Lămuriri despre Satanismul Spiritual și Satan

Ne dorim ca toți oamenii să cerceteze, să experimenteze, să gândească liber și să fie cât mai individuali. Spre deosebire de anumite „organizații”, „societăți”, ce doresc ca, cunoștințele oculte să fie păstrate în mână câtorva aleși, noi am publicat toate aceste informații – și suntem atacați de aceste organizații, pentru simplul motiv că ne dorim ca toți oamenii să fie liberi.

Foarte mulți oameni sunt controlați prin frică, sunt încurajați să nu experimenteze, să nu cerceteze – acest lucru încalcă însuși legile naturii, și natura umană, întrucât noi (oamenii) rulăm în conformitate cu legile naturii și este în conformitate cu legile naturii ca omul să studieze, să gândească liber, să experimenteze, să se perfecționeze, să evolueze. Ei îi privează pe restul de aceste cunoștințe „oculte”, în tot acest timp ei se folosesc din plin de cunoștințe oculte și magie (puterile minții și ale sufletului).

Mintea umană are un potențial imens, acest lucru îl recunoaște oricine lucrează în acest domeniu și studiază aceste lucruri.

„Tu ești o vită! Tu nu trebuie să gândești!”

Satanismul Spiritual încearcă restaurarea religiei originale și antice, religie ce a precedat creștinismul, islamul și alte programe evreiești asemănătoare.

Acest lucru îl poți observa cu ușurință.

Satanismul Spiritual spune adevărul despre viața de apoi, fără să adauge minciuni. Nu e nevoie de nici o minciună, aşa cum prin definiţie, devenind un satanist, presupune că deja ai renunţat la zona de confort, cu mult timp în urmă.

Spunem adevărul despre karma și despre cum aceasta se manifestă, așa cum facem și cu alte nesfârșite concepte spirituale. Satanismul nu are nevoie să păcălească pe cineva pentru a crede ce spunem noi, iar oamenii pot vedea dacă este sau nu cazul, prin a încerca pe cont propriu. Oamenii care fac meditații văd mare parte din aceste lucruri pentru ei înșiși. Noi nu spunem nimănui ce să „vadă” în acel sens. Noi doar îi învăţăm pe oameni să vadă, prin practici care oricum, sunt neînchipuit de antice şi recunoscute ca fiind funcţionale de toate civilizaţiile pre-creştine şi pre-musulmane.

În Satanism, căutarea adevărului se face atât de unul singur cât și în grup.

Nu avem nevoie nici măcar de o „biblie” sau de ceva anume, deoarece Satanismul Spiritual își are originea în natură. Satanismul, așa cum inamicul recunoaște, este peste tot „în jurul” nostru. Fie că e vorba de nivelul fizic sau de nivelele superioare și nemanifestate (pe care le numim astral), Satanismul este peste tot. De la o inimă care bate la prima respirație a unui copil, toate valorile „satanice spirituale” sunt acolo.

Să presupunem pentru un moment o persoană e pur fizică şi nu-i pasă de spiritualitate. Chiar și acea persoană beneficiază de SS pentru că o învățăm o morală sănătoasă. Să nu facă rău nesăbuit, să devină civilizată și să-și păstreze obiectivele ca să devină mai bună, să avanseze. Aceștia sunt oamenii pe care Satan și Zeii îi plac. Du-te după libertate și luptă împotriva celor care caută să te înrobească, dar în același timp nu fi un revoluționar prost ca și cum revoluția ar fi job-ul tău în fiecare zi. Folosește raționamentul, bunul simț și logica.

Dintre toate religiile din lume, Satanismul Spiritual spune oamenilor, lăsând la o parte orice motiv „extravagant” sau orice „baubau”, să folosească în cele din urmă bunul simț. Prin urmare, nu avem de ce să ne dividem de știință.
Noi ținem la îmbunătățirea existenței și a vieții noastre, cu excepția unui lucru minor: ridiculizarea noțiunii spirituale a omului (cu excepția a ceea ce spun evreii despre non-existența sa, în timp ce rasa lor practică spiritualitatea în masă).

În SS, nu trăiești pentru nici o viață de apoi, chiar dacă știi despre asta. Nu aștepți să mori ca să cauți o zi de mâine mai bună. Te străduiești să avansezi astăzi. Chiar începi să pricepi înțelegerea universală pe care unii oameni au numit-o „dumnezeu”, fiind o idee stupidă pentru a-i deruta pe oameni cum că aceștia au fost destinați să devină bovine, la fel ca și unele legi, cum ar fi „karma”, și ceea ce este în spatele lor. Prin urmare, ești liber și ești maestrul propriului tău comportament. Satanismul Spiritual este atât materialism cât și idealism. Cele mai multe religii pretind una sau cealaltă, în timp ce toată lumea poate vedea că materialismul întotdeauna domnește. Satanismul Spiritual nu trebuie să pretindă nimic, deoarece pur și simplu ambele naturi sunt acceptate, iar materialismul nu este exclus din spiritualitate. În folosul nostru, totul este echilibrat și frumos.

SS-ul îi învață pe ceilalți de asemenea și necesitatea de a se revolta împotriva sclaviei, cum e cea a inamicului, care caută să distrugă omenirea pentru absolut nici un motiv. Satanismul este o religie plină de îngăduință pentru orice persoană care caută să avanseze, și este împotriva milei nepotrivite și a toleranței false care nu ajută pe nimeni. În Satanism, toată lumea trebuie să avanseze și să-și ducă lupta.

Dacă Satanismul ar fi condus lumea pentru o zi, Adevărul ar fi distrus minciunile. Sataniștii Spirituali caută cel mai înalt idealism pentru viitorul rasei și al omenirii, dar suntem de asemenea practici și realiști cu privire la ceea ce se întâmplă astăzi în existență.

În Satanismul Spiritual, nici o persoană nu este lăsată în urmă, cu excepția cazului în care aceasta prin propria sa admitere se lasă în urmă și se corupe într-o buclă eternă de auto-distrugere. Noi îi scoatem pe oameni din foc, dar nu încasăm gloanțe pentru ei. Nu avem nici o mentalitate de sclav. Ca ordinea să existe, nu e nevoie de mentalitatea de sclav, deoarece pur și simplu logica și privitul la lucruri creează cu adevărat o ordine.

Satanismul Spiritual este și o religie pașnică. Cu toate acestea, dacă suntem amenințați și atacați, vom deveni brutali pe plan spiritual și îi vom face pe dușmanii noștri să plătească cu aceași monedă. Noi nu căutăm distrugerea pentru orice Gentil (ne-evreu), indiferent de convingerile lui, cu excepția cazului în care acesta caută distrugerea noastră. Noi vedem la oamenii xini și la cei îndrumați geșit, cei care au fost spălați pe creier, cum sunt destul de bolnavi, asta până ce ne atacă pur și simplu.

Știm că rasele există, ei bine, pentru că ele o fac. Ne place să vedem realitatea așa cum este. Fiind satanist, ai întotdeauna puterile oculte și mentale, precum și suportul necesar pentru a merge mai departe. Nu contează cât de jos s-a scufundat cineva, există întotdeauna o alegere și o anumită aderență la a deveni o ființă mai bună. Știm că există modalități pentru viața veșnică, dar vedem că în viața noastră de aici trebuie să ne luptăm. Părerile noastre despre viața veșnică nu ne fac să o urâm, ci să o iubim. Ne dăm seama că viață este cel mai mare dar, și căutăm să o protejăm și să o ridicăm la niveluri mai superioare ale existenței.

Așa numitul nostru „antisemitism” nu este situațional, și nu ne-am trezit într-o zi să ne decidem să devenim antisemiți ca să ne revoltăm fără folos. Știm de „agenda” ascunsă, care nu mai e ascunsă, pentru că purtătorii ei nu o mai ascund deloc. Este o protecție pentru anumite grupuri ce au încercat să distrugă oameni care, ca și noi, sub eticheta masivă a “Satanismului”, au încercat să avanseze civilizația. Din moment ce atacurile lor au fost repetate și neîncetate, am rămas fără nici o altă opțiune, iar istoria a fost scrisă oricum, de multe ori în sângele multor Gentili nevinovați. Datorită tuturor valorilor și a devotamentului nostru față de viață, trebuia să facem ceva. În Satanismul Spiritual avem principii morale, dar nu pe cele de sclav care promovează nedreptatea, mizeria și durerea. Oricum, avem mii de ani de probe.

În Satanismul Spiritual luăm determinismul natural în serios, dar ne luăm de asemenea și opiniile în serios, care ne spun că toți oamenii ar trebui să poată să-și dovedească singuri că au mijloacele prin care pot avansa și pot deveni mai buni. Nu judecăm numai în funcție de astrogramă, deoarece fiecare SS dispune de toate mijloacele pentru a merge cu existența lui oriunde dorește și poate. Pentru imposibil, noi concepem posibilități. Credem că omenirea este făcută ca să devină ceva mai superioară, să devină precum Zeii.

Noi Sataniștii respectăm natura, legile prezentate nouă de către natură și credem că tot progresul ar trebui să fie făcut în armonie cu natura și nu altfel. Credem că omenirea are la fel de mult potențial cât a decis că a avut, și îl poate atinge singură.

În ultimul rând, în SS nu-i învățăm pe oameni valori stupide de genul „anarhie” sau să fie în mod constant în confruntări de ego-uri consecvente și inutile cu alți oameni. Știm că aceste valori nu promovează bunăstarea sau civilizația, dar suntem pregătiți să le înfruntăm pe cele care pot fi distrugătoare pentru civilizație. Îi învăţăm pe oameni să lupte, dacă este necesar, ne-am arunca şi în foc pentru libertate și individualitate, iar un SS știe cum să creeze o armată cu frații și surorile lui atunci când e nevoie. Noi prețuim frăția cu ordinea și uneori cu un caracter familial. Dar niciodată în detrimentul ego-ului.

Și de ce toate acestea? Pentru că l-am întâlnit pe Satan.

„Dumnezeu” nu este sclavul nostru, fanul nostru sau ceva asemănător, pe care îl folosim precum o mașină ca să ajungem acolo unde ne dorim. “Dumnezeul” nostru este Dumnezeul nostru, și mult mai multe lucruri decât Dumnezeu, pentru că azi acest cuvânt e gol și înseamnă o mulțime de prostii avraamice. De ce îl respectăm pe Satan? Simplu: pentru că El e magnific, El ne este cunoscut, El e Eternul, iar Eternul se poate manifesta. Deoarece nu există nici un motiv pentru care să nu-l respectăm. Noi considerăm omenirea ca fiind vrednică. „Dumnezeu” sau orice altă ființă de aptitudini „nenumărate” ar trebui, și este capabilă să facă acest lucru, să le relateze oamenilor în dezvoltare.
Nu-i învățăm că “Dumnezeu” este ură sau “iubire”. Zeii noştri sunt ființe reale, ca și noi, doar că de infinit ori mai avansați, având moduri pe care trebuie să le înțelegem. Zeii noștri nu se ascund pentru cei care au ochi să vadă și urechi ca să asculte.

Satan nu și-a revendicat poziția lui „Dumnezeu”, să nu mai vorbim nici de cel evreiesc. Pe de altă parte, ei au pretins la acest titlu, urmând consecinţe grave pentru aceştia. Satan și-a avut tronul veșnic în toate civilizațiile antice. Poziția lui Satan a fost, este și va fi totdeauna mai superioară și de neconceput în comparație cu cea a lui „Dumnezeu”. Satan este, de asemenea, singurul care ne conduce la „conștiința universală”, pe care mulți oameni o numesc „Dumnezeu”, dar în Est este numită Atman: Starea de conșțiință supremă a creației sau pur și simplu „dumnezeu”, numită Samadhi, și atinsă prin numele divin al lui Satan, SA-TA-NA-MA.

Suntem binecuvântați să înțelegem că universul singur nu „urăște” pe nimeni şi nici că favorizează pe cineva, iar toate acestea pe care noi le știm că sunt minciuni avraamice. Universul este Natura, iar natura răsplătește sau blestemă în funcție de alegerile noastre. Unii oameni mistifică acest termen și îl numesc „karma”, sau chiar mai rău în conspirația evreiască, pretizând că acest univers este un evreu care-i urăște pe toți ne-evreii. Prea multe minciuni de-ale lor deranjante.

Așa cum îl înțelegem și îl numim Zeu, El este mult mai mult de atât. El se arată oricui, dar de asemenea, El e cel mai măreț, mai frumos, mai magnific, dar și ultimul Mister în Creație. Nu există cuvinte pentru a-l descrie, dar încercăm. Satanismul Spiritual este Calea eternă de pe care îl urmăm spre Absolut.

Satanismul Spiritual este prezentul, trecutul și viitorul.

Satanismul Spiritual reprezintă poarta spre adevărul etern al Cosmosului și spre Tatăl nostru Satan/Lucifer, Zeul Luminii, Măreției și al Puterii eterne.

Satanismul Spiritual este adevăr, sens, viață și perfecțiune. Toate acestea îl reprezintă pe Satan și infinit mai mult.

Ne apropiem de El și îl înțelegem, multe persoane preferă să-l numească „dumnezeu”, dar noi știm cum să-l numim, adică Satan, al cărui nume reprezintă Adevărul Etern. Pentru noi El este real, există și e vizibil pentru cei care doresc să-L vadă. De asemenea ne asigurăm să arătăm ce este mai bun de la Zeul nostru. Sunt oamenii care-i folosesc pe Zei în același mod în care o fac și dogmele inamice (ca niște simple unelte), acestor oameni le trebuie eliminate toate drepturile – și acest lucru îl vom realiza. Acest lucru se datorează faptului că, spre deosebire de xini, știm că Zeii noștri sunt reali, există, și nu în ultimul rând, Zeii noștri fac dreptate.

Venerăm adevărul, abordați şi cuprinşi de spiritualitate, care în orice caz, animă și le face pe ființe să fie mai bune, mai puternice, dar de asemenea, mai pașnice, deoarece îi face pe oamenii să se ridice în conștiință și să devină mai inteligenți.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5169


 Îţi recomand şi următoarele articole:

Informații despre vrăjitorie și Satanism pentru atei si șceptici


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪