Magia, energia și undele cerebrale

În cazul în care un vrăjitor/mag dorește să influențeze mai multe persoane în același timp, cea mai bună metodă este cea de creare a formelor mentale și amplasarea lor în locuri unde trec și se adună multe persoane frecvent.

În cazul persoanelor importante sau puternice, magul poate lucra individual cu ele.

Cea mai bună perioadă este în ultimele două ore când cineva doarme.

Acest lucru este ușor de realizat dacă cunoști rutina cuiva zilnică și perioada când doarme și se trezește.

Cele mai bune lucrări de magie neagră se realiză atunci când sunteți în stadiul Beta. Această stare este ideală pentru lucrările de magie neagră, când furia extremă este generată. Stadiul Alpha este o stare de relaxare și de receptivitate. Beta este un stadiu în care creierul omului trimite energie în exterior, pentru a face treaba, iar în acest stadiu, în cazul furiei intense și a nervozității, se generează extrem de multă energie.

În stadiul Alpha oamenii pot influența cel mai bine evenimentele, însă influența și acțiunea vine din tine însuți – ca atragerea banilor, admirației, faptul de a te afla la locul potrivit în momentul potrivit și faptul de a spune ce trebuie în momentul în care trebuie. Lucrările în stadiul Alpha se manifestă prin tine însuți.

În starea Beta, în cazul concentrării intense, trimiteți energie către cineva, pentru vă face o treabă – așa cum programează magul energia. Energia pe care o trimiteți va acționa asupra victimei, așa cum ai programat energia, ca o a treia influență.


Citește și articolul despre undele cerebrale.


Totul din univers este conectat și are o aură. Aura (câmpul electromagnetic) al omului se poate observa de către persoanele avansate spiritual prin intermediul celui de al treilea ochi sau prin tehnologie, cu ajutorul unor echipamente speciale.

Ființele vii dau energie, iar obiecte, cum ar fi o masă, un scaun, un zid, sunt toate compuse din atomi. Electronii, care orbiteaza nucleul la viteze mari, dau energie si prin aceasta se manifesta o aura. Ei vibrează și rezonează. Noi acționăm în mod continuu, dăruim și primim energie din afara noastră. Puterea energiei este ceea ce contează.

Toată lumea ar trebui să-și facă obiceiul de a-și curăța și de a-și încărca aura și chakrele cel puțin o dată pe zi.

În timpul orelor de somn, tot felul de energie nedorită se colectează și se atașează de aura noastră – oamenii sunt vulnerabili când dorm, în timpul somnului sunt cel mai ușor de influențat. Energia negativă, fie că provine de la alții, din mediul în care locuiești, de stresul personal sau de orice altceva, se colectează și aura noastră devine murdară – preia din energiile din mediul încojurător sau din stările altor persoane. Acest lucru se poate manifesta prin boală, modele de gândire negativă și vă poate slăbi puterea. Consumul de alcool și de droguri poate, de cele mai multe ori, de asemenea, să epuizeze aura protectoare, ducând la ceea ce se numește „burnout”. Când lucrăm pentru a influența o altă persoană prin magie, pentru bine sau pentru rău, acționăm asupra auriei acestei persoane și punem energie în ea.


Apropo de acest lucru, toți oamenii practică magie, fie că realizează sau nu. Diferența între „vrăjitori” și ceilalți oameni ce nu se consideră vrăjitori, este că „vrăjitorii” cunosc cum funcționează magia și cum poți influența, cu ajutorul minții/psihicului, evenimentele – iar ceilalți oameni practică și ei magie, însă o formă de magie slabă, pentru că nu sunt conștienți de aceste lucruri.

Gândurile sunt energie și impulsuri electromagnetice, magia și vrăjitoria reprezintă puterile minții și ale sufletului, toate aceste lucruri se pot explica științific.

Creștinismul și programele asemănătoare, de înrobire și control mental a populației și a majorității, le impun oamenilor să stea cât mai departe de aceste lucruri și cunoștințe – frica și șantajul sunt principalele unelte folosite pentru a se realiza aceste lucruri.

În timp ce creatorii creștinismului și programelor asemănătoare se folosesc din plin de aceste lucruri și le cunosc pe deplin, creștinii sunt ținuți cât mai departe de aceste lucruri – spunânduli-se să îi ucidă pe toți care cunosc aceste lucruri.

Exod 22:18 „Pe vrajitoare sa n-o lasi sa traiasca”

Creștinismul este ceva nenatural și inventat recent, nimic altceva decât un program evreiesc de control mental, un program ce seacă victimele de energie psihică, un program ce împinge umilința, sacrificiul, suferința și sclavia și te privează de orice cunoștințe reale.

Magia este în natura umană iar oamenii o practică încă de când se nasc. Creștinii, spre exemplu, practică magie evreiască.

Creștinismul nu se diferențiază de regimul comunist din Korea de Nord, creștinismul și comunismul se aseamănă mult, oamenii sunt controlați prin șantaj și frică, sunt folosiți, exploataţi și tinuți cât mai departe de informații reale ce i-ar putea face liberi și puternici.


Când o energie foarte negativă se leagă de aura cuiva, acesta acționează pentru a produce nenorociri – accidente, dezechilibre psihologice și boală.

Energia pozitivă face contrariul. Prin curățarea și împuternicirea zilnică a aurei (acest lucru durează doar câteva minute pe zi, se face cel mai bine la trezire și ar trebui făcut întotdeauna înainte de a merge la culcare), ardem energiile negative și șanșa ca acestea să se atașeze de noi scade, indiferent de unde vin acestea.


O parte din acest articol este scrisă de mine iar cealaltă parte este tradusă din engleză în română, de pe siteul www.joyofsatan.org.


Îți recomand să citești și următoarele articole:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2018 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆