JOS 4 BLS

Navighează întotdeauna pe internet folosind unul sau mai multe VPN-uri

După cum a fost scris de către HP Mageson înainte, și Clerului, inamicul vrea să distrugă internetul și această luptă ei nu sunt dispuși să lase în sus.

Ei doresc să transforme Internetul într-o cocină evreiasca orwellian 1984, de unde se pot întemnița, cenzor, amenință, distruge, invada tainelor, și desigur, distruge „WWW”, care este World Wide Web (666) și rotiți-l în o toaletă Jewish, în cazul în care numai extremiștii untolerant „tolerant” (cum ar fi, feministele SJW suportabil lui cutthroat, Imigrant de stat distrugatoare, Allahu-Akbars), precum și toate celelalte entități care sunt protejate și create de evrei vor prospera.

Un fel de Coreea de Nord a evreilor, on-line. Cu ceva, cum ar fi acest lucru pe „cap” al acestui proces:

Imagine

Și au podium să vorbească sau să-și exprime opiniile lor social otrăvitoare. Întrebarea nu ceea ce se întâmplă, deoarece acest lucru este stăpânul lor Jewish, încercând să stivă pe punte pentru funcționarii lor aleși, astfel încât nebunia lor social bizar va cuceri civilizația și-l conduce în ruine. Așa că evreii pot exclude ruinele. Aceasta este, (((Alesul))) excrementele planetei.

Există o parte bună în acest sens, și o parte proastă. Pornind de la știri proaste, acest lucru arată inamicul va continua avansurile lor, și ei vor încerca să împingă acest lucru până la capăt. Vestea bună e că, pe de o parte ei nu pot, deoarece aceasta este coloana vertebrală a veniturilor și a puterii lor, acest lucru îl împinge pe demascarea lor ulterioară (care va lucra într-un efect de bumerang), iar acest lucru arată, de asemenea s-au dus la mai „brutal” metode de frica lor jewish wanna-be-imperiu în colaps. Binele outweights rău, dar dacă oamenii dorm pe acest lucru, vom pierde acest lucru. Oamenii sunt în mare măsură non geniu inteligent, dar majoritatea nu este întârziată, fie. Iudeul consideră că toți oamenii excrementele de bază, și total stupide.

Trăim într-o epocă pe care libertățile individuale devin din ce în ce mai fals, plastic și plasmatica, iar inamicul vrea să transforme acest lucru în modernizate, Evul Mediu. puterea Individiual de asemenea, crește, iar oamenii pot avea cunoștințe, au vocea auzită mai ușor, iar lista poate continua.

Acesta este motivul pentru care avem o invazie Musulmană, deoarece aceste persoane sunt folosite pentru a avea nici o libertăți, sunt total servilă, ascultători și idioți, și la fel ca și creștini, ei cred că „Allah” este „Supernal Autoritatea”. Rabini și tot poporul inamicului, spune același gibberish: „Acceptați acest lucru, pentru htis este planul lui Dumnezeu”. De asemenea, acești oameni vor găsi, ca și maimuțele care deține brusc un pistol, cu puteri sporite aici în Occident. Se adaugă unul și unul împreună, și veți vedea în cazul în care acest lucru se întâmplă pentru 99,5% dintre acești oameni.

Așa cum am relatat anterior acest lucru, în toată munca mea acești ani, până la punctul în care a crescut obositor … Dar voi obosi niciodată să repet … Nu există nici un „Dumnezeu”, ei au, și străin locul lui ET ei înșiși în poziția de „Dumnezeu”, deoarece nu există alte „zei” (testamente superioare) pentru a contracara propriile lor. Pe scurt, Omenirea este inexistentă dacă oamenii nu se trezesc. Dacă umanitatea * * ÎȘI de trezire, avem un viitor luminos înaintea noastră. Dacă nu, vom fi condamnați.

Acest lucru nu va veni ca un topor din ceruri, dar va fi foarte rapid, și va începe treptat, numai în creștere în putere și potența ca inamicul devine calea lor. La începutul treptată a acestui fapt, trebuie să ne lovească din nou și să fie puternic, astfel încât inamicul va înțelege că va fi nici o conversație asupra drepturilor și libertăților care le-am câștigat cu tone de sânge. Aceasta este singura dată în istoria recentă, că ființa umană medie posedă doar o anumită libertate.

Nu vreau să joace profetul apocaliptic, dar planetele din ele însele vorbesc. În jurul valorii de 2024, Pluton va intra în Vărsător. Acum, aici este perspectiva unei lame de tăiere dublă.
Odată cu apariția tehnologiei, va exista, poate chiar de viață modifică schimbări ciudate. Se poate Parellel acestea la electricitate, sau telefonul mobil, sau calculatoare. Aceste lucruri revoluționat viața noastră pentru totdeauna. Ele au beneficiile lor, și capcanele lor.

Există mai multe cunoscute, sau capcane mai puțin cunoscute, dar toate acestea a fost „introductiv” pentru a obține treptat oamenii obișnuiți în această „idee” din spatele tehnologiei nefastă și furtul de confidențialitate. În general, pentru că nu era multă putere implicată, aceste tehnologii s-au dovedit în mare măsură bine. Cum acest lucru se va dovedi, va depinde în mare măsură de care parte are putere asupra acestor evenimente, care se vor desfasura pentru omenire.

Ne, sau inamic?

Șansele sunt mari ca va fi US- dacă toată lumea aici necontenit face tot ce pot, în toate modurile posibile, și mai presus de toate acestea toate spiritually-, inamicul va avea într-adevăr lucrurile rele în magazin pentru omenire. Noi am dejucat cu succes multe dintre operațiunile lor de a induce războaie, se leagă pe internet etc. Cu excepția evreilor și a și indivizii lot care sunt conștienți, masele largi sau la nivelul de înțelegere a unei maimuțe. Inamicul nu este într-adevăr frică de masele largi, fără sens de oameni. Ei cred că au „stăpânit” ei. Ele sunt mai degrabă frică de oameni care sunt treji, si se trezesc altele în sus. Acestea sunt singurele „amenințări” în jurul valorii.

Acesta este motivul pentru care cumpara toate morcovi, evreii val în fața capetelor lor. Inamicul în masă forțe bastardizarea mai mult ca oricând acum, pentru ca „umanitatea”, ei vor prezenta aceste lucruri, va fi o umanitate complet uzat, dependentă și subminată, fără nici o abilitate de revoltător sau de fixare ceva.

Acest lucru nu se datorează faptului că dintr-o dată evreii sunt grija pentru nevoile homosexuale, drepturile femeilor, lesbienelor care au copii sau pentru utilizatorii de droguri găsirea homeage în lume, sau noua spiritualitate vârstă pentru sărăcită spiritual timp de secole după secole „goyim”. Ei nu ca idis, deșert rătăcitor cursă, oferind doar dintr-o dată o pasă de „3rd țările lumii”, sau poporul negru (care jidanii au adus ca sclavi în America, oricum, și le-a deținut în calitate de bovine) sau „Orientul oriental” oameni presecuted. La urma urmei, ei „Israel” lor, care a distrus această regiune aici. Oy vey, da, ei sunt foarte interesați de noi toți.

Evreii, ei sunt rasa și ființele care au distrus și decimat acestor oameni în toate felurile. Nu există un lucru pe Pământ, care nu a fost cumva suferit din cauza prescence lor, sau din cauza ceea ce au creat în mod indirect. Din bomba atomică, la comerțul cu sclavi negru, la virusul SIDA, la sărăcia în masă, o trage capătul web și le-au și servitorii lor găsesc.

Acum, ignoranta istorica face posibil ca idioti cred că acestea sunt aici pentru a le proteja sau grijă de ei. Cu toate acestea, acești oameni nu sa schimbat, iar ei folosesc oricine altcineva în avantajul lor. Mai degrabă, a pus capacul morții deasupra capetelor tuturor, în timp ce utilizarea lor, este scopul și motto-ul. La urma urmei așa cum rabini afirmat, umanitatea nu este altceva decât bovine. Într-o zi, ai nevoie de un măgar pentru a merge, ieri ai nevoie capra pentru lapte, cealaltă zi vaca de muls. Oricare ar fi merge. Cine, cum sau de ce se vor folosi evreii, pentru capetele lor, nu prezintă interes pentru ei. După ce la un moment dat, ei au fost sicced pe această echipă, iar acum ei vor sic! Alta. În acest fel, prostești lor nu va fi mai greu decât păcăli o maimuță sau un câine cu un os aruncat.

Nu poți pierde acest război împotriva ta, sau chiar propriile capcane și puncte slabe. imperativă pentru întreaga omenire și pentru viitor, care se apropie, pentru a găsi fiecare și fiecare dintre voi avansat spiritual, preparat, educat, informat, puternic și puternic, în toate modurile posibile. Indiferent de varsta, de grup rasă, sau oriunde altundeva. Sunteți incredibil de util, fiecare războinic al lui Satana este. Aceasta este o obligație, și niciodată nu trebuie să orienteze departe de ea. Amintiți-vă, că, chiar și pentru cei mai egoiști aici, sau nu-așa-egoist, că acest lucru nu este numai un individ, nici o cauză pur „umanitar”. Ei atât, așa cum suntem amândoi wether interconectate ne place sau nu.

Nu avem nici o altă alegere.

Omenirea va avea literalmente să flip o monedă. Ce treaba noastră să facem este că pentru a se asigura că, atunci când această monedă este oglindită, corzile oculte și invizibile introduse de către noi se va asigura că cotele vor cădea pe pozitiv pentru omenire. Mijloacele noastre oculte, și puterile RTR pot pune în aplicare, și alunga influențele negative ale inamicului, a cărui primă predicare la urma urmei este: „Omenirea este bovine”. Omenirea nu este bovine, dar trebuie, de asemenea, dovada in sine nu-vite demn, ceea ce impune ca toate elementele conștient în omenire să lupte … asta fiind tot de tine aici.

-mare Priest Hooded Cobra 666


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪