Iubirea, accentul pus pe iubire și echilibrul

Mulți oameni (mai ales adepți New Age) pun un accent imens pe *iubire* și sunt învățați să creadă că trebuie să iubească orice, că iubirea te salvează de orice și că orice trebuie impregnat și tratat cu iubire.

Acest lucru este extrem de greșit! Aceste idei sunt împinse ca oamenii să devină slabi, ușor de controlat sau influențat și dezechilibrați.

Oamenii lasă garda jos și sunt vulnerabili atunci când este vorba de iubire. Gândește-te câte greșeli au făcut oamenii din cauza iubirii și dragostei excesive.

Iubirea este doar o emoție (da, o emoție necesară), oamenii o transformă în ceva ce aceasta nu este, iubirea în exces te poate transforma într-un om slab, dezechilibrat și-ți poate crea o mulțime de probleme. Și oricum, ceea ce fac cei ce pun accent pe iubire, numai iubire nu se numește, ei ieftinesc această emoție și o transformă într-o obsesie, o transformă în ceva artificial – iubirea lor este una artificială.

Gândește-te la următorul lucru, vitaminele sunt necesare corpului uman, nu? Însă dacă exagerezi cu ele poți avea tot felul de probleme și poți ajunge la spital. Acest lucru este valabil și în cazului obsesiei de *iubire*.

Imaginează-ți cum este dacă corpul uman ar accepta virușii cu „iubire”. Ce s-ar întâmpla? Corpul s-ar îmbolnăvi sau ar muri.

Imaginează-ți cum este dacă femeile ar deschide ușa violatorilor și criminalilor cu *iubire*. Ce s-ar întâmpla cu ele? Ar sfârși violate și ucise.

Dacă stau bine să mâ gândesc … conform multor învătături New Age, femeile ar zâmbi și le-ar și mulțumi violatorilor pentru această lecție, înainte ca aceștia să le ucidă.

Abuzul de *iubire* și obsesia pentru Iubire este același lucru cu întoarcerea celuilalalt obraz. Sinucidere curată!

Amintește-ți ce s-a întâmplat în Germania, la Koln, în anul 2016, unde sute de femei au fost tâlhărite și agresate sexual – iar acele lucruri nu s-au oprit, ei au continuat din ce în ce mai agresiv. Oamenii din Germania au primit refugiații cu pancarde pe care erau inscripționate inimioare și pe care era scris „refugiații sunt bineveniți!”. Ce s-a întâmplat la scurt timp? Refugiații au început să ucidă, să tâlhărească, să violeze.

O femeie româncă ce locuiește în Germania scria recent pe Facebook, într-o postare, că îi este frică să-și plimbe câinile în parc din cauza refugiaților, deoarece înainte cu câteva zile refugiații au încercat să răpească femei în acea zonă.

Unii oameni fie *iubesc* prea mult, alții fie urăsc prea mult și răspândesc doar energii haotice și nedorite. Aceste lucruri le sunt împinse forțat oamenilor de când se nasc – „ori alegi doar iubirea, ori alegi doar ură și dușmănie„. Acest lucru este greșit. Oamenii au nevoie de echilibru, iar programele religioase ce pun accent pe iubire excesivă sau pe ură și dușmănie excesivă sunt făcute intenționat, pentru a ține oamenii la un nivel spiritual cât mai inferior.

Acești oameni, indiferent că pun accent pe ură și dusmanie sau doar pe iubire, sunt la un nivel inferior și sunt dezechilibrați – sau au un echilibru artificial și nenatural. Cei mai mulți își pierd mințile datorită obsesiei pentru iubire sau obsesiei pentru a distruge, a face rău, a urî și a dușmâni.

Oamenii ce au trecut la un nivel superior au înțeles că este nevoie de un echilibru – nu doar de aroganță, ură și dușmânie însă nici doar de iubire.


Articol scris de „Seruah„.


Îți recomand să citești și următoarele articole:

Experienţa mea cu entităţile angelice

Apocalipsa – demascarea, aflarea adevărului și șfârșitul lumii

Informații despre iluminare – ce este iluminarea

Un răspuns celor ce susțin că Dacii erau creștini și celor ce susțin că, creștinismul, islamul și iudaismul nu lucrează pentru aceeași agenda


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪