La ce te poți aștepta ca şi Satanist Spiritual

Din nefericire, biserica creștină s-a opus vehement, pentru prea multă vreme, libertății presei și libertății de exprimare de-a lungul anilor, în special a celor din aripa de stânga. Satanismul reprezintă o amenințare majoră pentru mulți dintre cei care vor să-și păstreze puterea și controlul, deoarece Satanismul plasează această putere în mâinile bărbatului și a femeii de rând. Satanismul a fost în mod deliberat suprimat iar adepții au fost persecutați. Religiile inamice au fost libere să-și promoveze minciunile și poveștile de groază despre Satanism, pentru a-i ține pe oameni departe de puterile oculte, folosindu-se de o lipsă de cunoaștere și de frică. Aceasta a condus la multă ignoranță și confuzie în ceea ce privește Satanismul, având unul dintre cele mai nefericite efecte asupra celor care vroiau să caute spiritualitatea pe calea mâinii stângi și care nu aveau pe nimeni care să le răspundă întrebărilor.

Satanismul este o religie foarte intensă din punct de vedere spiritual. Pentru aceia care au fost crescuți în familii creștine, sau care au fost atei, această intensitate a spiritualității vă poate surprinde sau chiar șoca. Alte religii sunt moarte din punct de vedere spiritual; în alte cuvinte, nimic nu se întâmplă, iar în rarele ocazii când ceva are loc, aceasta este de o natură slabă. Cele mai multe religii de dreapta sunt bazate pe practici furate și corupte din religiile păgâne/sataniste. Spre deosebire de creștinii care, se roagă și se roagă și se roagă fără nici un răspuns, sataniștii primesc răspunsuri uimitoare și imediate.

Mulți dintre noi am avut parte de experiențe asemănătoare ca și sataniști spirituali, însă, dat fiind faptul că toți suntem individuali, experiențele pot varia iar ceea ce unuia i se poate întâmpla, altul s-ar prea putea să nu experimenteze.

Pentru aceia care sunt noi, aici sunt câteva lucruri la care te poți aștepta:

  • coincidențe ciudate și frecvente, de obicei de o natură pozitivă,
  • voci care îți pot da sfaturi și îndrumări bune, sau care te pot informa despre ceva ce nu știai sau despre ceva ce va urma să se întâmple,
  • vise vii, în special dacă ai petrecut mult timp studiind despre Demoni.

În general aceste vise nu sunt negative, ci doar vii și intense.

Multe lucruri care se întâmplă în prima perioadă pot fi stimulante și captivante. Ține minte însă, că aceasta este ceva nou și poate fi nevoie de ceva timp pentru a te obișnui cu ele; între timp îți poți stabili relații spirituale puternice și permanente, care îți pot fi de un ajutor de neprețuit.

De la un anumit punct, de obicei când te simți confident și încrezător, cel mai probabil Satan îți va arăt ce anume/sau dacă ceva este greșit în viața ta. El cunoaște totul despre noi. Dacă facem lucruri care se vor dovedi a fi în detrimentul nostru în viitor, El ne va face cunoscut din timp acest lucru, pentru a putea evita un eventual dezastru personal.

Acestea pot fi năucitoare și chiar înfricoșătoare pentru unii, în deosebi datorită minciunilor și a falselor povești de groază împrăștiate de către inamici, timp de secole. Nu este cazul să te alarmezi. Satan se implică doar pentru că îi pasă. Uneori o să trimită un Demon să te îndrume, precum a făcut și cu mine, lucru pentru care Îi sunt recunoscător chiar și în ziua de azi. Demonul ar putea fi forte strict și ar putea face orice pentru a te face să iei aminte și să schimbi lucrurile care îți vor aduce probleme în viitor.

SATAN ȘI DEMONII SĂI NU ÎȚI VOR CERE NICIODATĂ SĂ FACI CEVA ‘MALEFIC’ SAU CEVA CARE ESTE ÎN DETRIMENTUL TĂU SAU AL CELORLALȚI!

Experiențe de această natură vin exclusiv din partea îngerilor creștini sau al altor entități care nu au nimic de a face cu Satan sau vreunul din Demonii Săi.

Întotdeauna fi deschis. Dacă întâmpini probleme în a înțelege ceva sau dacă ești confuz, Îi poți cere lui Satan să te ajute, iar El o va face. Amintește-ți să fi întotdeauna plin de respect și reverență înaintea Lui Satan și a prietenilor Demoni, iar ei te vor răsplăti cu multă înțelepciune și cunoaștere, pe care cei din afară nu le vor avea niciodată.

Așa numitul ”supranatural” este parte a vieții noastre cotidiene ca și sataniști. Acest lucru este foarte pozitiv. Satan te va răsplăti cu un simț aparte pentru spiritualitate și cu o putere interioară care te va scoate din toate, împreună cu o confidență și o înțelegere profundă.

În încheiere, vreau să subliniez faptul că, este foarte important să îți păstrezi o puternică atitudine pozitivistă și să nu iei aminte la poveștile de nimic, spuse de către cei care în font, nu cunosc nimic despre Satan sau Satanism.

Toate gândurile bune și fie ca a ta călătorie pe Calea Mâinii Stângi să fie bogată și plină de recompense.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/la-ce-te-poti-astepta/


 Îţi recomand şi următoarele articole:

Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪