Mai multe despre elicopterul prăbușit în Munții Bucegi și Bucegi

Articolul referitor la elicopterul israelian prăbușit în Bucegi îl găsiți aici (click), citez din el la sfârșitul acestui articol.

Explic scurt și la obiect. Probe există suficiente, una dintre ele fiind chiar fișierul audio demonstrativ atașat în articol.

Se rulează infrasunete prin tehnologie avansată. Se pun pe fundal voci (alături de ultrasunete și „scary movie” sau fundaluri pentru a imprima frica). În acest fel se creează halucinații și o stare permanentă de neliniște în care vibrează chiar și organele celor din raza de acoperire (datorită infrasunetelor). Deci mulțimea sau masa, civilii din jur sau … militarii sunt paralizați de frică și nu pot acționa sau vedea prea multe, tot ce văd sau simt este frica, propriile organe aproape să se sfărâme, paralizia și vocile sintetice rulate, așa cum au declarat.

Apoi se setează cu ajutorul laserului o țintă. Așa dobori un elicopter în aer.

Vă puteți cumpăra și voi un laser în valoare de câteva sute de lei, cei mai mulți probabil au unul acasă, tehnologia disponibilă serviciilor este cu zeci de ani mai avansată decât ce este disponibil majorității. Există la vânzare lasere cu ajutorul cărora puteți tăia obiecte, pâine, aprinde țigări sau găuri sticla, chiar și pereții. Ca de exemplu cel din videoclipul de mai jos:

Poți dezintegra o țintă în aer. Martorii vor auzi doar vocile rulate psihotronic și vor simți frica specifică ultrasunetelor, așa cum au declarat în articolul din care voi cita mai jos.

Atașez un fișier demonstrativ, pe care sunt lipite ca fundal infrasunete, ultrasunete, fundaluri de groază cât și voci sintetice, asemănător cu cel din Bucegi. Efectul se poate simți și la căști, nu este nevoie rularea printr-un dispozitiv psihotronic. Ascultați-l. Rularea lui psihotronica sau prin dispozitive avansate va avea același efect ca efectul simțit de martori în momentul prăbușirii avionului.


Fișierul demonstrativ:Asta s-a întâmplat în Bucegi atunci. N-a fost vorba de nici o apariție inexplicabilă. Atunci când gândești liber, înlături frica și devi rațional, rațiunea va înlocui mentalitatea de turmă și fricile nefondate. Sunt mai multe interese la mijloc, Israelul a vrut să intre în Bucegi cu tehnologie avansată, acolo se află mai multe lucruri, pe lângă bazele Serviciilor Secrete. Foarte mulți au tendința de turmă de a se îndrepta spre tot felul de fantezii și non-sensuri referitor la Munții Bucegi sau referitor la acel incident, fiind iluzionați.


Citez din articolul referitor la prăbușirea elicoterului din Bucegi:


„In dimineata zilei respective am fost la birou la ora 04:00 pentru a pune la punct tot planul de bataie si sa stabilim ce urmeaza de facut in ziua respectiva. Cateva ore mai tarziu am fost anuntati ca se pregatesc sa aterizeze in Romania si in corpore ne-am prezentat la aeroport. A sosit primul avion militar si de la bun inceput ne-am dat seama ca ceva nu este in regula: se deschide trapa si imediat ofiterii lor au inceput sa gesticuleze la modul «descarcam noi si nu se apropie nimeni». Soldatii romani au asigurat perimetrul, grupul nostru de ofiteri a ramas in sala de asteptare, in timp ce ei descarcau niste cutii imense de lemn invelite cu doua randuri de prelata militara de culoare verde.

Soseste unul dintre generalii lor si ne transmite ca in cutii se afla un anumit gen de aparatura ultraperformanta pe care doar ei stiu sa o foloseasca. Ne-a rugat ca imediat sa formam un culoar rutier pe zona Bucuresti -Ploiesti – Azuga – Predeal – Sinaia si sa avem grija sa nu existe complicatii pe drum. Imediat am dat dispozitii in acest sens si am stabilit, fara sa stie ei, doua puncte de control in zonele…

Au incarcat totul foarte rapid si convoiul a plecat cu masina a Politiei Militare pe post de deschidere. Am stabilit ca, camioanele care transporta tehnologie si armamentul adus din Israel sa mearga in mijlocul coloanei pentru o protectie mai buna. Avand in vedere ca era misiune de risc zero am ordonat soldatilor sa aiba incarcatorul plin si atentie maxima pe drum. Noi am plecat inaintea lor si cum am ajuns acolo m-am deplasat la punctul de control…pentru a stabili cum urmeaza sa impartim echipele. La aproximativ 30 de minute dupa ce am ajuns in locatia respectiva am primit un telefon pe canal inchis din partea SRI-ului si urmatorul mesaj: «Atentie la ce vor sa faca pentru ca este sinucidere curata». Misiunea era exclusiv a Armatei Romane si iti spun sincer ca si eu aveam emotii din cauza accidentului precedent petrecut in Bucegi. […] Sunt peste 30 de marturii scrise identic…

Soldatii si ofiterii, unii dintre ei fiind cu mintea aproape pierduta, mi-au relatat identic urmatoarele lucruri: „Am ajuns acolo si singuri au incarcat elicopterele in timp ce noi monitorizam zona cu atentie. Cand s-au ridicat in aer pamantul a inceput sa se cutremure usor si nu am dat importanta foarte mare acestui lucru, am spus ca totul tine de vibratiile de la elice. Cinci secunde, zece secunde, oricum un interval de timp foarte scurt si dintr-o data pamantul a inceput sa se cutremure la modul cel mai serios cu putina si ne-am speriat…am spus ca este un cutremur foarte puternic. Vantul a inceput sa bata cu putere si habar nu am avut cand s-a transformat intr-un adevarat taifun si majoritatea dintre ei noi am fost aruncati la pamant. Locotenentul … are capul spart in patru locuri din cauza ca s-a lovit de niste radacini in cadere. Deasupra copacilor au aparut cateva sfere de culoare alba ce pareau incarcate electric si imediat au inceput sa se mareasca cu repeziciune si sa capete forme unor batrani imbracati in haine albe. S-a auzit ca un tunet, muget, vuiet, ceva foarte puternic a urlat ca un suierat de vant intr-o romana perfecta: «Ce cautati in pamantul strabun?». Unii dintre noi spun ca au vazut destul de clar o mana imensa, ceva fantomatic ca un abur, cum a apucat elicopterul si efectiv a dat cu el de pamant. Habar nu avem cat a durat totul, minute sau secunde nu putem sa ne dam seama, dar am vazut elicopterul la pamant si din el se scurgea ceva ca un metal in stare lichefiata si trupurile erau carbonizate, unele dintre ele facute cenusa. In haosul creat ofiterii superiori au inceput sa urle si sa ameninte ca cine se ridica de jos este impuscat fara somatie. Unii dintre noi au lesinat, altii au inceput sa vomeze foarte puternic, o atmosfera generala de haos si panica. Ne-am apropiat cu atentie de elicopter si tot ce fusese inauntru se transformase intr-o masa lichida de metal…”.


Întreg articolul (click pe legătura de mai jos pentru a-l citi):

http://www.justitiarul.ro/socant-o-ipoteza-uimitoare-a-prabusirii-elicopterului-israelian-din-anul-2010-in-muntii-bucegi/


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪