Localizarea puterii oculte în creier

localizarea_puterii_oculte_in_creierGlanda pineală este o parte a creierului care împuternicește ceea ce este cunoscut sub numele de “al șaselea simț”, și alte abilități paranormale. De asemenea, este centrul senzației de fericire. Glanda pineală este inactivă în omul de rând. O glandă pineală nefuncțională este analoagă unei coloane vertebrale rupte: în acest caz, creierul nu poate trimite semnale pentru a mișca părțile corpului aflate sub zona în care coloana a fost afectată. Singura diferență în cazul glandei pineale, este că aceasta afectează sufletul.

De-a lungul secolelor, mulțumită creștinismului și a “religiilor” relaționate acestuia, omenirea a decăzut și s-a degenerat din punct de vedere spiritual. Acesta este motivul pentru care omenirea ca întreg este lipsită de putere spirituală. Dintotdeauna, scopul bisericii creștine a fost acela de a menține umanitatea fără cunoștințe spirituale și fără putere. De fiecare dată când biserica creștină a preluat controlul unei zone, scrierile antice au fost eliminate și/sau distruse. Apoi, biserica a înlocuit cunoștințele pe care le-a îndepărtat, cu minciuni și cu o istorie fictivă. Acesta este motivul pentru care oamenii sunt în situația în care sunt în ziua de azi, din punct de vedere spiritual. Depresia, bolile, suferința, neputința și ignoranța sunt toate rezultatele pierderii acestor cunoștințe. Omul de rând folosește numai 5-10% din puterea mintală pe care o posedă. Acest lucru este analog unui membru care a fost pus în ghips și este astfel rigid și uscat; însă mult mai rău. Omenirea a pierdut complet accesul la puterile psihice, în urma generaților în care i-a fost interzisă utilizarea acestora.

Pentru a-ți activa glanda pineală, meditațiile de împuternicire trebuie făcute regulat. Este nevoie de timp pentru a împuternici aceasta glandă și pentru a o activa și utiliza. Glanda pineală lucrează împreună cu glanda pituitară. Amândouă aceste glande sunt stimulate prin meditația de deschidere a chakrei coronale.

Glanda pineală și ceea pituitara se adaptează și reduc frecvența curenților bioelectrici. Acestea sunt transformatoare de energie psihică. Energia psihica intra prin chakrele superioare, coboară prin chakra coronală, loc din care intră în glanda pineală din creier. Când aceasta intră în creier, rata vibrației este încetinită. O glandă pineală activa acționează ca un transformator care încetinește și mai mult energia, aducând-o la o frecvența energetică joasă. Mai apoi energia trece în jos din zona hipotalamusului și intră în glanda pituitară. Glanda pituitară (hipofiza) transforma energia la o frecvență și mai mică, astfel încât aceasta să poată fi asimilată și citită de către creier.

Omenirea ca întreg operează pe o frecvență joasă. Meditația de împuternicire și învârtirea chakrelor accelerează aceste vibrații la un nivel mai ridicat, astfel încât devenim deschiși psihic și conștienți. De asemenea, o vibrație ridicată ne protejează împotriva bolilor și a energiilor negative.

Corpul calos face schimbul de informații între cele două emisfere ale creierului. Majoritatea oamenilor nu folosesc partea dreaptă a creierului, prin urmare trăiesc într-o lume guvernată de emisfera stângă a creierului. Meditația Vid reduce la tăcere partea stângă a gândurilor și logicii, și ne deschide partea dreaptă, intuitivă și transcendentală a creierului.

Lumina este esențială pentru suflet. Atât de mult negativism a fost asociat cu lumina, din cauza abuzurilor religiilor de dreapta și a mișcării New Age. Lumina … iluminează – acesta fiind un simbol al creației, un vechi simbol al lui Satan; fulgerul. Putem călători pe lumină și putem folosi lumina pentru propriile noastre scopuri.

Spre deosebire de alte religii, satanismul și știința lucrează mână în mână. Experimentăm, observăm și înțelegem. Satan explică lucrurile.

Articol preluat de pe siteul Bucuria lui Satan – bucurialuisatan.com.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪