Mahomed NU a existat niciodată!

Au existat foarte puțini oameni în trecut care au avut curajul să conteste autenticitatea „Mahomed-ului” islamic și foarte puțină cercetare a fost făcută în legătură cu acest subiect. Cu toate acestea, atunci când este privit, devine din ce în ce mai evident că la fel ca „Isus-ul” xin (*xin = creştin), Mahomed este un personaj foarte fals, creat pentru nici un alt scop decât acela de distrugere, profanare și îndepărtare a adevăratelor Cunoștințe Antice date omenirii de către Zei și înrobirea (prin urmare a) Gentililor (*Gentili = ne-evrei).

Islamul și falsul „profet” au îngrămădit tristețea de nedescris și suferința asupra omenirii din momentul creării lor. Trebuie doar să arunci o privire în Orientul Mijlociu și în alte zone și țări dominate de islamism pentru a vedea că acest lucru este adevărat. Sărăcia, războiul, distrugerea, practicile anti-viață, abuzul de femei și copii, lipsa totală a vieții private și a libertății, mizeria, ignoranța și violența în aceste zone, toate își au rădăcinile în islam și Mahomed-ul său. Pentru a scăpa lumea și oamenii Gentili de această suferință, lumea trebuie să scape de această minciună, anume de „Mahomed”.

Există o mulțime de dovezi pentru a demonstra că acest personaj niciodată nu a existat. Ceea ce iese în evidență cel mai clar este faptul că numai așa-numitele „izvoare antice” ale informațiilor referitoare la viața lui Mahomed sunt extrem de discutabile și nu au fost în stare să fie dovedite ca exacte și autentice.

Ca un exemplu, cea mai veche „biografie” a lui Mahomed nu a lăsat copii care să supraviețuiască și chiar și așa este datată la cel puțin 100 de ani după presupusa sa moarte. Foarte suspect, nu? Trebuie să ne punem următoarea întrebare, „dacă acesta a fost un personaj așa de important pentru statele islamice, de ce au așteptat oamenii 100 de ani pentru a documenta viața și realizările sale?”. De asemenea, ținând cont de faptul că Mahomed fusese deja mort de 100 de ani la acea vreme, biografia nu ar fi fost scrisă de către oricine care l-a cunoscut personal și, prin urmare, acuratețea ar fi fost extrem de discutabilă. Această biografie este cunoscută doar pentru că este menționată în texte mult mai târziu, și nici o copie sau ceva asemănător nu a fost găsită vreodată pentru a dovedi existența acestuia. De ce? Pentru că în primul rând nu a existat niciodată!

Există mai multe exemple ca acesta. La fel ca și cu xinul „isus”, singurul loc în care este documentată viața și existența lui Mahomed este în cadrul coranului islamului. În afară de acesta, nu mai este nimic. Un teolog a scris: „Este un fapt uimitor că un astfel de document care dovedește că supraviețuise din perioada Sufnayid nu face nici o mențiune cu privire la mesagerul lui dumnezeu. Papirusurile nu se referă la el. Inscripțiile arabe ale monedelor arabe-sasaniene invocă doar Allah, nu Rasul lui [mesagerul]; și monedele de bronz arabe-bizantine pe care apare Mahomed ca Rasul Allah, datat anterior perioadei Sufyanid, nu au fost plasate în cea a marwaniziei. Chiar și cele două pietre funerare pre-marwanide supraviețuitoare au eșuat în menționarea rasul-ui”.

Coranul și pseudo-biografiile acestui presupus profet pretind că el era foarte cunoscut, și că acei oameni, dintre care mulți erau puternici în lumea politică a vremii, au călătorit prin toate pentru confirmarea „miracolelor” și învățăturilor lui. Dacă era așa, erau mai multe documente supraviețuitoare pentru noi pentru a le investiga, și ar fi fost un fapt istoric cunoscut. Avem sute de documentații despre Alexandru cel Mare, Cristofor Columb, despre toți faraonii egipteni și a altor oameni puternici și influenți ai istoriei de la cei care i-au văzut și au interacționat cu ei, deoarece ei erau oameni reali, care au existat într-un timp real și au fost implicați în evenimente care au avut loc cu adevărat. Stă în natura umană dorinţa de a se documenta referitor la evenimente și experiențe, în scopul de a le păstra pentru generațiile viitoare ca să învețe din ele. Cu toate acestea, așa cum s-a menționat mai sus, nici o documentație a acestui om Mahomed nu există, în afara textelor islamice, care ele însele nu pot fi invocate ca dovadă a existenței sale.

În ceea ce privește inscripțiile asupra monedelor sasaniene arabe care menționează „Allah”, a fost deja dovedit că numele „Allah” a fost furat din titlul antic păgân pentru Zeul sau Zeița șef/șefă a unei zone, care era Al-Ilah. Al-Ilah a fost „Zeul Suprem” al unei regiuni. Zeul Păcatul Lunii, acest titlu a fost dat în mare parte în Arabia Antică, și multe conexiuni au fost făcute între păcat și „Allah”, numai datorită faptului că islamismul a FURAT acest lucru. Acest lucru merge mult mai adânc, cu toate acestea, voi aborda acest lucru într-un articol complet separat, în viitorul apropiat.

Pe de altă parte, adevărata documentație istorică pe care o avem este în contradicție cu versiunea islamică a istoriei, ceea ce demonstrează încă o dată că islamismul și Mahomed sunt falși.

Ca un mic exemplu, în funcție de istoria propusă de coran și alte texte islamice, islamismul răspândește în mare parte Arabia pașnică prin schimbări dispuse de sute de oameni. Cu toate acestea, documentația istorică ne spune că acest lucru nu este deloc așa și că timpul cunoscut sub cucerirea islamică a fost un timp de război brutal și sălbatic, comis de aducătorii islamismului, împotriva poporului Păgân care locuia în Peninsula Arabică și țărirle estice depărtate cum ar fi India la momentul respectiv. Templele Păgâne au trebuit să fie distruse, mii și mii de texte antice sacre pline de cunoștințele Zeilor au fost distruse, Preoția Păgână a fost brutal torturată și ucisă, orașele au fost asediate și puse la pământ și sute și mii de oameni au murit ca rezultat a răspândirii islamismului.

Diferitele alte artefacte care au fost găsite au fost contrazise ostentativ cu ce islamismul a pus mai departe ca istorie și a dezvăluit cu totul o altă poveste.

În afară de aceasta, încă o dată, putem expune minciunile islamismul prin conexiunea sa cu creștinismul. Creștinismul a fost dovedit a fi fals. Tot ceea ce are a fost furat ostentativ din Păgânismul Antic cu scopul înrobirii și eventualei distrugeri a Poporului nostru Gentil (ne-evreii). Există, literalmente, mai mult de o tonă de dovezi pentru asta. Trebuie doar să citeşti articolele de pe pe Creștinismul Expus pentru a te convinge – scrise de Înalta Preoteasă Maxine Dietrich, de asemenea recomand cu tărie cartea „The Christ Conspiracy” de Acharya S.

Când dușmanul a format trinitatea lor de minciuni, i-au dat un singur defect major, și anume faptul că toate cele trei sunt conectate în mod incontestabil și irevocabil. Astfel, atunci când una merge la fund, celelalte trebuie să se prăbușească cu ea. Cel puțin într-o foarte mare măsură.

Se spune ca personajul Mahomed a fost coborât din iudaic (uite o altă conexiune la evrei, rădăcina minciunilor și autorii înrobirii Gentililor. Mahomed a fost întotdeauna descris el însuși ca fiind un evreu, și nu un arab / Gentil !!) Ishmael, fiul lui Abraham. „Abraham” a fost dovedit a fi fictiv și a fost o corupție furată de la Zeul hindus Brahma. Acest lucru a fost discutat pe Creștinismul Expus. Pe măsură ce povestea evreiască furată și coruptă mergea, Abraham a fost cel mai faimos pentru „cei mai mulți fii” ai lui. Aceasta este o corupere flagrantă a lui Brahma și „multe forme” ale sale. De asemenea, conexiunea poate fi făcută atunci când te uiți la „Abraham și soția lui Sarai/Sarah”. Acest lucru a fost furat de la Brahma și soția lui Saraswati, Zeița hindusă a Cunoașterii. Încă o dată, la fel ca toate personajele fictive inventate de evreii, nu există absolut nici o dovadă fizică că Abraham a existat vreodată sau că așa-numitul său fiu Ishmael a existat vreodată. Este sigur să se presupună că oricine altcineva a spus să fie coborât de la ei, nici măcar nu au existat și, prin urmare, i-ar face fictivi.

Conectarea lui Mahomed cu personajele evreice este încă un alt mesaj subliminal al supremației evreiești asupra Poporului Gentil. Acesta este întregul scop pentru invenției islamismului a lui Mahomed. Pentru a subjuga Poporul Gentil care a fost orbit de minciuna islamului și pus sub puterea evreilor și ai maeștrilor. Este simplu.

Mulți dintre ceilalți presupuși membriii ai familiei lui Mahomed sunt, de asemenea, nimic mai mult decât versiunile furate și corupte ale vechilor Zei păgâni. Un prim exemplu este „Fatima”, presupusa fiică a lui Mahomed, care a fost FURATĂ de la Zeița Inanna / Isis / Al-Uzza. Ea trebuia să fie descrisă ca mama fertilă „divină” și Feminină divină. Cu toate că, având în vedere modul în care femeile sunt tratate în islamism, orice respect față de „femininul divin” este o contradicție categorică. Cu toate acestea, caracterul Fatimei este furat de la Zeița Al-Uzza, Zeita Arabă a fertilității, maternității și a planetei Venus, printre altele. Al-Uzza a fost originala Feminină arabă Divină și mamă sacră. Islamul a luat acest lucru și l-a corupt groaznic în „Fatima”, așa-numitul  ideal islamic pentru femeie / mamă și modelul femeilor ca să trăiască. Acest lucru nu este diferit față de creștinism, unde fecioara Maria a fost de asemenea furată de la Inanna / Isis / Al-Uza. Încă o dată, aceasta este o temă comună de-a lungul programelor inamice.

Precum și asta, Mahomed însoțit de cei patru membri ai familiei lui, Ali, Fatima, Hassan și Hussein poate fi văzută ca o Alegorie Spirituală coruptă (furată). Cei Cinci împreună sunt o reprezentare și o corupție a celor Cinci Elemente ale Sufletului. Mahomed, Ali, Fatima, Hassan și Hussein = Akasha, Foc, Apă, Aer și Pământ, elementele care compun tot ceea ce există, forțele centrale ale Universului. Aceste cinci personaje sunt personajele centrale ale islamismului. În același mod în care Akasha trebuia să aibă „viața dată” Focului și Apei, care s-au alăturat și au dat naștere Aerului și Pământului, Mahomed (Akasha) a dat viață Fatimei, care s-a căsătorit în continuare/s-a alăturat cu Ali (Foc și Apă) iar la rândul lor, au dat naștere la Hassan și Hussein (Aer și Pământ). Corupția Spirituală/Alchimică este flagrantă aici, și este de asemenea flagrantă pentru că aceștia nu au fost niciodată personaje reale, doar alegorii furate.

Există nenumărate exemple ca acesta. Un alt aspect este „12 imamii”, care sunt un o jupuire ale celor 12 constelaţii și celor 12 Vârste Mari care le însoțesc. Voi scrie despre acest lucru mult mai detaliat într-un articol mai târziu.

Coranul face mai multe conexiuni între Mahomed și alte personaje care s-au dovedit fictive. Un exemplu este Moise / Musa, care este furat dintr-un număr de Zei Antici Păgâni, cum ar fi Zeii egipteni Set si Horus. Pentru mai multe informații cu privire la acest lucru, vizitați Creștinismul Expus.
Mahomed este, de asemenea, în mod frecvent, comparat și având legături cu xinul „isus”, care din nou a fost 100% dovedit că este furat și fictiv. Din nou, vizitați Creștinismului Expus. Un personaj care este în mod constant în comparație și atât de profund conectat cu personaje fictive este el însuși fictiv.

Evenimentele care se spune că s-au produs de-a lungul vieții lui Mahomed sunt, de asemenea, nimic mai mult decât coruperi alchimice. Iată doar câteva exemple (sunt mult prea multe pentru a le înșira aici, dar mult mai multe vor fi tratate într-un articol separat):

  • Coranul relatează cum că atunci când Mahomed era doar un copil, doi bărbați au venit la el și i-au tăiat pieptul, recuperând inima și scoțând din ea un „cheag negru” care s-au hotărât să-l arunce departe. „Cheagul Negru” este Piatra Filozofală. Piatra Filozofală a fost adesea descrisă ca fiind „neagră”, adică „Piatra Neagră”, menționată în multe scrieri alchimice. „Negru” se referă și la procesul alchimic înainte ca Piatra să fie transformată și să devină albă. Negru este bază/plumb. Așa cum a fost spus mai înainte, piatra filozofală este conținută în chakra inimii, prin urmare, de aceea a „șters-o din inima lui”. Notează modul în care elimină islamismul piatra filozofală (Adevărata putere Satanică, Dumnezeirea – Zeificarea, etc), și cum o  „aruncă departe”. Acesta este un mesaj subliminal puternic.
  • „Îngerul” (forma mentală inamică) Gabriel apare înainte de Mahomed, lovind partea unui deal și provocând o primăvară să vină și să țâșnească mai departe. Cu aceasta el dă instrucțiuni lui Mahomed cu privire la modul de efectuare a Ritualului de abluțiune pentru purificare, de asemenea, învățându-l pozițile pentru rugăciune, “în picioare, înclinatul, culcatul la pământ și șederea” să fie însoțite de repetiții ale numelor sacre. Acest lucru este rupt direct din Yoga antică și practicile Mantra din Orientul Îndepărtat! Orice persoană care practică yoga și meditații va fi capabilă de a vedea acest lucru cu ușurință, posturile care sunt efectuate împreună cu Mantre / Cuvinte de putere, în scopul de a crește în mod drastic bioelectricitatea. Cu toate că, în islamism, energia ridicată este inversată și îndreptată nu către persoana care efectuează posturile și mantrele, ci către forma mentală inamică. Precum și acest lucru, „lovind dealul, provocând o primăvară să vină țâșnind mai departe” este o corupție alchimică. Chakrele au fost adesea descrise alegoric ca dealuri sau munți în diverse Texte Antice din întreaga lume, datorită formei lor adevărate. „Primăvara” se referă la elixirele alchimice care sunt eliberate și care „picură” din chakre în timpul Magnumului Opus.
  • Mahomed efectuează o „minune”, prin divizarea Lunii Pline în două jumătăți, provocând o jumătate de lună să strălucească pe fiecare parte a muntelui. Încă o dată, muntele reprezintă chakrele, iar Luna fiind împărțită în două reprezintă cele două polarități ale Sufletului.
  • „Isra și Mi’raj”, Călătoria Nopții și ascensiunea prin cele șapte ceruri. Întregul eveniment este o corupție alchemică și o jupuire a ridicării Șarpelui Kundalini prin cele șapte chakre. Cuvântul Mi’raj înseamnă scară, care se referă la lungimea coloanei vertebrale, pe care urcă Șarpele. Coranul relatează cum Mahomed a mers pe un cal cu aripi (un simbol străvechi alchimic!) la „Cercurile Cerului” – Chakrele. El trece prin fiecare, până când, în final, după ce trece prin al șaptelea cer, el se întâlnește cu „Dumnezeu”. Este evident că acest lucru este o corupere de a ajunge la „iluminare”, atunci când Kundalini se ridică la cea de-a șaptea chhakră (coroana).

Așa cum am spus mai sus, există multe alte exemple de acest fel. Alchemia furată și coruptă este uluitoare și flagrantă de-a lungul islamismului și coranului său.

Acest lucru nu dovedește numai că Mahomed este fals, dar dovedește, de asemenea, că coranul este fals. De-a lungul paginilor sale, a mărturisit că aceste personaje și evenimente par a fi reale, dar s-a dovedit că, dimpotrivă, toate aceste personaje sunt fictive și FURATE.

Tot ce are islamismul, la fel ca și creștinismul, a fost furat și corupt din Religiile Antice Păgâne, care sunt cu mii de ani mai în bătrâne.

Referinţe:
*Mahomed Sven Kalisch, statul musulman german “probabil mahomed nu a existat niciodată”
*MAHOMED: viața lui bazată pe surse timpurii, Martin Lings (Abu Bakar Siraj al-Din), 2006
*Coran (Traducerea în engleză și arabă)


Îţi recomand şi următoarele articole:

Pedofilie și viol: frecventate și acceptate în islamism

Simboluri islamice FURATE din Păgânismul Antic

Islamul: doctrina supunerii şi a sclaviei

Iblis şi Djinni – Zeii Originali


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪