JOS 1 BLS

Cum să confecționezi sigiliul unui Demon în câteva minute

Salt la conținut
BUCURIA DE SATANA

Prima pagină
Logare
Inregistreaza-te
Căutare

Board index <JoyofSatan666 <nietzscheană Filosofie Răspuns
Nietzschean Filosofie Răspuns
regulile forumului
Postează un răspuns
2 mesaje • Pagina 1 din 1

Nietzschean Filosofie Răspuns
Mesaj Mar 03 septembrie 2016 13:07
Hoodedcobra666 Avatar utilizator
Site Admin

Mesaje: 631
Localizare:
Un răspuns către un membru din grupul principal JoS pe Nietzche / nihilism.

Pe această temă pe „nihilism” … din Nietzche.

Imagine

Acest lucru este Intimplari cât de mult, toate aceste weirdos și, în general oamenii încearcă să facă „intelectuali” au naufragiat pe Nietzche. În primul rând, pentru a înțelege un termen filozofic, mai ales atunci când vine vorba de acest tip, ar trebui să citească writtings lor. Și, dintr-un bun traducător.

Acum, din toate volumele am citit pe Nietzche, am citit pe deplin două sau mai multe. Cei mai mulți oameni când citesc orice filozof, moreso un păgân, care este profundă și are de fapt o mulțime de lucruri de spus, ei iau literalmente mesajul lor din chirpici sale, și traduce în propria lor samsarice, nivelul jegos. Acesta este modul în care Nietzscheeană nihilism a fost terraformed lent într-un fel de jewish gunoi, amoralistic.

Puteți vedea din propriile sale cuvinte, că Nietzche de fapt, a avut o mulțime de experiențe involuntar, spirituale. Desigur, pentru mulți oameni, afirmațiile sale cu privire la legitimitatea celor, nu s-ar face nici un sens. Astfel încât oamenii sari peste aceste părți fundamentale care explică de fapt gândurile lui Nietzche. Nu e de mirare, această persoană a întâlnit o mulțime de experiențe, de multe ori fără nici un fel de asistență spirituală sau cunoștințe despre ceea ce se întâmplă cu el.

El a avut totuși perspective serioase de la acestea. Mulți oameni care au avansat foarte în viețile anterioare, se obține aceste involuntar, și fără nici o „stimulare”. Acesta este motivul pentru Nietzche obsedat de boala, pentru ca unul este suspectible pentru a fi capabil de a experimenta aproape de experiențe moarte, sau alte experiențe, din slăbiciunea profundă a corpului fizic. Acest lucru este cel mai stupid, dar acest lucru este tot ce avea în timpul său, și, de asemenea, medicamente, pe care a declarat deschis că nu a făcut cu adevărat.

Așa că Nietzche a fost într-adevăr hrănite cu, și agresive împotriva creștinismului pentru mai multe motive. Acest lucru este în suflet, și nici o minte care a mers prea adânc sau este foarte inteligent, sau bun, va vreodată cu adevărat „să fie bine” cu xianity sau orice alta dogma Jewish superficială. Din acest motiv, de fapt, Nietzche a mărturisit „distrugerea” a acestor Dogmele, în sensul etic. Distrugerea și deconstrucția „etică” lor false ar duce în cele din urmă la punctul de „Nihilo”, în cazul în care ar exista nimic, pentru că Infact, nimic nu există în aceste dogme false oricum.

Nietzche nu a fost un nihilist. Dimpotrivă. Cu toate acestea, această „calitate” ar putea fi folosite pentru a distruge prezenta bondages de „etică” impuse de (((Abrahamice Religiilor))), în afară de aceasta, nihilismul era o otravă pentru Supraomul.

Nihilismul este o ideologie rău și prost, și este literalmente un retardiation contextualizată, care este destinat numai pentru a demoraliza oameni datorită faptului că acestea sunt nespirituală. De asemenea, ei legate de moarte. „Din moment ce vom muri cu toții, ceea ce este motivul _____”

De asemenea, o mulțime de retardați, de asemenea, apela Nietzche un materialist (!) Sau un filosof înclinat punct de vedere fizic. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. El a fost o persoană foarte spirituală. Nietzche a înțeles totuși corpul natural ca instrumentul cel mai important pe care adaposteste totul este unul și unul ar trebui să vizeze.

Nu corpul fizic ca o simplă bucată de carne, ci corpul ca un dispozitiv complet restaurat, senzual, care poate percepe și înțelege toate fecets realității și pot merge în toate adâncimile spirituale.

El nu a fost un materialist, dar el a avut aceeași înțelegere că mulți yoghini au în Est, care este punctul de Sanatana Dharma [Satanismul] – Adevărul este că în corp, și sinele. Yoghini scopul de a perfecta a corpului, pentru corpul este real „Soul”, în toate aspectele sale și metafizice „invizibile fizic”.

În ceea ce privește „nihilismului”, Nietzche a încercat să contextualiza în cuvinte ceea ce este de a percepe Atman, sau realitatea superioară, în cazul în care toate cunoștințele și cuvintele sau noțiunile pe care le avem „aici” pe această lume, potențial poate cădea inferior.

Nihilismul este ceea ce a rezultat din retardiation de xianity, care a jefuit toată omenirea în lume, din experimentarea profundă, „dintr-o lui de sine”, realizare, de asemenea, cunoscut sub numele de Samadhi- Adevărul din spatele existenței. Ei au distrus spiritualitatea, și ca urmare, realitatea și existența a devenit nonsens, o roată spre nicăieri, fără început sau sfârșit.

Aceasta este ceea ce evreii menționezi în existența lor Tora / Rotar- este lipsită de sens și totul este subiectiv vey, oy. Nu este.

Nihilismul este o boala Jewish, îngrămădite asupra omenirii, datorită materialiste și suflet bolnăvicios evreii care nu se poate înălța dincolo de scara de spiritualitate pentru a vedea sensul final în cosmos. Prin urmare, evreii, prin designul lor, osândit la eternul „Rotar”, pe care le proiectează pentru oricine altcineva. Ei nu și în soarta cosmică a inamicului, pentru a înțelege, sau chiar se apropie de oricare dintre acestea. Astfel, ca și toate expresiile acestei maretie nu mai sunt înțelese de ei decât o maimuță înțelege o instalație nucleară.

De „Supraomul”, trebuie să aibă o latură „nihilist”. Nu în personalitatea sa, ci în modul în care el tratează aceste dogme care îl împiedică să-interior auto caută și dezvoltare. Acest lucru se datorează faptului că, tot ceea ce este inferior, trebuie să fie distruse de către Supraomul, nu în sens penal sau a altor simțuri până la evreii incrimina writtings lui Nietzche, dar la fel ca și o anumită formă de respingere veșnică. Tot ceea ce există trebuie să fie respinsă, până la noi și mai departe, astfel încât Omenirea poate merge spre înălțimi din ce în ce mai mari de măreție. De „Supraomul” (care este un concept spiritual) nu are nevoie de morala profesate de religiile evreice, pentru că el câștigă acestea din natura și propria sa construcție interioară, care este cea a elevare spirituală. Nu există nici un „rău sau bun”, în sensul xian, în interiorul Supraomul.

Supraomul este eliberat din aceste farse pe ceea ce este „bun sau rău”, conform xianity și cultele evreice, și a apelat la capacitatea de motivare mai mare și spiritualitate.

De „übermensch” sau overmen, au fost de fapt și BRED acest lucru este un termen rasiale. conștiinței lui rasiale aduce o mai aproape de übermensch, iar acest lucru se referă și la personalitatea cuiva și dispoziție. Toate „șeptel” instinctele ebraicei trebuie să fie alungat, și punct de vedere tehnic, este vorba despre rectificarea actuale. Nietzche a spus în „Așa grăit-a Zarathustra”, că problema este „Gravity” pe care mulți oameni au despre ei înșiși. Nu se poate să zâmbească, în imposibilitatea de a se distra, toate acestea sunt caracteristici ale celor blânzi, slabi și chiar și oamenii răi etc- spiritul creștinismului în câteva cuvinte, apocaliptic, trăind pentru moartea cuiva, nici o plăcere etc.

Acest lucru trebuie să fie alungat pentru Adevărul nu are legătură cu această „dispoziție”, spre deosebire de ceea ce xianity preaches. Toată lumea, de asemenea, i se permite să formeze propria lor „înțelegere” în ceea ce privește pentru ei înșiși, propria lor structură internă, și ei sunt cei de a alege dispoziția lor internă. De exemplu, sensul de meditație totul în toți. Persoanele care realizează acest lucru prin aplicarea consecventă a lor individuale Va, devin „übermensch” sau ei sunt „Overmen în devenire”. Potrivit lui Nietzche, viitorul ar fi unul cu oameni plini de această capacitate.

-mare Priest Hooded Cobra 666
„Ca sataniști, doar alegerile și acțiunile tale
sunt actele care decid doar decide
cât timp vom îndura inamicul
și plăgi și blesteme vrăjmașul a pus asupra omenirii „.

Re: nietzschean Filosofie Răspuns
Mesaj Mar 03 septembrie 2016 15:54
Hvítr Ormr Avatar utilizator

Mesaje: 113
Locul de amplasare: Lemuria
Vă mulțumesc pentru acest HP, curata o mulțime de concepții greșite despre Nietzche. Mi-a placut mereu voia lui la ideea de putere a tuturor formelor de viață se străduiesc pentru ei înșiși și în avans mai bine. Chiar ar trebui să termini de citit, astfel, Zarathustra
Imagine

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:
Filtrează după
Postează un răspuns
2 mesaje • Pagina 1 din 1

Return to JoyofSatan666
Sari la:

Acest forum este găzduit gratuit de mândrie de ProphpBB | software-ul phpBB | Raportează un abuz | intimitate


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪