Karma

Karma în acest caz este ceea ce este imprimat pe suflet în timpul vieții. Când începeți sa accesați amintirile din trecut, prin meditații, începeti sa înțelegeți cum arata viața voastra: ca o carte cu mai multe capitole. Un capitol încheie altă existență. Cu toate acestea, nu aveți o amintire conștientă a ultimului capitol, dar energia narativă este încă în mișcare. Așa cum se menționează în textele hinduse când cineva se naște, Vaisnava Shakti îi dă prima suflare a vieții și închide mintea de la inconștient.

Dacă doriți să vedeți cum funcționează karma, privim sincronicitatea.

Tipurile de Karma în cadrul acesteia:

1. Sanchita Karmas – sunt lucrări acumulate.

2. Prarabdha Karmas – sunt acțiuni coapte sau fructuoase.

3. Kriyamana sau Agami Karmas – sunt opere actuale.

Puteți observa că toate se îmbina împreună în soarta. Când incepem să examinăm vieţile trecute, vom observa cum o karma poate dura mai multe vieţi până să se materializeze. Karma este arătată ca o roată, ca vibrația, energia și modul în care se generează materie – și nu are nici un început ori sfârșit. Acest lucru se referă, de asemenea, la planete.
De asemenea, este important să vă amintiți ce simțiți mai ales cu energia emotivă și concentrați-vă asupra generarii de karma pentru bine sau rău. Gândiți-va la cât de mult negativ este imprimat în masa prin programele evreiești ale Bibliei, Coranul, comunismul [creștinismul ateu]. Ce este în muzică, media și influențele sociale. Textele sanscrite spun că există o Karma a Lumii. Și acestea sunt sistemele care guvernează lumea. Gândiți-va la momentele de viața care sunt impregnate de inamici cu programe negative care se bazează pe moarte, ignoranță, suferință, foamete, război, genocid, boală, ură distructivă.

Care este lumea pe care o avem acum?

Karma, în accepțiunea new age (referitor la lecții de viață) este ceva ce presupune să suferi ca un creșin. Unele lecții sunt un nonsens. Tu suferi din cauza lipsei de cunoștințe. Satan și Zeii ne-au dat această cunoaștere înapoi, astfel încât să nu trebuie să suferim de această ignoranță. Ce bine este intr-o lecție de viață dacă nu-ți amintești nimic în următoarea reîncarnare? Karma este, de asemenea, purificată prin intermediul practicilor spirituale. Cea mai mare implinire a karmei este sa devii nemuritor și superconștient.

Există practici yoghine care permit persoanei să se renașca cu conștiința și personalitatea din viața anterioară complet intactă. Ei nu primesc amnezia care îi determină să dezvolte o nouă personalitate care trebuie să se dezvolte încet de-a lungul progresului normal al dezvoltării psiho-fizice a vieții, și  supuși condiționării mediului. Persoanele care se reîncarnează cu conștiința  intacta, pornesc exact de acolo de unde au rămas, acești oameni există și aceste cazuri sunt documentate în India, unde aceste practici există în continuare. Yoghinii mai avansați din est, de asemenea, trăiesc sute de ani și pot lua un nou corp, sărind procesul de reintroducere în uter.

Poți să-ți imaginezi cât de avansată ar fi umanitatea dacă oamenii ar avea încă cunoștințele spirituale pentru a menține acest lucru. Nimic nu ar fi uitat. Ai avea maestri ai științei, artei și muzicii, începând in noua viață de unde au rămas.
Acesta este un motiv major pentru că dușmanul vrea ca acest lucru să dispară: toate cunoștințele să rămâna în uitare. Lucru care, de asemenea, face ca persoana să fie mai ușor de controlat, care controlează mediul social.
Cel mai înalt nivel este atunci când perfecțiunea sufletului este obținută, acest lucru transformă și corpu – astfel, persoana este fizic nemuritoare. Textele taoiste și yoghine se bazează pe acest nivel.

De asemenea, este important să lucrați pentru a îmbunătăți lumea în timp ce lucrați la sufletul vostru. Pentru că trebuie să te întorci în această lume în viață după viață. Vă puteți întoarce la o mizerie oribilă si este mai rău decât înainte, sau un loc mai bun pentru viață. Această lume este mama noastră comuna, venita din sol, masa de elemente care ne formează este aceeași cu solul. Mâncarea care iese din pământ ne hrănește ca lapte al mamei, chiar și aerul pe care-l respirăm.

Această lume este casa noastră și pântecele din care am ieșit. Gândiți-vă la acest lucru, la schimbarea spirituală socială, ecologică și politică pe care ar trebui să o producem în mod pașnic. Evreul este străin acestei lumi pe măsura sufletului  lui străin. Ei distrug această planetă și viața de pe ea, lucrând pentru a înrobi ceea ce a rămas.
Evident, evreii cred în Tora și în scrierile lor, spunând că Mama Natura este rău și ceva care trebuie cucerit. „Să se facă război,viol, ucidere și distrugere.”. Pe cand, popoarele Gentile (ne-evreii), în starea lor naturală, considera  natura ca fiind sacră


Articol preluat de pe forumul Bucuria lui Satan.


Îți recomand să citești și următoarele articole:

Află ce fac sataniștii – ce cred alții că facem şi ce facem noi

Învățând lumea pentru eternitate – legile naturii, iubirea de sine, auto-acceptarea, cunoșterea de sine

Informaţii despre vrăjitorie şi satanism pentru atei şi sceptici


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪