La 17 ani și-a ucis soțul care o abuza. Acum este condamnată la moarte!

O femeie de de 21 de ani din Iran a fost condamnată la moarte prin spânzurare după ce în urmă cu 4 ani şi-a omorât soţul care o abuza.

Razie Ebrahimmi avea doar 14 ani atunci când a fost obligată să se căsătorească cu un bărbat care încă încă din noaptea nunţii a bătut-o şi a abuzat-o. Mai apoi, tânăra a adus pe lume un copil, dar chinul pe care îl suporta din partea bărbatului tot nu a încetat. Mai abitir bărbatul o lovea şi se folosea de ea.După trei ani de mariaj şi tortură, femeia a acţionat cum a ştiut şi l-a omorât.

„Nu am putut dormi toată noaptea. Am stat până dimineața și l-am privit, gândindu-mă ce lucruri groaznice mi-a făcut, ce umilințe. Fiecare eveniment petrecut îmi trecea prin fața ochilor ca un film, iar dimineață am luat pistolul și l-am împușcat”, a declarat tânăra.

Sursa: stirile.rol.ro


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪