Mahomed, profetul EVREIESC

Înainte de a citi acest articol, te rog să vizitezi următorul link:

Mahomed nu a existat niciodată!

Deja s-a stabilit bine că Mahomed este de fapt fictiv. Atunci de ce să ne îngrijorăm de o identitate rasială fictivă? Deoarece ilustrează o unealtă subliminală puternică. Cei amăgiți să urmeze programului vicios al islamului sunt Gentilii, iar maeștrii păpușari sunt evreii. Întregul program al islamului este evreiesc din interiorul lui, fiecare și toate personajele în cadrul cărora Gentilii se închină în mod servil și cărora se roagă, sunt toți evrei. Iubitul lor „profet” este un evreu. Atunci când te atașezi de islam și începi să venerezi atât această religie cât și pe „dumnezeul” ei, în esență te închini evreilor. „Dumnezeul” religiilor iudaice monoteiste îi reprezintă pe evreii în mod colectiv, dar și agenda lor. Cele mai mari cantități de energie ridicate închinarea adepților orbi, sunt canalizate direct în agenda lor, întărind-o. Acesta este singurul motiv pentru care Gentilii înrobiți în cadrul „religiilor” iudaice sunt făcuți să venereze caractere evreiești.

S-a vorbit mai în profunzime despre cum capii acestor programe sunt adepți în arta Magiei Negre și a secretelor oculte, ridicarea și programarea energiei, etc. … te rog să consulți următoarele link-uri pentru mai multe informaţii:

Aceste link-uri se concentrează pe creștinism; cu toate acestea, același lucru se aplică și islamului și coranului. Acesta servește același scop. Cele trei „religii” avraamice: iudaismului, creștinismului și islamului, sunt 3 fețe ale ACELUIAȘI program. Este vital să înțelegi asta.

Iudaismul, creștinismul și islamul – treimea falsă – lupta între aceste programe este doar de ochii lumii.

Punctul forte este obținerea a milioanelor și milioanelor de Gentili care să se închine servil și să se roage la o figură evreică, cum e Mahomed, care va alimenta energia în agenda celor care controlează aceste programe. Acesta este motivul din spatele impunerii unui profet evreiesc asupra popoarelor Gentile. Nu mai contează că aceste personalități nu au existat niciodată în realitatea istorică. Conceptele acestor personalități au fost alimentate cu energie psihică din partea credincioșilor devotați de-a lungul secolelor și s-au dezvoltat efectiv în forme mentale; acestea sunt suficiente pentru a alimenta agenda evreiască.

Exact același lucru a fost făcut în Occident cu Iisus. S-a dovedit în mod substanțial că acest personaj nu a existat niciodată, cu toate acestea, credința în această entitate fictivă, lauda și închinarea constantă din partea urmașilor orbi, au fost suficiente pentru a-i da putere.

Vreau să adaug aici ceva despre energie. După cum s-a menționat și în site-urile de mai sus, cei care nu sunt conștienți de modul în care lucrează ocultismul și practicile spirituale, cum ar fi ridicarea și programarea energiei, vor fi profund vulnerabili fața acestora și, în esență, pot deveni o bucată de lut în mâinile unui olar priceput. Acesta este motivul pentru care cunoștințele oculte/spirituale au fost îndepărtate în masă din rândul populației generale, atunci când religiile iudaice s-au răspândit în întreaga lume. Distrugerea vechilor școli și temple, arderea cărților oculte și a bibliotecilor întregi și uciderea în masă a preoțimii păgâne de elită, care au transmis această cunoaștere, a fost o practică standard a acestor religii atunci când s-au răspândit. Acest lucru este un fapt istoric. Uită-te la distrugerea miilor de temple europene antice, arderea bibliotecii din Alexandria etc. Ei vor să te păstreze orb, astfel încât aceștia să poată continua să te manipuleze.

Într-o manieră similară, cineva care are experiență în lucratul cu energia și cunoaște modul de funcționare a energiei, chiar și mediumii psihici care lucrează cu spiritele, vor înțelege că evenimentele traumatice și violente lasă în urmă cantități uriașe de energie. Asta se datorează emoțiilor și a gândurilor puternice care sunt produse în timpul acestor traume. Această energie rămâne în urmă în zonă și este adesea cunoscută drept „energie reziduală.” Acest tip de energie este extrem de puternică și poate rămâne într-o zonă timp de secole, în funcție de severitatea evenimentului traumatic care a produs-o. Aceasta poate fi, de asemenea, colectată și utilizată de către cei care au cunoștințele necesare pentru a face acest lucru. În acest sens, se poate afirma că provocarea evenimentelor traumatice poate fi o modalitate de a crește energii puternice.

Asta este exact ceea ce a fost făcut de către fondatorii programelor iudaice. Occidentul a fost gazda acțiunilor oribile ale Inchiziției, în care milioane de Gentili păgâni au fost torturați și uciși în mod brutal.

Perechea acesteia din orient a fost cucerirea vicioasă islamică care a lăsat prea multe trasee de sânge peste terenurile pe care le-au cucerit. Voi expune tragedia cuceririlor într-un articol separat, pe care îl voi publica în scurt timp. Pentru moment, este suficient să menționez că acele cantități masive de energie îmbibată cu frică și durere, au fost canalizate în timpul acestor vremuri oribile. Această energie a fost folosită ca un fel de „lovitură de start” pentru aceste programe, încă de când s-au stabilit în aceste zone.

Frica este o unealtă foarte puternică. Aceste programe mascate sub forma unor religii, evident referindu-ne acum la religiile iudaice, se bazează foarte mult pe frică. „Supuneți-vă sau ardeți în iad pentru eternitate” etc. Niciodată nu subestima puterea fricii.

Acum că este clar modul în care aceste programe și-au câștigat puterea inițială, să ne concentrăm asupra dovedirii faptului că profetul Mahomed era de fapt un caracter iudaic impus asupra poporului Gentil din Orient.

(Nu uitați să țineți cont de faptul că toate caracterele următoare sunt instrumente subliminale FICTIVE folosite pentru a lega credincioșii într-un anumit tip de energie. Însă din punct de vedere istoric, ele nu au existat. Ca instrumente create pentru un anumit scop, ele sunt foarte reale. Vom vorbi despre aceste personaje ca și cum ar fi fost literale, cu scopul de a-mi argumenta poziția)

În primul rând, cel mai mare indicator al acestui fapt este descendența pe care Mahomed a declarat-o. Acest lucru este menționat în Coran și în multe alte texte religioase islamice. Mama lui Mahomed a fost Aminah, descendentă din Ismael al Israelului. Asta chiar aici indică spre Mahomed ca fiind dintr-o linie de sânge evreiască. Mahomed este menționat ca fiind unul dintre urmașii evreului Ismail.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ishmael_in_Islam

De fapt, fiecare strămoș al acestui „profet” a fost luat din „cartea sfântă” iudaică. Un alt exemplu este acela că Avraam/Ibrahim = tatăl evreu al lui Ismail, al cărui descendent se presupune că a fost Mahomed. În conformitate cu textele religioase islamice, Mahomed face referire la el însuși ca la o copie a strămoșului său Avraam, întors pe pământ pentru a restaura credința lui Avraam. Acum, „credința” lui Avraam este iudaismul. Islamul și creștinismul sunt adesea menționate ca „religii avraamice,” ceea ce practic înseamnă că sunt religiile evreiești.

Dacă Mahomed susține că a fost descendent al unui strămoș evreu, este normal să spunem că el a fost evreu după sânge și, cu siguranță, nu un Gentil ca locuitorii nativi ai zonei.

Asemenea strămoșilor săi, Mahomed a promovat și a cerut adepților săi să se angajeze în mai multe tradiții religioase iudaice, cum ar fi circumcizia, celebrarea sărbătorilor evreiești precum Yom Kippur, mâncare cușer, învățăturile Vechiului Testament și probabil, cel mai important aspect, rugăciunea îndreptați cu fața în direcția orașului evreiesc Ierusalim.

De ce spun că acest lucru este cel mai important aspect? Ei bine, asta duce înapoi la ridicarea nivelului de energie. Această „rugăciune,” realizată într-o manieră foarte ritualică, ridică o cantitate mare de energie, toată concentrată spre capitala evreiască. Este orbitor de evident ce se întâmplă aici.

De ce ar adera cu atâta strictețe la practicile religioase iudaice dacă acest profet era un gentil? Nu ar avea nici un sens să adopte dintr-o dată practicile unui trib străin, dacă nu cumva s-a simțit atașat de acel trib în particular.

Următoarele link-uri sunt doar în scopuri educaționale! Ele conțin anumite informații eronate cu privire la ceea ce înseamnă să te afli în sprijinul programelor iudaice.

Link-urile de mai sus vorbesc despre devotamentul profund al lui Mahomed pentru practicile evreiești și despre legătură profundă pe care a avut-o cu Ierusalimul evreiesc. Acest lucru se datorează faptului că Mahomed însuși a fost un evreu după sânge. Musulmanii nu venerează un mântuitor Gentil, ci un „mesia” evreiesc care a fost creat cu scopul de a lucra pentru supremația evreiască.

http://www.judaism-islam.com/similarities-between-judaism-and-islam/

Acest link ilustrează sutele de asemănări între iudaism și islam.


Nu numai că el însuși a fost evreu, dar Mahomed și-a mai luat și soții evreice. Acest lucru este simbolic pentru a crea o legătură profundă între islam și iudaism. O căsătorie este o legare și o conexiune profundă. O „prințesă” evreică pe nume Safiyya Bint Huyayy a fost luată ca soție a lui Mahomed și a fost considerată ca fiind în mod excepțional influentă în primele zile ale islamului, fiind denumită „mama credincioșilor.” Asta semnifică profund că profetul musulman a avut astfel de legături profunde cu o prințesă evreică. Din nou, sunt consolidate mesaje subliminale ale supremației evreice. În timpul acestor vremuri, era interzis pentru un evreu să se căsătorească cu o ne-evreică. Prin urmare, se poate presupune că în condiții de siguranță pentru a se căsători cu prințesa evreică, Mahomed însuși a trebuit să posede gene evreiaști.

„Și Safiyya evreică a devenit una dintre cele mai norocoase femei din istoria islamului, o soție a profetului Mahomed.”– Din cartea The Truth About Islam, de Ibn El-Neil.

„A existat, de asemenea, o concubină evreică, Rayhana Bint Zayd, care i-a spus lui Mahomed să aibă o relație sexuală cu ea și în cele din urmă să se căsătorească.” – Acest lucru este luat dintr-o carte intitulată Muhammad’s Jewish Wives, de Moise Creighton.

Aceste relații strânse cu femei evreice trimit un puternic mesaj al supremației evreice și a relației puternice și semnificative dintre iudaism și islam.

Venind dintr-o linie genealogică evreiască, luând neveste evreice și promovând practici religioase iudaice în mod vehement, se poate observa în mod clar că natura lui Mahomed a fost de fapt evreică și străină gentililor care sunt înrobiți astăzi de acest program. Gentilii care urmează islamul se închină evreilor!

Gentili, treziți-vă!!


Articol preluat de pe siteul

www.adevaruldespreislam.blogspot.ro


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪