Liniile Ley, istoria extraterestră a Pământului si evreii

Când zeii se aflau la conducerea planetei, aceștia au instaurat temple împreună cu prietenii umani pe Liniile Ley ale planetei. Ei au calculat aceste locuri prin mijloace cum ar fi tehnologia extrem de avansată, spirituală și materială în același timp. O parte din acest proces a stat la baza învățării omenirii despre astrologie, măsurarea distanței dintre stele, despre lumile nevăzute, au generat calendare naturale și i-au învățat multe alte lucruri pe primii oameni.

În Epoca de Aur, este foarte evident că aceste ființe s-au aflat în multe locuri unde există Linii Ley. O linie Ley este Machu Pichu, alta trece pe sub Piramidele din Giza, altele trec pe sub Muntele Olymp, în timp ce altele se extind în Orientul Mijlociu, până la Muntele Kailash din India. Toate aceste temple erau conectate între ele iar Zeii îi învățau pe oameni cum să mențină activă rețeaua de energie care păstra în mod constant planeta nu doar în siguranță de pericole externe ci și în prosperitate. Aceste timpuri au fost supranumite și „Vara Eternă” deoarece pământul producea tot mai mult, tot timpul, iar animalele existau din abundență.

Se pare că de fapt inamicul a distrus această rețea, lucru care a afectat vremea in ultimii 10.000 de ani. Dar asta este doar o speculație minoră. În general, ceea ce este evident este că așa-numitele „CIVILIZAȚII” ale inamicului sunt o poluare materială cât și fizică. În timp ce Gentilii aveau putere în civilizațiiile lor, nu au existat dezastre ecologice, chiar și după Epoca de Aur. Evreii conduc planeta de câteva secole iar planeta se afla într-un risc major și mortal datorită tehnologiei și tipului de „evoluție” pe care inamicul încearcă să-l creeze.

În timp ce despre vreme nu se poate spune ceva cu certitudine, ceea ce este sigur este că vibrațiile planetei au fost distruse simultan. Unul dintre motivele pentru care lumea era mai bună în acele vremuri este datorită susținerii unui sistem extern cu această cunoaștere. Lucru realizat de persoanele avansate spiritual și care practicau aceste lucruri în mod activ.

Se spune că Epoca de Aur a fost era în care nicio ființă umană nu era înfometată, Pământul era fertil peste tot iar oamenii nu trebuiau să muncească din greu pentru a obține ceva datorită nivelului de trai foarte ridicat. Chiar și munca părea relaxantă datorită nivelului de trai ridicat în ansamblu. Lumea fizică și astralul erau de asemenea foarte apropiate, lucru care a asigurat manifestarea mai rapidă a scopurilor și în general, definiția cuvântului ‘paradis’ așa cum și-o pot imagina oamenii. Energia gratuită și wireless se pare că exista si ea, prin metode neimaginate nici măcar de către știința de azi. Aceste lucruri au fost menținute prin lucrări spirituale, iar aceasta este o abordare foarte avansată a problemelor. Realitatea se bazează pe câmpuri gravitaționale, nu doar pe simple mașini și așa mai departe.

Această abordare a vieții a fost ‘pierdută’. Ei bine, pentru 99.99% din umanitate așa este. Deoarece restul de 0.01% știu cum să folosească aceste energii, ceea ce și fac. Inamicul nu posedă tehnologia necesară pentru a susține o planetă așa cum au făcut Zeii, dar au o metodologie evoluționară care distruge, poluează și subjugă specii, care din păcate se pare că a funcționat pentru acești paraziți pentru ceva timp. Acesta este inamicul împreună cu lacheii lui, abuzând de un sistem fals, stabilit în locul sistemului de mai sus pentru câștig personal și spiritual, ceea ce noi numim „jewtrix”. Acest lucru se face cu supunere inamicului care monitorizează această planetă pe care încearcă să o transforme într-o fermă.

Această fermă este operată de la un nivel psihic până la unul material, acolo unde se află societățile așa cum le vedem noi – mixare rasială, decadență, poluare, iar atunci când o civilizație reușește să scape puțin și devine mai bună, este împinsă într-o groapă de gunoi în mod violent și fortată să se supună ‘regulilor generale’. Pentru ca acest lucru să se întample, trebuie să aibă loc o degenerare drastică a speciei. Unele rase au cazut repede în capcană, altele au persistat timp de milenii, dar după cum puteți vedea acum, dezastrul v-a veni mai devreme sau mai târziu pentru toată lumea.

Textele din Egiptul târziu de acum 2500-3000 de ani, menționează această degenerare masivă care se raspândea ca o ciumă atât în Egipt cât și în alte locuri de pe planetă. Unii spuneau doar că Kali Yuga sau epoca întunericului se ivea, dar asta nu are legatură cu vreo epocă astrologică. Zeii au creat această rețea pentru a ne proteja în mod specific de amenințări în genul acesta. Toată lumea ar fi fost în siguranță dacă sistemul ar fi funcționat.

Pentru oamenii care locuiesc în locuri cu temple, Liniile Ley încă trec pe sub acele temple. În multe cazuri, situri și temple păgâne au fost distruse de către creștini și au fost înlocuite. O înlocuire majoră este Kabba. Kabba a fost un monument păgân care avea 360 de statui în jurul ei (cele 360 de fețe alea Zodiacului), împărțite în 12 (cele 12 case) și așa mai departe. A fost un monument creat în mod special pentru a proiecta energii specifice. Până și cubul este o formă furată de la Păgâni.

Si alte tipuri arhitecturale au fost folosite, de exemplu Piramida, bine-cunoscuta in Egipt. Domul superior situat deasupra templelorin stil grecesc era in forma de triunghi de asemenea pentru a reprezenta piramida. Asta deoarece problema era canalizarea energiei spirituale. In religiile Pan-Satanice, oamenii se deplasau in timpul sarbatorilor comune pe toata planeta, scandau si faceau ritualuri pentru a mentine reteaua de energie functionala. Apoi razboiul a avut loc iar multe dintre aceste situri au fost abandonate, iar reteaua a inceput sa se dezactiveze.

Timp de secole, printr-un procedeu lent, inamicul a vizitat aceste locuri și le-a corupt. Acest lucru este ușor, deoarece împlică în primul rând coruperea indivizilor care se duc acolo (descendenții reptilieni/evrei folosesc acum acele locuri precum Familia Saudită folosește Kaaba), dar de asemenea corupând locul în sine. Kaaba este acum plină de versete Quranice pentru a-i binecuvânta pe evrei și a-i lega de acest vortex. Aceasta este doar o parte a ansamblului, timp în care cele 3 religii majore false sunt legate între ele prin Tora, Biblia si Coranul cât și prin Rasa Evreiască ca un tot unitar.

Rabinul Laitman a spus că evreii vin din alt sistem planetar. El spune că vin dintr-un alt univers, pentru a-i cuceri pe oamenii de pe această planetă. De asemenea ,alt rabin redutabil și cu un rang mai mare numit Ariel Tzadok a spus în cadrul emisunii ‘Ancient Aliens’ (Sezonul 7, Episodul 1), că îngerii din biblie sunt o specie extraterestră reptiliană. Și după cum este specificat clar în Tora, acești extratereștrii au creat ‘umanitatea’, un termen codat folosit de către evrei pentru a se referi la ei inșiși, doar de vreo 6000 de ani. Doar ei sunt ‘oameni’, restul suntem gunoaie in viață.

Un alt lucru menționat în Biblie, patriarhii evreilor au ajuns în esență să ia ADN-ul umanoid și să facă experimente pentru a crea ceva ce arată uman material, dar cu gene reptiliene, sau ceea ce evreii numesc în Kaballa lor internă, spiritul lui Elohim. La fel cum a spus Rabinul Laitman, evreii sunt o rasă infiltrată, arătând că națiunea în care se află, dar sunt evrei. Stiința modernă a dovedit faptul că ‘evreimea’ este un factor care are de a face cu genele, care se manifestă ca o genă de șobolan, sau în alte cazuri reptiliană, în cadrul pachetului genetic. Elohim este de asemenea cuvântul de cod pentru „cei care au venit” și au creat rasa evreiască. De asemenea „istoria umanității” din Biblie se referă doar la istoria evreiască.

Tora cuprinde o serie de bătălii pe care aceștia le-au purtat pentru a distruge orice centru civilizațional care a existat vreodată pe planetă și a-l ruina, în final, supunând-ul lui „Dumnezeu”.

O parte din acest lucru este motivul pentru care evreii au apărut de nicăieri pe planetă, fiind creați și crescuți de către extratereștrii, memoria lor a fost ștearsă și au fost trimiși să se infiltreze în diverse civilizații pentru a le cuceri. Din acest motiv, în timp ce toți oamenii de pe planetă aveau teritoriul lor, evreii nu au avut un pământ sau continent al lor.

Ei au apărut pur și simplu în orientul mijlociu și au început să revendice și să țipe în gura mare despre afacerile lor cu extratereștrii, cum că dacă aceștia ar cuceri planeta li s-ar oferi teritoriul Palestinei. După exterminarea tuturor triburilor inamice în regiune. Aceasta ar fi afacerea pentru a subjuga planeta, distrugand toți oamenii care se opun agendei lor extraterestre și impunând un sistem de sclavie. Când acest lucru s-ar fi manifestat, aceasta ar fi „era mesianică” pentru inamic. Acest lucru este foarte bine cunoscut Rabinilor care iși țin oamenii motivați pentru ca acest lucru să se manifeste.

Așa cum se știe de la UFOlogi și alți oameni, rasele extraterestre care sunt solzoase și arată ca reptilele (Reptilienii) și alții ca cenușii sunt aceia pe care o multitudine de oameni îi numesc „Ingeri”. Dupa cum a spus și Rabinul Tzadok în „Ancient Aliens”, aceștia sunt doar specii extraterestre precum cenușii care ii ajută pe evrei. Persoanele cu abilități psihice precum Crowley au văzut acești cenușii față în față.

De asemenea este un lucru știut că religiile abrahamice sunt creații ale evreilor. Care în esență sunt făcute doar pentru a programa oamenii care sunt „păgâni” (provin de la Zei Păgâni/Satanici) să devină în mod lent sclavii evreilor. Acesta este scopul religiilor inamice. Legând bovinele de rețea, rezultând în absorbirea acestora într-un vortex în așa fel încât toată lumea moare iar planeta este livrată inamicului. Inamicul fiind parazitic este extrem de dependent de energia mentală a oamenilor și de a o programa pentru a îndeplini sopurile inamicului. După cum puteți vedea, cu cât mai puțin religioși sunt oamenii, cu atât mai mult inamicul se panichează și forțează acest lucru să se întample.

În timp ce inamicul copiază munca noastră și încearcă să păstreze această operațiune magică, există două lucruri fundamentale care ne vor permite să câștigăm. Primul lucru este că aceștia nu au cunoștințele necesare pentru a-și păstra rețeaua de rahat funcțională, iar al doilea motiv este că nu sunt suficient de puternici pentru a menține controlul asupra planetei. Ei stau pe lucruri realizate de către oameni care au avut putere. Asta ii face periculoși. Oricum chiar și aceste probleme pot fi rezolvate.

Dacă nu ar fi aceste constructe și cunoștințe pe care le-au furat, ei ar fi distruși într-un deceniu. Oricum, posesiunile lor materiale sunt salvarea lor majoră. Cu toate acestea, slăbiciunea inamicului este că acesta se bazează pe un program deliberat pe care îl folosesc, și anume Tora și restul gunoaielor lor mizerabile. Aceasta este cheia pentru a sfârși întregul joc. Acesta este motivul pentru care practicăm RIVuri. Punând cianură (RIVuri) in ritualurile lor, aceștia nu pot decât să o bea, în ordine pentru a-și menține controlul asupra planetei. Dar acest proces îi va distruge pe termen lung.

Dacă s-ar opri ar pierde. Deci este o chestiune de luptă și de timp în folosul nostru. Pe masură ce înaintăm, inamicul este de asemenea distrus la un nivel mai înalt, oferindu-ne o poziție pentru a termina acest lucru împreună. Din acest motiv, trebuie să înaintăm deoarece nu este timp de pierdut, nici pentru a fi îngrijorați sau pentru dubii inutile. Trebuie să luptăm și să înlaturăm inamicul din poziția lui, iar dupa aceea, lumea va fi liberă.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5939


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪