Magnum Opus, obţinerea imortalităţii, cuvântul „Demon” pe înţelesul tuturor şi cum unii oameni au devenit semi-Zei sau „Demoni”

Există mai multe ierarhii de Demoni, Demonii de rang superior conduc peste multe legiuni de spirite, având multe suflete cu care au legături şi conexiuni. Există, de asemenea, şi demoni de rang inferior sau chiar forme mentale / slujitori mentali ai Zeilor sau Demonilor. Foarte mulţi oameni, mai ales în timpurile antice, au jurat credinţă Zeilor (sau mai bine spus Demonilor) din acele vremuri.

Cuvântul Demon (mai exact „Daemon”), în traducere liberă, înseamnă intermediar între oameni şi Zei.

Citez:

„Daemon: ”Un spirit intermediar între oameni şi Zei, în mitologia greacă. Daemoni – precum acela care l-a îndrumat pe Socrate – acționează ca consilieri şi gardieni pentru oameni.”

Un pas în completarea Magnum Opus la oameni (sau mai bine spus obţinerea imortălităţii), este gravarea sufletului puternic în eter, obţinerea unei imortălităţi spirituale, pentru a putea lua mereu legătura cu oamenii de pe acest pământ. Acest lucru se realizează, de obicei, după multă muncă psihică, necesitând un antrenament psihic extrem şi o cantitate de energie imensă. Din acest motiv foarte mulţi oameni, în timpuri antice, meditau, aveau practici spirituale ca şi yoga, meditaţia de împuternicire, practici lăsate de Zei oamenilor pentru cei mai puternici oameni, pentru a deveni asemenea lor, asemenea Zeilor. Trebuie să faci eterul să înţeleagă aceste lucruri, asemenea unui computer pe care-l programezi să îndeplinească un anumit task, programându-l, că sufletul tău este asociat cu un sigiliu anume, acest lucru necesită ori o minte puternică şi energie extremă din partea celui ce doreşte să realizeze acest lucru, ori milioane de oameni care să facă acest lucru pentru tine, cu mintea şi energia lor (ca şi în cazul marilor religii contemporane, unde oamenii sunt secaţi de energie şi *vampirizaţi de energie*). Nu trebuie însă să privim Magnum Opus doar din perspectiva părţii logice a creierului, ci şi a părţii drepte a creierului. Echilibrul masculin – feminin trebuie să existe. Nu trebuie să devenim doar sentimentali nici doar roboţi, lipsiţi de sentimente. Mintea umană este ca un receptor-emiţător radio. Poţi accesa, în eter, informaţii şi poţi comunica telepatic (nu confundaţi acest lucru cu auzitul vocilor sau delirul) cu entităţi ce se află la milioane de ani depărtare. Acest lucru a fost afirmat şi de mai marii inventatori, printre care îl amintesc pe Nikola Tesla, un geniu datorită căruia avem astăzi electricitate. Nikola Tesla a afirmat că, comunică cu fiinţe „din alt Univers”, alt Univers, probabil, făcea referire la fiinţe ce se află la milioane de ani depărtare şi / sau în alte dimensiuni, ca astralul.

Mulţi oameni au completat deja Magnum Opus pe acest pământ şi au renăscut alături de Zei. Acest lucru se realiza, în timpurile antice, prin realizarea unor sigilii sau simboluri, prin care oamenii puteau comunica telepatic cu Zeii chiar şi după ce aceştia au părăsit pământul (la scurt timp după ce Zeii au părăsit Pământul, a intrat în scenă minciuna iudeo-creştinismului). Am lucrat cu diferite tipuri de Demoni, foarte mulţi au fost cândva oameni puternici, conducători puternici ce şi-au lăsat sigiliile pe pământ, pentru a putea avansa omenirea şi a lua legătura cu cei ce doreau să ia legătura cu ei. Religiile derivate din iudaism, adică marile religii contemporane, ne numesc pe toţi Demoni, pe cei ce nu suntem de ai lor sau suntem păgâni. În sufletul şi natura noastră, toţi oamenii suntem păgâni. Demonii sunt minunaţi şi extrem de avansaţi, întotdeauna au fost extrem de protectivi, ei conştientizează că oamenii sunt extrem de firavi atât psihic cât şi fizic. Mi-au oferit de nenumărate ori răspunsuri reale, nu doar protecţie fără ca eu să mişc un deget, m-au învăţat pe mine cum să-mi folosesc propriile puteri şi propria putere, ei întotdeauna vin cu soluţii reale, nu cu iluzii şi minciuni. Omenirea este ţinută departe de adevăraţii părinţi, strămoşi şi Zei doar pentru a garanta controlul unei mici mâini de oameni ce controlează guvernele acestei planete şi această planetă ca întreg.


Îţi recomand să citeşti şi:

Întrebări pe care a venit momentul să ți le pui: istoria ne-a fost alterată și coruptă, Zeii ne-au devenit dușmani și dușmanii ne-au devenit Zei


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪