JOS 2 BLS

Criptează-ţi conversaţiile cu Pidgin

Salutări tuturor oamenilor și a Tovarasi satanice!

Cu multă fericire am anunța că de acum încolo, vom avea documentare și videoclipuri din partea noastră vine. Acestea vor include informații, cunoștințe, revelații și ei vor fi capabili să fie folosite în răspândirea Adevărul on-line.

Inamicul a avut toate mijloacele, căile și literalmente miliarde de locuri pentru a răspândi minciunile lor. Din acest motiv, parapet și informațiile noastre trebuie să fie răspândite și protejate.

Eu nu sunt cel mai bine versat în editare, dar din moment ce lucrarea este în măsură să fie făcut, se va face. Vor exista avansare. El dorește ca lucrurile astfel încât toată lumea poate ști în cele din urmă Adevărul.

Acest lucru mi-a luat un plin total de 55 de ore, poate mult mai mult.

Aceasta este o bucurie a lui Satan Film! Deci, ia popcorn, să ia o oră din timpul tău și se bucură de tine. În afară de educație (și nu ed-evreică-cautional) ne dorim ca aceste clipuri video să fie distractiv și să arate în ce credem.

Vor exista mai multe materiale video, așa că rămâne conectat.

Nu uita să comenteze, Distribuiți și Abonează-te la canalul meu (nostru). Avem nevoie să se răspândească adevărul pretutindeni.

Cer tuturor să se refere feedback. De asemenea, următoarele videoclipuri vor fi îmbunătățite desigur.

Eu cu mândrie prezent la voi toți …

„Exit Jewtrix” – Cel mai [periculoase] Youtube Film Documentar

https://www.youtube.com/watch?v=libjzX9RRmU

Vreau să le mulțumesc tuturor contribuabililor, cu muzica lor, si orice altceva pentru a face posibil acest film. Există, de asemenea, piese de videoclipuri celebre de la alte persoane care sunt în cauza noastră, așa că indiferent de dacă cunoaștem unii pe alții sau nu, o mulțumiri trebuie să meargă la ei.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪