Lumea antică nu a fost primitivă

Mediul online este plin de documentare și biblioteci de cărți care arată cum piramidele antice au putut fi construite doar cu tehnologie aproape și dincolo de ce avem noi astăzi.

Graham Hancock a arătat în cartea sa, „Finger Prints Of The Gods”, că piramidele din Egipt au în jur de 40.000 spre 50.000 de ani vechime. Blocurile majore din piramide sunt prea grele pentru ca oricare macara modernă să le poată muta, același lucru și cu structurile din Lebanon și Andes. Când egiptologii au încercat să-și testeze teoria că cea mai grea piatră de pe Pământ a fost tăiată cu cel mai moale metal, dălțile care le-au folosit s-au îndoit și n-au lăsat nicio urmă pe bloc. Inginerii reali au dovedit de asemenea că teoria rampei din noroi este științific imposibilă întrucât rampele s-ar fi rupt iar rolele de lemn aflate sub greutatea blocurilor din piramide care cântăreau sute de tone s-ar fi distrus în pământ, nu blocurile mici pe care ei vi le arată la emisiunile despre Egipt.

Uitați-vă la statuile găsite în Egipt, sunt făcute din cea mai grea piatră de pe Pământ și nu au niciun semn de unelte pe ele iar matematic sunt perfecte și sunt atât de fin polizate că o astfel de lucrare poate fi făcută doar cu tehnologie modernă. Știm din înregistrările găsite în Torino și Palermo că Egiptenii înșiși și-au estimat istoria la peste 15.000 de ani vechime.

Uitați-vă la Imperiul Roman, doar în funcție de ce am găsit până acum ei aveau tehnologia motorului cu aburi, hidraulice acționate prin abur și lucrau cu idealul vapoarelor și aveau computere mecanice avansate despre care doar se credea că vor fi inventate peste 1500 de ani mai târziu. Din ceea ce știm despre Imperiul Roman, tehnologic ei se aflau în sec. 19 e.n din multe puncte de vedere. În prezent drumurile romane încă sunt utilizate în Europa.

Templul August construit în Imperiul Roman încă rezistă în prezent cu ușile și balamalele originale iar domul este o caracteristică a cunoștințelor avansate care după mii de ani arată de parcă ar fi fost construit ieri.

Creștinismul ne-a pus cu un scop în lumea a treia. Părinții bisericii au distrus întreaga civilizație Păgână și ne-au pus în lumea a treia împreună cu creștinismul. Creștinii celebrează faptul că au distrus cunoștința Egiptului.

Anticii au valorificat avansarea tehnologică a civilizației împreună cu avansarea spirituală. Cele două sunt una. Pe măsură ce oamenii devin tot mai avansați în conștiință, societatea lor se transformă în nivele mai înalte de dezvoltare. Structurile pe care le avem în prezent sunt bazate pe geometrie naturală. Ei au avut o civilizație bazată pe o înțelegere super-conștientă a naturii.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5701


Îţi recomand să citeşti şi:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪