Lumea antică nu a fost primitivă

Mediul online este plin de documentare și biblioteci de cărți care arată cum piramidele antice au putut fi construite doar cu tehnologie aproape și dincolo de ce avem noi astăzi.

Graham Hancock a arătat în cartea sa, „Finger Prints Of The Gods”, că piramidele din Egipt au în jur de 40.000 spre 50.000 de ani vechime. Blocurile majore din piramide sunt prea grele pentru ca oricare macara modernă să le poată muta, același lucru și cu structurile din Lebanon și Andes. Când egiptologii au încercat să-și testeze teoria că cea mai grea piatră de pe Pământ a fost tăiată cu cel mai moale metal, dălțile care le-au folosit s-au îndoit și n-au lăsat nicio urmă pe bloc. Inginerii reali au dovedit de asemenea că teoria rampei din noroi este științific imposibilă întrucât rampele s-ar fi rupt iar rolele de lemn aflate sub greutatea blocurilor din piramide care cântăreau sute de tone s-ar fi distrus în pământ, nu blocurile mici pe care ei vi le arată la emisiunile despre Egipt.

Uitați-vă la statuile găsite în Egipt, sunt făcute din cea mai grea piatră de pe Pământ și nu au niciun semn de unelte pe ele iar matematic sunt perfecte și sunt atât de fin polizate că o astfel de lucrare poate fi făcută doar cu tehnologie modernă. Știm din înregistrările găsite în Torino și Palermo că Egiptenii înșiși și-au estimat istoria la peste 15.000 de ani vechime.

Uitați-vă la Imperiul Roman, doar în funcție de ce am găsit până acum ei aveau tehnologia motorului cu aburi, hidraulice acționate prin abur și lucrau cu idealul vapoarelor și aveau computere mecanice avansate despre care doar se credea că vor fi inventate peste 1500 de ani mai târziu. Din ceea ce știm despre Imperiul Roman, tehnologic ei se aflau în sec. 19 e.n din multe puncte de vedere. În prezent drumurile romane încă sunt utilizate în Europa.

Templul August construit în Imperiul Roman încă rezistă în prezent cu ușile și balamalele originale iar domul este o caracteristică a cunoștințelor avansate care după mii de ani arată de parcă ar fi fost construit ieri.

Creștinismul ne-a pus cu un scop în lumea a treia. Părinții bisericii au distrus întreaga civilizație Păgână și ne-au pus în lumea a treia împreună cu creștinismul. Creștinii celebrează faptul că au distrus cunoștința Egiptului.

Anticii au valorificat avansarea tehnologică a civilizației împreună cu avansarea spirituală. Cele două sunt una. Pe măsură ce oamenii devin tot mai avansați în conștiință, societatea lor se transformă în nivele mai înalte de dezvoltare. Structurile pe care le avem în prezent sunt bazate pe geometrie naturală. Ei au avut o civilizație bazată pe o înțelegere super-conștientă a naturii.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5701


Îţi recomand să citeşti şi:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪