JOS 3 BLS

Proteajează-ți telefonul mobil sau tableta – blochează camera și microfonul dispozitivului

Salutări de la toți oamenii și camarazii noștri.

După cum toată lumea de aici știe sau este mai mult sau mai puțin conștient, toate programele „Abrahamice” își au rădăcinile în Gentile, mult religiile orientale, care cravată în Babilon, sumerienilor și ca urmare, în limba sanscrită. Acest lucru merge adânc și punctul de acest lucru nu este de mulți o analiză, dar explica unele lucruri.

Voi toți aici care sunt din tari musulmane, ai văzut pentru tine există o prostie fără sfârșit și, de asemenea, brutalitate acolo. Chiar și sugarii și copiii sunt expuși la atât de mult încât brutalitatea omoară inocența lor pentru totdeauna. De asemenea, ca și „creștini” care li se spune să „sacrifice familia lor” și de a distruge familia lor să urmeze rabin Jewsus în (((Heaven))), musulmanii sunt învățați că „Allah” este mai presus de toate.

Ele sunt comandate de religiile lor la „Jihadul” dușmanii lor, și du-te în ceea ce privește permisele lor de la sol. Crimă, calomnie, minciuni, din afară dezinformând, brutalitatea si orice altceva morbidă imaginabil, este permisă și acceptată de „Allah”. Acesta este același program la fel ca și creștinismul, numai receptoarele au fost mai „dispuși să meargă mai departe”, pe care s-au dus. În cuvinte simple, orice decente ar ucide Musulmană cu ușurință copilul lor, sau tăiate mâinile lor, sau smulge ochii lor afară, pentru a fi un „necredincios”, să nu mai vorbim „, ascultarea Diavolului”. În caz contrar, ele nu sunt decente și va fi „înlocuit” de cele „decente” după „Jihadul reușește”. Acest lucru este în cazul în care lucrurile devin serious- și de moarte.

Singurele bariere care tin musulmanii de la a merge all-ieșire violentă în lume, la fel ca evreii, sunt într-adevăr nu există alte bariere decât legea, statul, și poliția, și, de asemenea, oamenii care cred altfel. În cuvinte simple, ca aceste ordine să slăbească, deoarece se înmulțesc, iar pe măsură ce devin mai puternici, ei vor impune propria lor lege, și da, violul și uciderea sunt niveluri doar începători. Nu va fi nici o salvare pentru oricine, dacă musulmanii iau putere asupra Occidentului, pe care intenționează să facă de repopularea Vest cu familiile mixte Musulmane.

Musulmanii pot și sunt permise de „Dumnezeu” să mintă, care este același lucru inamic evreilor li se permite să prin „Dumnezeu”. Există, sunt termeni specifici pentru ambele aceste practici. numita „Al-Taqiyya” și poate și ar trebui să fie utilizate pentru a minți non-credincioși, să-i să creadă, în afară de alte lucruri sale. manipulare categorică.

Aceasta este în religia iudaică le și sa numit „Pilpul” și ei arta specifică de îndoire pasaje din Talmud, Tora sau în altă parte, pentru a obține capul cuiva din fund cuiva din cauza comenzile aparente ale morții, rapiță, etc, acestea cărți indică. Musulmani fac exact același lucru, mai ales cele învățate. Există școli întregi în Israel și în alte părți, care ne învață despre această artă a neîncetată mint. Evreii să învețe și să stăpânească această meserie, deoarece o vârstă fragedă. În creștinism, aceasta este apologetica creștină.

Pentru fiecare afirmație criminală și nebun, sau contradictorii, ei au un altul să-l înapoi în sus, în cartea lor situată (e). Ciclul nu se termină niciodată. Arguements nu contează și nici o cantitate de certându va rezolva orice problema, deoarece scopul specific al acestor religii este de a provoca moartea, nu au sens, jefuiesc facultățile logice, și în continuare cerințele Evreiesti bazate pe un context paranoic.

Imagine

Acest lucru este ca vorbind la radio. Radioul va continua să joace recordul indiferent de ceea ce spui. Chiar dacă a descoperit ca mincinoși, acești oameni păstrează doar mint.

Solutia este de a închide radioul lor, și toți împreună resping mii de miliarde lor la mii de miliarde de minciuni. Acesta este motivul pentru care avem, Weed Isus, Xian Fundie Jewsus, Asian Jewsus, Hippie Jewsus, islamice-Profetul Jewsus, Jewsus cu un inorog, Anti Jewsus Jewsus, Jewsus din Egiptul Antic, Jewsus ET din gaura neagra, Homosexualii amicale Jewsus, Evul mediu judecător Jewsus, iar lista va merge și pentru toți NESFÂRȘIT eTERNITATE oameni atât de mult timp să păstreze acest deschis radio. Ei doar o producție constantă de MINCIUNI.

Același lucru este valabil și pentru marxism și tot ceea ce a creat inamic, inclusiv comunismul, Libertardianism, Demokrazy, etc- Marx a fost un băiat sărac, Marx a fost un milionar care a renunțat la evrei, Marx a fost un „ateu”, Marx era o ființă foarte emoțională (ca știi dacă el a fost sau nu …) etc. faptul simplu este că Marx a fost fiul unui rabin, un evreică bogat, precum și cu alte jidanilor bogati, Ieșiva produs se află dându-se drept „Filosofie”, în ordine să mut în jos goyim și să fure averea națiunii lor, în timp ce deschiderea lor spre comunism evreiesc.

Pentru fiecare idiot, există nu există în un Jewsus, un Mahomed și Karl Marx pentru a se potrivi scopurilor lor. Inamicul va produce totdeauna noi minciuni.

Singura soluție este de a închide RADIO!

Pentru fiecare argument, există încă o minciună purtat. Acest proces va continua pe termen nelimitat și ajustează în timp, condițiile, situații etc., în consecință. religiile cameleon, deoarece acestea sunt programe de moarte și a farselor. Nu există nici un adevăr în oricare dintre aceste cărți și jidanii știu acest lucru și râde, și de aceea ei resping tot ce excrementele și să păstreze cunoștințele lor foarte ascunse de toți ceilalți. Goyim lor deschisă (((Books))) și deșeuri întreaga viață încercând să facă sens de păsărească jewish, cum ar fi Quaran, sau Kike-Biblia, și înainte de a le realiza, viața lor este de peste. Evreii râd.

O ultimă notă, este că evreii din vest au pentru câteva sute de ani, au inspectat „punctele slabe” în capacitățile de înțelegere a goyim. Acest lucru le-a permis să se întindă și să folosească toate aceste „lacune” în minte, din care oamenii pot fi mințit în legătură. Acest lucru se manifestă pretutindeni, inclusiv în politică și, desigur, aflate în proprietatea ebraic (((Media))). Dupa ce overusing aceste metode, oamenii sunt încet trezesc în masă, dar altele sunt pur și simplu prea slabe pentru a vedea dincolo de bariera.

Acum, toți oamenii de aici care s-au întâmplat să fie musulman, datorită trecutului Pagan grele din Arabia, ele pot literalmente * * FEEL că există ceva important off despre toate acestea, fără a fi nevoie să fie expus în orice informație. Acest lucru este codificat într-un singur inconștient rasiale. Pentru cei care ascultă chemarea poporului lor vechi și să părăsească acest fals josnic „Allah”, amintiți-vă: SPUNE NIMENI, care o țin secretă și asigurați-vă că sunt * NU * AFLAT. Du-te de-a lungul, și de a folosi mintea. Nimeni nu poate ști ce este în capul tău, și nimeni dintre ei vor fi în măsură exacte acest lucru.

Chiar și „liberal” musulmanii din Occident se va transforma în monstruozități, și puterea lor „crește” și ei câștig de la sol, „moderat”, va fi doar drenat printre cele „extremiste”, care vor conduce în mod inevitabil peste blând și mai mult mediocre.

Deci, pentru toți oamenii care rulează de la acest pestillence josnic, știi, tu faci ceea ce este corect în negarea și a lăsa această farsă de moarte, și ca urmare a ceea ce oamenii tăi din zonă au făcut timp de secole și mii de ani. Acesta este motivul pentru care inamicul a întărit această religie villified de „Islam”, a detoriate, slăbi și distruge acești oameni, unul câte unul.

În timp ce creștinii se va confrunta cu o mulțime de probleme, precum și, datorită lor iubitoare „familii” care plasează „Jewsus” deasupra lor proprii urmași, sau fapte de mai sus, musulmanii pot ucide literalmente pe cineva și să-l acopere în sus, în special în Orientul Mijlociu. Viața nu este evaluată deloc. Dacă sunteți o femeie și tu faci asta? Vreau să nu intru în detalii înfiorătoare … Cele mai multe minți nu pot înțelege ura și disprețul ei au pentru noi, iar eu scriu acest mesaj, astfel încât nici unul dintre voi va avea vreodată să găsească străzile menține confidențialitatea. Aceasta este o chestiune de cea mai mare importanță.

Acesta este un plan de Jewish studiat, care a deturnat religia păgână, care mai târziu terraformed în „ISLAMUL” – care a fost de fapt o credință păgână, dar ei profanate, complet malformate-l, recreat-l de la zero și la distrus. Nimic din religia originală Păgână există aceste regiuni pentru îndeaproape o mie de ani, cu excepția a iazidii și alte câteva secte care sunt brutalizați, și gonit de a muri de toate „Legea abidding musulmanilor”. Evreii sunt în spatele acestei. Ei au creat, de asemenea (((ISIS))), în scopul de a găsi scuze pentru a șterge întreaga zonă afară.

-mare Priest Hooded Cobra 666


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪