„LE VOM DISTRUGE ZEUL”

„LE VOM DISTRUGE ZEUL” – un citat din Protocoalele înțelepților Sionului

Acestea sunt niște cuvinte destul de puternice. După cum am menționat și înainte, cuvântul „Zeu/Dumnezeu” are, în adevăr, mai multe înțelesuri diferite. Mai întâi e un cuvânt de cod pentru sine, apoi, chakrele sunt numite „zei,” etc.

Efectele îndepărtării sistematice a cunoștinței spirituale sunt un pământ care e pe moarte și o degenerare drastică a omenirii ca întreg. Evreii și-au ținut cunoștința pe care au furat-o, sub un control foarte strict. Aceasta se află în Cabala lor și cea mai mare parte din cunoștința puternică a fost transmisă pe cale orală din generație în generație, în cele mai extreme condiții de securitate și tăinuire. Faptul că posedă aceste cunoștințe i-a propulsat în poziții de control peste tot în lume, le-a acumulat comunităților de evrei averi de neimaginat și a făcut ca aproape toate oportunitățile semnificative să fie disponibilizate pentru ei. Nu foarte mulți oameni sunt conștienți cu privire la acest fapt. Conștientizarea e cheia. Împreună cu cunoștințe ample cu privire la cine și ce anume sunt evreii și despre lucrurile pe care le practică, etc. Evreii au un suflet STRĂIN.

Au dominat medicina timp de secole. Vindecarea se află sub controlul lor pentru profit, dar și pentru a înlocui în mod complet orice metode spirituale de tămăduire. Dat fiind faptul că aceștia controlează mass-media în proporție de 96%, auzim peste tot că toate lucrurile de natură spirituală sunt „superstiții,” „fleacuri” și așa mai departe. Pe de altă parte, biblia – care nu conține nimic spiritual –ne e băgată pe gât cu forța. Creștinismul și celelalte programe complet MATERIALISTE, din care toată spiritualitatea a fost îndepărtată în mod sistematic, ne spun că adevărata spiritualitate e „lipsită de sens” că „vine de la Diavol” și că e de domeniul „superstițiilor.” Însă evreii de top știu că ocultul e real. Ei s-au folosit de ocult pentru a prelua controlul asupra lumii, lume care acum e pe moarte fără acesta.

Când toată cunoștința spirituală e îndepărtată, așa cum s-a întâmplat în fostele țări comuniste, cum a fost URSS, evreii care posedă această cunoștință (cei aflați la conducere), au deținut și controlul. Populația fiind lipsită de orice fel de protecție spirituală și neavând nici un strop de cunoștință cu privire la astfel de lucruri, a fost susceptibilă la toate blestemele aruncate de evrei și au plătit un preț amarnic. Dacă ești blestemat și dacă nu știi cum să te protejezi, dacă nu știi cum să îndepărtezi blestemul, etc., vei fi o victimă ușoară în fața acestuia.

După cum am mai spus și înainte, fiecare dintre literele alfabetului evreiesc sunt infuzate cu putere. Acesta este motivul pentru care biblia, indiferent de limba în care e tradusă, are atât de multă putere. Iudaismul e rădăcina programului creștin și musulman. Ebraica e rădăcina iudaismului. Bisericile creștine au fost construite peste templele păgâne care au fost distruse. În schimb, în multe locuri aceste temple fuseseră construite peste linii energetice puternice, în special în Europa. Necunoscut de mulți, acest amănunt a catapultat creștinismul. Îmi amintesc că acum câțiva ani fiul meu a dus familia într-o vacanță pe Coasta de Vest. A condus adânc în interiorul pădurii Redwood. Am coborât din mașină și ne-am plimbat în împrejurimi. Am fost complet năucită de energia extremă a naturii care era prezentă în acel loc. Tot acolo am auzit o femeie relatându-i prietenilor ei că a simțit același lucru și când a vizitat jungla Amazoniană. Există anumite puncte și zone ale pământului care sunt intense din punct de vedere energetic. Acest lucru poate fi explicat din punct de vedere științific. Aceste zone pot fi folosite în scopuri spirituale, pentru a amplifica lucrările magice în mod drastic.

De-a lungul anilor, mulți cercetători au încercat să expună anumite adevăruri, iar acest lucru a condus la ostracizarea acestora; aceștia au ajuns să fie etichetați drept „excentrici” sau chiar „nebuni” și multe cariere au fost terminate când omul de știință refuza să-și abandoneze cercetările. Asta nu se deosebește deloc de multitudinea savanților care au fost atacați timp de milenii, doar pentru că au făcut publice cunoștințe științifice care dovedeau faptul că creștinismul împreună cu fratele său bolnav și infect, islamul, sunt minciuni fățișe.

E un fapt trist – dat fiind controlul de 96% pe care evreii îl au asupra mass-mediei – că există minciuni grosolane, în special în domeniul istoriei. Sunt atâââââât de sătulă de afirmațiile rușinoase cu privire la Rasa Albă care susțin că aceasta e „necivilizată,” „ignorantă,” „sălbatică” și așa mai departe. La urma urmei un castel sau o catedrală gotică nu se construiesc singure; la fel nici Colosseumul roman care după mai mult de 2000 de ani, încă mai e în picioare.

„A fost o descoperire remarcabilă faptul că britonicii au aplicat principiile pitagoreice cu mult înainte ca Pitagora să se fi născut.” „Tot ceea ce putem spune e că ni se pare complet improbabil ca un popor care poseda o știință observațională atât de rafinată, o asemenea expertiză matematică și geometrică, și un asemenea geniu ingineresc, să fi fost în același timp și niște barbari ignoranți și superstițioși, după cum se crede că au fost locuitorii antici ai Britaniei.” (1)
(Acest lucru ne-a fost transmis de la Zeii nordici, precum însuși Satan, care au conceput copii cu mame omenești.)

Stonehenge a fost utilizat pentru a prezice cu acuratețe fazele lunii, eclipsele și multe altele. O mare parte din aceste cunoștințe au fost folosite în magia ritualică.

Cea mai mare parte dintre voi știți că trupul și spiritul sunt făcute din bioelectricitate. Bioelectricitatea pune universul în mișcare. Gândurile sunt compuse din impulsuri electrice. Aceste afirmații sunt științifice.

„Bazându-și ideile pe numerologie și gematria, Michell sugerează că atât Stonehenge cât și Glastonbury au fost structuri proiectate cu o rafinament incredibil, având la bază principii acreditate magiei tradiționale și deservind scopului de a colecta, depozita și transmite energia solară.” „…într-o oarecare măsură, siturile în sine ar trebui să servească drept stații receptoare pentru influențele directe venite dinspre constelațiile cerești ce erau cunoscute și apreciate de către clasa preoțească – în special în anumite perioade ale anului.” (2)

Există mult mai multe informații legate de pătratele „cabalistice” ale planetelor. Vreau de asemenea să adaug aici că acestea n-au fost inventate de evrei. Am o carte relatează că în mod original acestea provin din sanscrită. Cei mai mulți dintre voi știți deja că evreii nu-și au obârșia în Mesopotamia sau în Palestina antică, ci în Orientul Îndepărtat, de unde au furat aproape toate lucrurile de care aveau nevoie pentru a-și putea inventa programele. Creștinismul și islamul au fost folosite și exploatate pentru a îndepărta și distruge această cunoștință în mod vicios, pentru a da foc bibliotecilor și Templelor păgâne și pentru a-i tortura și ucide în masă pe aceia care dețineau această cunoștință.

Revenind la semnificația Pătratelor Planetare:
„Una dintre cele mai enigmatice tradiții ale magiei numerice, e aceea că fiecărei planete îi e asociat un magic pătrat numerologic, care reprezintă cheia cu care influența și puterea planetei poate fi controlată. Spre exemplu, pătratul magic al Soarelui e format din 36 de numere. Pătratul în sine poate părea ca un amestec aleatoriu de numere, însă un studiu mai atent va revela faptul că dacă un singur număr ar fi alterat sau dacă la două numere le-ai schimba locul între ele, acest lucru ar duce la prăbușirea întregii simetrii a pătratului.

Adună orice rând, coloană sau diagonală: suma totală e întotdeauna 111. Adună numerele aflate în colțurile pătratului și, anume, numerele 6, 1, 36 și 31: suma acestora e 74. Treci la următorul rând, înspre interior, și adună numerele aflate în colțurile pătratului mai mic, adică numerele 11, 8, 29 și 26: din nou, suma totală e 74. Adună cele patru numere aflate chiar în centru, 16, 15, 22 și 21: suma e încă odată 74. Adună toate numerele aflate în jurul perimetrului: suma e de 370. Suma tuturor celor 36 de numere din pătrat, e de 666.

De aici tragem numerele magice potente ale Soarelui: 36, 111, 74, 370 și 666. Multiplele numerelor magice sunt considerate a fi la fel de potente ca și numerele în sine. Potrivit analizei lui Michell, Stonehenge a fost așternut pe un plan care încorporează aceste numere, în felul acesta funcționând pe post de instrument magic pentru puterea solară.

Potrivit lui Michell, și Glastonbury a fost proiectat după un model dictat de numerele principale ale pătratului soarelui. În conformitate cu aceste calcule, se pare că Glastonbury a fost fondat pe principii identice cu acelea folosite de poporul care a construit Stonehenge, cu aproximativ 1500-2000 de ani înainte construirea primei biserici creștine. (3)

„Din aceste observații, acesta continuă și spune că acestea par a fi controlate de legi matematice care, în construcția lor implică numărul 3, iar în structurile lor spiralate implică numărul 7.”

Autoritățile chineze interzic construirea drumurilor și potecilor prin anumite areale în care se consideră că există linii prin care curge o energie pe care aceștia o numesc „curentul dragonului.”

Spre exemplu, filmul „Crouching Tiger, Hidden Dragon” conține multe scene în care personajele levitează și chiar zboară prin aer. Asta nu e ficțiune. Levitația poate fi dobândită prin împuternicirea sufletului (artele marțiale împuternicesc sufletul.) Când un adept combină levitația cu liniile energetice ley, acesta are puterea de a zbura prin aer. Toate aceste lucruri pot fi explicate din punct de vedere științific.

„În ziua de azi dacă râurile devin poluate, raționalizăm că soluția e să dezvoltăm antipoluanți și mai puternici, care implicit sunt și mai scumpi. Poate că nu ar trebui să respingem științele magice și psihice ale antecedenților noștri, chiar atât de repede pe cât o facem. O revenire la concepția magică asupra lumii ar putea reprezenta începutul unei soluții. De ce? Pentru că credințele antice aveau la bază ideea că lumea e o proiectare măreață, o totalitate în care părțile constituente sunt toate interdependente, inter-cordiale și interdependente, astfel încât orice i se întâmplă părții, afectează și întregul și vice-versa. Multe dintre nenorocirile lumii moderne au ca punct de plecare neglijența acestui principiu fundamental.”

În situația asta ne aflăm în urma secolelor scurse sub creștinism și islam, și ca urmare a faptului că evreii se află la conducere, transformându-i pe oameni în sclavi. Da, sclavi. În cele mai multe țări, dacă președintele nu e el însuși evreu, nu e nimic altceva decât o păpușă controlată de evrei.

„LE VOM DISTRUGE ZEUL” – citat din Protocoalele înțelepților Sionului.
(…Și-l vom înlocui cu creștinismul și islamul)

Referințe:
(1) Library of the Supernatural: Magic Words, and Numbers, © 1975
(2) idem
(3) idem
(4) idem

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪