JOS 5 BLS [FINAL]

Navighează întotdeauna pe internet folosind unul sau mai multe VPN-uri

Salutări de la toți oamenii și camarazii noștri.

Atunci când o dedică lui Satan, unul intră în casa Adevărului. decizia este una permanentă, iar acest lucru este într-adevăr un lucru foarte bun. Toata lumea este acceptata, dar este de așteptat ca toată lumea să avanseze.

Acum avansarea în satanism este un proces foarte …. revoluționar. În timp ce unii oameni pot fi mai natural, pentru alții poate veni în timp. Ceea ce este sigur, este că ea * * VOINȚA vin. Din filosofia scrisă, la constatările o consideră ca ei merg, totul poate fi electrizante.

Firește, toată lumea vine de la diferite backrounds în toate, așa că avansarea tuturor este afectată în mod corespunzător pentru o mai bună sau mai rău. Toți oamenii au introdus calea totuși.

Atunci când m-am alăturat satanism acum destul de mult de ani, am fost prea Loke toți ceilalți într-o stare de confuzie. O mulțime de întrebări, o mulțime de aspirații și o mulțime de possibilties, să nu mai vorbim thinga viața reală, care au fost difuzate.

Noi putem echivala acest lucru haos. După cum sa documentat în toate textele antice, inițiatul va experimenta confuzie. Satana și zeii erau aici, și îmi amintesc o mulțime de lucruri, cum ar fi îndoială, griji, și exhileration prea. Toate acestea sunt naturale.

Pentru a ajunge la niveluri mai ridicate, unul nu trebuie pur și simplu să alunge îndoială sau teamă ca și cum pretind mulți. Trebuie doar să pună aceste în utilizarea constructivă. Mintea trebuie să fie domesticit lent.

Dintr-o viață de a avea mintea controlată de alții, acum incep sa-l proprii. Mintea ca un cal furios va fi reactiv, iar acest lucru poate trage un timp, chiar și la mulți ani. S-ar putea cădea în jos de pe cal, chiar pierde, dar odată ce ai învățat cum să-l plimbare, ea te va ajunge în locuri.

Cele două calități este doar unul trebuie să păstreze și să fie loial. Pentru că există atât de mult în jurul valorii de dezinformare, plus o este dornic de gândire, afectat de o mulțime de factori, se poate merge într-un rollercoaster dificil. Nu aveți nevoie să „aștepte” lucrurile, întrucât toate așteptările sunt false.

Cei mai mulți oameni trăiesc toată viața lor cu themselvesn, dar prea preocupat numai în afara urmărire, ei sunt străini pentru ei înșiși. Cei mai mulți oameni nici măcar nu știu propriile lor sentimente, sau propria lor minte, sau chiar a corpului. Curiozitatea trebuie să fie o urmărire loial.

Sale destul de dificil să se potrivească totul pe aceeași cutie, dar, de asemenea, se poate vedea și amintiți-vă că acest lucru nu este doar un proces greu, dar, de asemenea, acesta poate fi un proces îndelungat.

Atunci când unul începe, unul are nevoie de convingeri și reassrance. În timp ce există miriade, la fel ca dovadă, trebuie să vedem că toată istoria omenirii a fost înrădăcinată în spiritualitate. Acest lucru ar trebui să convingă chiar și cele mai grele pepeni. Chiar și în zilele noastre, mister și ocultism este peste tot, iar acest lucru nu se schimbă niciodată.

Satana înseamnă literal Adevărul. Din acest motiv, unul pentru a avansa în satanism, ei trebuie să-și deschidă mintea în sus. Mi-am amintesc în primul meu an, nu a studiat într-adevăr orice alte doctrine, dar cele mai importante în bucuria lui Satan.

Am vrut doar să cunoască Adevărul și acesta este motivul pentru care am venit în jurul valorii. Adevărul nu va veni fără șocuri, iar mai multe minciuni o are în propria lor minte, lumi false cu atât mai mult s-au hrănit, cu atât mai plierea se va întâmpla. Noi toți suntem aici din cauza aceluiași sentiment înnăscut al minciunilor, nedreptatea și nedreptăți pe această lume.

Atunci când am fost noi, și chiar înainte am fost în satanism, îmi amintesc observ lucruri ciudate, cum ar fi, de ce toți oamenii răi au putere în lume? De ce toti pastorii arata ca roboți? De ce se simte infricosat atunci când merg în biserică? De ce a fost „zeu” o evreică, iar lista poate continua.

De asemenea, are nevoie de consistență altceva mă pot referi doar ca … Obsesie. Trebuie sa fii compulsive și obsesive, nu în maniera unei personalitate inbalanced, dar în care trebuie să te lase nimic nu te mai pune jos. Un milion de ori în jos, de un miliard de ori în sus. În regulile naturale ale existenței celor care perserve va câștiga.

Principalul punct cheie este pentru cineva să ceară mereu de ce. Acesta este mesajul din spatele Nietzchean nihilismului. Atunci când se răspunde ceva, nu este îndeplinită dacă cineva nu a ajuns real de ce. Există răspunsuri la toate și mii de miliarde de minciuni pentru fiecare întrebare, dar există un singur adevăr. Satana este acel Adevăr.

Înțelegerea DE CE sau Adevărul poate fi înțeleasă doar partea spirituală a tine. Partea masculină poate urma doar si sa extins prin nurtuing de sex feminin.

La procedură, a trebuit să fac o mulțime de sacrificii în toate nivelurile. Și vreau să spun în toate nivelurile. Ore de la ore, și faze întregi din viața mea s-au sacrificat în totalitate. Dar, am văzut progrese în mișcarea înainte.

Cu cât este mai grav am ajuns la Satana, cu atât mai gravă Satana au întors la mine. Acest lucru este valabil pentru toată lumea. Dupa nenumarate esecuri si, de asemenea, în mod paradoxal nenumărate lucruri de succes, am început să dau lucrurile. Puncte s-au reunit.

Să fie onest, sentimente de pierdere, nesiguranță, și chiar rulează în probleme grave, este normal. De la a fi un sclav, o ridică în picioare și încearcă să se îndrepte spre lumina soarelui de ardere. Trebuie să alungi de sine înfrângerea cu toate acestea, și să fie întotdeauna axat pe scop.

Continuă. Pentru fiecare Saturn există un Jupiter, și cu consecvență neobosit loialitate ANF va fi încununată cu victoria. Sunteți în propria poveste writting epic, și tu trebuie să te și viața ta valoare.

Toată lumea de aici are un scop comun. Pentru a urca la Adevărul. Vei fi capabil să o facă. Te va lua timp, bucurați-vă călătoria, și de a trăi viața ta. Fi cine esti. Dar, amintiți-vă, există această poveste despre Odin.

Odin, pentru a deveni un Dumnezeu și pentru a obține puterile oculte, a trebuit să sacrifice un ochi. Acest lucru este imperativ și vor exista sacrificii, în nivelul intelectual, într-una a lui „credințe” și una a lui realități subiective. Odin a pierdut ochiul este simbolic pe modul în care și-a sacrificat vechea sa concepție non-Adevărului. Abia atunci a fost Odin încoronat un Dumnezeu.

Nu contează cât de multe sacrificii ai făcut, din timp, prietenii, assosciations, oricare ar fi absolutely- poti sa te uiti mereu la miliarde de alții și de a se vedea clar cine este pe calea cea dreaptă. Acest lucru se va construi un sentiment de mândrie indestructibil și awesomeness, care va fi a ta pentru totdeauna. Cu noul tău awesomeness profund, te va face pentru toate sacrificiile billionfold.

Și poate că acest lucru este scopul tuturor acestor sacrificii … Dar poate că nu?

Tu ce crezi? Hai să lăsăm asta pentru toată lumea pentru a afla!

Martie, in Lumina Eternă a Tovarăși Satana!


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪