Inamicul îi face întotdeauna pe oameni să se simtă prost cu privire la ceea ce sunt și apoi folosesc acest sentiment pentru ai face să facă ceea ce vor ei. Un exemplu este mixul rasial.

Mulți oameni se urăsc pe ei și doresc să se sinucidă prin a se reproduce până ce dispar complet. Nu e un lucru bun. Este nefiresc și nesănătos. Asta e ceea ce evreii doresc să faceți pentru voi înșivă. Ei pot apoi să-i adune pe acești oameni răniți şi nesănătoși la agenda lor şi să-i folosească pe post de unelte pentru distrugerea civilizației, a societății și a altor persoane.

Credințele noastre legate de lucrurile rasiale sunt motivate de respect, înțelegere, şi la nivel înalt, de sprijin REAL. Acest lucru nu are nimic de-a face cu cine este „superior”. Asta e pentru că recunoaștem creația Naturii și a Zeilor. Cea mai sigură cale de a ucide pe cineva și de a nu-i mai vedea vreodată fața este de al mixa. Este chiar mai rău decât sinuciderea. În sinucidere, poți exista din nou prin reîncarnare.

Dacă se făcea prea mult mix rasial, atunci oamenii dispăreau pentru totdeauna. Satan și Zeii cred în noi și nu vor ca noi să murim și să dispărem. De ce ar vrea asta? Ei ne dau cel mai bun şi logic sfat pentru a crește.

De asemenea, concepțiile Zeilor sunt pentru urmașii lor care vor CONTINUA să existe. În această viață, în următoarea, oricât de multe ar fi. Până când aceştia ajung să atingă nivelele superioare şi dorite. Ei nu vă blochează înțelegerea asupra „tendințelor” care sunt astăzi.

„Tendințele” de astăzi presupun autodistrugerea, automutilarea, te fac bolnav psihic, te compară cu oricine pentru a te simți inferior sau orice altceva, sunt împotriva propriei tale existențe și după ce ai fost distrus și ai distrus totul în jurul tău, vei merge într-o bancă de energie inamică pentru a nu mai exista vreodată.

Asta e „soarta” lor, de către dușman… De aceea dușmanul îi „învață” în consecință.

Satan ne învață tot așa, dar pentru înțelegerea veșnică. Nu lucruri tranzitorii care vor dispărea în câteva decenii. Minciunile dușmanului vor dispărea și vor fi înlocuite. Cei care îl „urmează”, vor fi egali cu nimic. Cei care urmează înțelegerea veșnică vor fi întotdeauna mulțumiți, pașnici și puternici.

Asta e soarta pentru oamenii care urmează „prezentul”. Chiar și animalele nu respectă întotdeauna (((‘’prezentul’’))). Vom schimba acest lucru. Şi atunci ce va rămâne de la acești „oameni”? Nimic.

Satan și Zeii ne învață meritul veșniciei.

Acesta e motivul pentru care este mai bine să ascultați și să aplicați ca nişe Zei… Iar prin această aplicare, noi înșine încetăm să fim trecători și devenim veșnici.

Asta e „Dumnezeirea” …


– Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5372


 Îţi recomand şi următoarele articole:

Informații despre vrăjitorie și Satanism pentru atei si șceptici


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪