Isus – Kundalini Evreiesc, Satanas – Adevaratul Kundalini

Generat automat de Google Translate:

http://josministries.prophpbb.com/topic15632.html

Fără a intra în multe și non-necesare detalii, să amintesc doar oameni de fundamentele pe care se vor baza acest post.

Mai întâi de toate, „Isus” nu este altceva decât un thoughform, o legătură psihică spre ceva. „Isus” nu este altceva decât o alegorie „Jewdized” a puterii șarpelui. Puterea de șarpe „se înalță la ceruri” (7 chakra), va intra într-o „a doua venire pentru a salva Ales 144.000” [144.000 sunt nadisurile în sufletul uman], „dă naștere morții” [deschide sufletul] , „Exercită 12 Disciplies” (12 zodii, care reprezinta cele 12 parti ale corpului uman), iar lista poate continua, „Isus”, de asemenea, va „judecător” (fără energie Serpentina, unul nu se pot menține în viața de apoi, iar lista poate continua)

Toate în toate, acest lucru nu este altceva decât evreiască KUNDALINI Șarpele a vorbit ca „Leviathan” sau pur și simplu, „Isus”. Atunci când oamenii se roagă la evreului pe stick-ul care nu răspunde la orice rugăciuni, ei pentru că energia nu merge către orice entitate reală sau „Dumnezeu”, ci pur și simplu merge pentru a încărca și abilitarea Kundalini a rasei evreiești. Prin „Isus”, sau energia Serpentina a evreilor, evreii creează lumea așa cum consideră de cuviință, și folosesc puterea lui „Dumnezeu” pentru a subjuga mut goyim, iar lista poate continua fără sfârșit. Cu această energie acumulată, ei speră să se materializeze un ales „lider și Messiach”, care îi va conduce la noua epocă pe care evreii vor avea întreaga planetă înrobit.

Scrierile din trecut în ceea ce privește faptul că sunt foarte revelatoare și ei, pe „lor”, se spune evident. După cum toți oamenii știu, „Moise”, a fost un patriarh al rasei evreiești din Biblie. A existat o Sect antica in Roma, la punctul de plecare al creștinismului istoric, care cunoștea Adevărul despre „Isus” fiind altceva decât o alegorie serpentină. Ei au fost numit „Ofitii”, care înseamnă, cele ale Snake. Unul știe desigur antic egiptean Frăția Șarpelui și lista nesfârșită de cult în serpent civilizatiei antice. Din cauza lipsei de informații, nu se poate ști dacă au fost de fapt plin cu sufletul la gură „creștini” sau că în cazul în care, la fel ca toate secte păgâne, au mințit în legătură cu, preluat de evrei și mai târziu a distrus.

Din cele câteva scrieri care supraviețuiesc din ei, suficient ei exact la Adevărul:

„Hristos nu a existat în trup (Christum autem non în substantia carnis Fuisse; 2.4), care au ridicat în slăvi șarpele și a preferat-l la Hristos (serpentem magnifica în tantum ut iliac etiam ipsi Christo praeferant; 2.1) și că Hristos a imitat (imitor) Moise „șarpe de putere sacră (Numeri 21: 6-9) spunând:” Și la fel cum Moise a înălțat șarpele în pustiu, tot așa trebuie să Fiul omului să fie înălțat (Ioan 3,14) „(Haer. . 2: 1) În plus, Eva se spune că a crezut șarpele, ca și cum ar fi fost Dumnezeu Fiul (AUE cvasi Filio Deo crediredat; 2.4).

Numele „Isus” nu este menționat într-un cont. Contul Epifanie diferă de cea a lui Pseudo-Tertullian doar în câteva locuri. Potrivit fostului, Ophiții nu prefera de fapt șarpele la Hristos, dar a crezut ei identic (Pan 37.1.2;. 2.6; 6.5-6; 8.1)

Aici putem vedea ostentativ. „Isus Hristos” nu este altceva decât o alegorie a forței Serpentine, legată de „Moise”, de unde toate rugăciunile „goyim” (Animale în ebraică) vor. Acestea sunt sifonat și evreii îl numesc o zi.

Evreii care cunosc adevărul din spatele lor farsa, nu se poate „închina lui Isus Hristos”, așa cum aceasta este pentru goyim, care alimentează energia în energia serpentină Jewish, gândindu-l ca un fel de divinitate adevărată. Evreii vor numai „Isus cult”, în cazul în care se manifestă vreodată o incarnare a acestei imbecile, în carne și oase, care va fi Messiach lui Israel, ca o materializare a acestei „forță” a evreilor. Evreii s-au menționeze în mod deschis în protocoalele care „Leader” lor va fi „Din linia lui David”, și că el va fi evreiesc Priestley Casta. De exemplu, o tentativă evreiască „Godman”, „Isus Hristos”. Un „Înviat Șarpelui”, în acest caz, la fel ca regii și filozofilor civilizațiilor antice păgâne. 2000+ ani și ei sunt încă în așteptare pentru această Dumbo să apară …. Miliarde de oameni … Toate hrana pentru animale fără nici un rezultat … Cu toate acestea, ei vor inca mai spera.

În cazul în care acum, Isus, este forța Serpentina evreiască, atunci ce se întâmplă cu eternul „Nemesis” de ea, „Satana”, care este cine „Isus” și „JHVH” sunt setate la „Înfrânt” la urma urmei, într-un cosmologica „Battle”, care va defini învingător peste unul sau altul?

În ceea ce privește Satana:

Satana: numele propriu-zis al spiritului răului suprem în creștinism, engleza veche satana, de la sfarsitul lui Satana latin (în Vulgata în numai Vechiul Testament), din greacă Satanas, din ebraică satana „adversar, unul care complotează împotriva alteia,” de la satana „la arată dușmănie a, se opune, complot contra, „de la rădăcină stn” este cel care se opune, obstrucționează sau acționează ca un adversar. ”

Așa că, Satana se opune … Hristos. Cine este ceea ce ne-am demonstrat mai devreme. Și păstrează punct de vedere tehnic evreii de la a merge tot afară, și distruge umanitatea în planul lor de genocid.

Cu toate acestea, numele grecesc al lui Satan, este satanas. Nu e Satana. Satana este tăiat scurt, limba engleză, iar satanas este scris în Noul Testament, care este în greacă. Această ultimă silabă a „NAS” face ca totul să vină cerc complet, iar vrăjmașul a îndepărtat din acest testament negrecească pentru un scop. „SATANA” este dificil pe cont propriu pentru a conecta puncte finale în spatele acestei lucrări inamice. Așa că satanas este în cazul în care analiza ar trebui să se bazeze, după cum sa cel original.

Cu ușurință, putem rupe acest cuvânt în SAT-A-NAS. Acum, ca și pentru SAT, toată lumea știe. În sumeriană, cele mai multe limbi antice din lume înregistrate până în prezent, „Sat” este un prefix pentru Perfect, Adevărul, Brilliant și lista poate continua. Numai lucruri pozitive și cel mai înălțat. Evreii s-au furat, pervertit și a distrus limbi așa cum au văzut în formă, și furate tot felul de finaluri și manierele pe care le-au adus împreună și modificate ulterior, sau inversa semnificațiile lor în evreică.

Același lucru este valabil și pentru „Alfabetul”, care pornește de la Alef, care este litera grecească Alfa, Dalet, care este Delta greacă, Vav este furat din Scrisoarea egipteană „Vav”, iar lista poate continua fără sfârșit. Shin De asemenea, furat din limbile akkadiană și sumeriană. Toate acestea ajung în același coș, atunci când este vorba de evreică, și apoi avem ceea ce noi numim „evreică”.

Evreii au furat de la * ALL * Limbile și coruptă * ALL * dintre ele în mod corespunzător. Acest lucru a creat „ebraic”. Iudeii nu au avut niciodată un teren sau un loc, iar ei au fost mereu împrăștiați și se deplasează de la o națiune. Sanse sunt, ei au devenit conștienți de „Satana”, lucru pe care de a fi expus accidental la Sumer, sau Hinduists care, în nivelurile înalte nu scandează „SATANAMA”, în scopul de a trezi forța Serpentine. Așa cum urâtori autentici ai tuturor neamurilor, au descoperit acest lucru, pervertit acest lucru, și a distrus acest lucru.

Nimic nu ar putea fi mai mult de un generic, numele punctului de conectare, dar Șarpele, care era comună * ALL * Pagan Civilizatii si venerat dincolo de orice altceva.

Prin urmare, SAT-A-NAS ca rupt în jos, înseamnă Adevărul (SAT), plus altceva. De asemenea, acest lucru se referă la „HA’SATAN” a evreilor. „HA’SATAN” este un înrudit cu ebraic נָחָשׁ „Nahas”, șarpe), care nu are o silabă, dar devine plin atunci când unul adaugă „SAT”, care este sumeriană Prefix și mantra rădăcină al Șarpelui în hinduism. Unul este lăsat cu … SAT-Nahas. Sau în greacă, satanas. Limba greacă are ca „H” nu este aproximativ pronunțată și, în acest caz, nici în scris, iar grecul adaugă, de asemenea, pentru a vocalelor cuvinte de sondare mai ușor. SATANAS- Snake Adevărului.

De „NAS” vine din ebraica, Naas (ebraică Nahas, însemnând „șarpe”). Legat de acest aspect este grecesc „naosul”, ceea ce înseamnă Templul. Făceau oamenii Riturilor Divine, în scopul de a ridica Șerpi, în templele lor.

Mai multe despre acest lucru:

In fiecare templu, „naos”, arată prin titlul său că acesta este destinat pentru onoarea NAA șarpelui ca „Esenta Umed” a universului, fără de care „nimic la toate lucrurile existente, nemuritoare sau muritoare, animate sau neînsuflețite , se pot organiza împreună. ” Mai mult decât atât, „toate lucrurile sunt supuse Lui, și El este bun, și are toate lucrurile în El … pentru ca El distribuie frumusete si floare la tot ceea ce există în funcție de natura fiecăruia și particularitate, ca și cum pătrunzând tot.” [ 14] [nota mea, Sata-Nas] face acest lucru, sarpele din Gradina „Eden”, etc.

G.R.S. Hidromel a sugerat că toate acestea sunt în referire la Kundalini: –

Aceasta este cea cosmică Akasha a Upanishadele, și Kundalini, forța sau serpentină în om, care, atunci când următorul impuls animal este forța de generare, dar atunci când este aplicat lucrurilor spirituale face unui om un zeu. Este Apele Marii Iordaniei care curge în jos (generația de bărbați) și în sus (generarea de zei); Akasha-Ganga sau Gange cerească a Purana, Nilului ceresc al Egiptului mistic. [15]

„Isus” este rival, și distrugătorul Neamurilor Șarpelui, care este, de asemenea, numit ca un titlu onorific ca „Satanas”. La fel ca în hindus mantra, Satanama, cu divinitatea personifica acest șarpe însuși se numește „Satan”, care este Dumnezeul Adevărului care ne închinăm.

Evreii punct de vedere tehnic, au spus oamenilor să urăsc Șarpelui Adevărului (Kundalini neamurilor), și în loc să glorifice și să urmeze putred „Șarpele”, evrei care este reprezentat prin „Isus” la care cretine se roagă sheeple. Același lucru este valabil și pentru inversarea credință față de unul și numai, Creatorul REAL Dumnezeu al umanității.

Astfel, după cum, omenirea a căzut complet spiritual și a degenerat, în închinându „Demiurg” sau evreiesc impostor „Dumnezeu” a lui Satan în loc evreilor,, Șarpelui reală a Adevărului și a luminilor.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪