Evreii în România: trafic de arme și proxenetism! Imediat te arestau dacă deschideai gura împotriva lor: „Cum? L-ai jignit pe stăpânul din Israel? Antisemitismul și holocaustul!”

Ce mai fac evreii prin România noastră (a ROMÂNILOR)?

evrei_trafic_de_arme_prostitutie_proxenetism

Arpad Tivadar Shlain şi soţia acestuia, Hana Haim Shlain, coordonau o grupare infracţională la malul mării, specializată în trafic de minori şi proxenetism. Întreaga lor activitate a fost una cu suişuri şi coborâşuri şi asta pentru că din infractori au ajuns victime şi tot aşa. Spre exemplu, au fost “călcaţi” de tâlhari, care se dădeau drept clienţi pentru fetele scoase la produs, dare care le furau toate bunurile. Acum, după ce a fost condamnat în dosarul de proxenetism. Arpad Tivadar s-a ales cu o nouă trimitere în judecată.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanţa, pe 1.09.2016, urmând a se stabili primul termen. Obiectul este: nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Potrivit art.342 NCP, alin.2, Tivadar este acuzat de deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării. El riscă închisoare de la 3 luni la un an sau amendă. Reamintim că poliţiştii Secţiei 2, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi cu sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, la data de 28.11.2013, ocazie cu care au documentat activitatea infracţională a două persoane suspecte de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi prostituţie, constând în aceea că, în perioada anilor 2012-2013 au îndemnat o tânără, în vârstă de 25 de ani, din Constanţa, să practice prostituţia, înlesnindu-i această activitate prin găzduirea la domiciliul lor, obţinând astfel foloase materiale din respectiva îndeletnicire. Totodată, în perioada lunilor iulie-octombrie 2013 au îndemnat o minoră de 17 ani, din Năvodari, iar în luna noiembrie o alta în vârstă de 15 ani, din comuna Adamclisi să practice prostituţia prin acelaşi mod de operare. Însă, la scurt timp, au fost prinse alte două persoane. Membrii grupării infracţionale erau Arpad Tivadar Shlain, soţia acestuia, Hana Haim Shlain, Tamer Elvis Dumitru şi Ertan Giolacai. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanţa şi, pe 24 iulie anul 2014, au fost condamnaţi Tamer Elvis Dumitru, la 4 ani în regim de detenţie, şi Arpad Tivadar Shlain, la 3 ani cu suspendare, iar în cazul celorlalţi inculpaţi cauza a fost disjunsă şi s-a judecat la Tribunal, pe 19 octombrie fiind dată prima condamnare. Ulterior, pe 16.01.2015, s-a judecat recursul în dosarul primilor doi, dată la care judecătorii au decis ca Arpad Tivadar să execute 6 ani şi 4 luni în regim de detenţie, pe când Tamer Elvis Dumitru a rămas cu pedeapsa de 4 ani. Pe 20.01.2016, Curtea de Apel Constanţa a respins apelurile declarate de Hana Haim Shlain şi Ertan Giolacai.


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Citate din Talmudul Evreiesc

Adevărul despre Talmud

Evreul visează la o Noua Ordine Mondială, N.O.M unde evreul devine Dumnezeu iar ne-evreii devin sclavi

Adevăraţii stăpâni ai presei din România

Angela Merkel este EVREICĂ


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪