Mai multe despre Nikola Tesla, timpul şi Vedele

Tesla a menționat în scrisorile sale că existența apare atunci când energia începe să se miște în spirală; această mișcare a energie generează lumea fizică împreună cu toate lucrurile. Când undele energetice se învârt, acestea generează realități electrice și magnetice care posedă o forță de expansiune și de contracție. Asta dă naștere timpului, care e karma, existența. Karma e energie aflată în mișcare. Eterul, care vibrează pe frecvențe diferite, dă naștere densității. Eterul conduce ceea ce noi numim forță electrică și magnetică. Eterul e elementul care conectează toate lucrurile. Tesla cunoștea acest lucru.

Tesla a studiat textele vedice și acest lucru poate fi văzut în termenii pe care i-a folosit în scrisorile sale. Termenul vedic pentru timp e „kala,” care înseamnă spațiu și timp. Spațiul se referă la elementul eter. Pentru că timpul curge din eter și prin eter, prin mișcări spiralate. De aici avem spirala Fi și simbolul svasticii. Asta ne arată că această spirală are o rație matematică, iar prin matematică ajungem la matricele vibraționale, de unde avem legile mecanicii. Și existența. Motivul pentru care anumite forme (geometrice) se comportă ca niște generatoare, e pentru că întruchipează matricea vibrațională a felului în care eterul se aranjează în acea formă. Piramidele sunt un exemplu.

Big-bang-ul nu are cum să existe, pentru că toate lucrurile iau naștere din eterul veșnic, care nu poate avea nici început și nici sfârșit. Pentru că acesta se află deasupra timpului: timpul e cel ce descinde din eter, și nicidecum invers. Tot din acest motiv nu are cum să existe nici un „dumnezeu a-tot-creator.” Notează faptul că întreaga fizică bazată pe teoria big-bang nu a produs nimic valoros sau semnificativ. Criticismul pe care Tesla l-a avut referitor la fizica convențională, dar și referitor la consecințele acesteia, s-a dovedit a fi adevărat. Acum, Tesla a înțeles felul în care existența funcționează și a creat un palmares de tehnologii avansate și funcționale, cu toate că a fost o persoană fără prea multe resurse. Și până la urmă cine a avut dreptate? … privește doar la rezultate. Avem calculator dar trăim ca-n anii 1950.

Oare cine caută să impună această teorie lipsită de valoare și eronată a big-bang-ului, în jurul căreia savanții de doi bani au construit o întreagă instituție pentru a menține controlul? Păi, un anume trib s-a apucat să-i numească „antisemiți” pe toți savanții care nu au acceptat teoria big-bang. Această fizică falsă e parte dintr-o agendă gândită astfel încât să nu le ofere oamenilor absolut nimic real, ci doar un spectacol. În felul acesta avansarea științifică e ținută pe loc. Pentru că, după cum și Tesla a dovedit, știința adevărată e știință spirituală. Acesta e și motivul pentru care numele lui Wallace, care a conlucrat cu Darwin la teoria evoluției, a fost șters din aceasta. Pentru că acesta a dovedit că oamenii au abilități spirituale și a și documentat acest fapt.

Pe bune, știința evreiască de doi bani nu ne poate spune nici măcar cum funcționează magnetismul.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=6145


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪